icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mawiya
7. aug 2015

@maryhope ahoj ja som mala stále slabučkého ducha a potom v 5 tt už aj silnel, napriek tomu to bolo mimomaternicové, ale vyčistilo sa samé. Hneď choj k lekárovi.

isabella22
7. aug 2015

@kristinkam ty mas este krajsiu si o den dopredu 😉 tak uz nech sa nam len dari 🙂

maryhope
7. aug 2015

Diky , k dokymu môžem ísť až v pondelok , lebo máme teraz rodinné udalosti a strašne veľa zhonu okolo toho ... a pridávam foto dušíka aj ked fotak mi to až tak dobre nezachytil 😖

zabudnuta
7. aug 2015

@maryhope ahoj ja tam vobec nic nevidim,,,uz si mala mat mrchu?

maryhope
7. aug 2015

@zabudnuta poslednú normálnu som mala 26.6. Potom ovu cca 9.7. A tú ďalšiu mrchu som mala len jednodňové špinennie , ktoré prišlo 24dc (mávam 28dnovy cyklus) 🙂 viem na tej foto skoro nič nevidno iba keď sa veľmi zapozeram ale na testiku realne vidím zretelneho dušika

zabudnuta
7. aug 2015

@maryhope napisala som ip

piacere
7. aug 2015

@maryhope máš tam parádneho ducha.... ovšem ak si fakt koniec 6tt, to už si veľmi vysoký "dpo".... tu ti dá odpoveď už len lekár...

maryhope
7. aug 2015

@piacere dakujeem no v pondelok už letím na gyndu tak mi držte palce , v októbri som mala mikropotrat a od novembra sa naplno snažilkujeme tak sa strašne modlíme nech to už výjde

isabella22
7. aug 2015

@maryhope veru je to slabe na 6.tyzden...ale drzim.prsteky 🙂

veronikax
7. aug 2015

@maryhope suhlasim s druhymi nazormi ... ak vies kedy si mala ovu a si v 6 tt ... tak ja tam nevidim ani dusika :/ Ale ak by si si urobila digi test ...tan by ti uz mal ukazat 3+ 🙂 nechces skusit? 🙂

sibalka21
7. aug 2015

@maryhope ja tam tiez nic nevidim. Pokial si v 6tt mala by si mat uz riadne kolajnice

maryhope
7. aug 2015

@veronikax už kašlem radšej na testy , pôjdem v pondelok na gyndu nech mám sto percentne potvrdené na čom som 🙂

steinarka
7. aug 2015

@maryhope nic tam nie je.. tehotna urcite nie si, jedine ak by si mala pred par dnami ovulaciu... pravdepodobne bude problem niekde inde, ak nemas ms

piacere
7. aug 2015

@steinarka ale je 🙂 Ak si stiahneš foto do PC a otočíš si ju, tak čiarku krásne vidno aj bez úpravy..... Na 6tt je to síce naozaj slabé, ale duch (a dokonca ružový) tam rozhodne je. Ja osobne si myslím, že je to biochem., ale odpoveď dá jednoznačne gynekológ, tu už testy "nepomôžu".

steinarka
7. aug 2015

@piacere tak potom sme slepe viacere 🙂 co uz.. kazdopadne to vylucuje zdrave tehotenstvo.. 12 dni po ovulacii som mala ciarku ovela silnejsiu ako na spominanom teste.. ale to je jedno 🙂 dotycnej drzim palce do skoreho zdraveho tehulkovania

piacere
7. aug 2015

@steinarka tak ja mám na duchov vytrénované oko až-až 🙂 A ak vidím kanálik šedý, tak to poviem na plnú hubu 🙂 .... ja som si dala tú námahu a fotku jemne upravila (viď. môj vyšší príspevok) a tam je to zreteľne ružové... ak nie, tak potom som slepá ja :-P
Ale každopádne súhlasím, že ak je taký dpo ako prislúcha koncu 6tt, tak to pravdepodobne ok nie je.

pipko411
7. aug 2015

Tak prikladam testiky.horny je ten zo vcera a dolny dnes.nebola som v meste tak som nemohla kupit iny test.ale tesim.Ale uz zacinam tomu verit.ciarka je uz v skutocnosti este tmavsia.je to treti den co meska

isabella22
7. aug 2015

@pipko411 je to tam 🙂 testovala si rano??kedy ides na krv?

pipko411
7. aug 2015

Ano obidva testovane rano🙂no lepsie povedane po zobudeni.lebo u mna je rano teraz o desiatej cca o pol jedenastej.no neviem kedy pojdem na krv.niekedy na buduci tyzden.nech sme aspon 5tt

kristinkam
7. aug 2015

@pipko411 krasa gratulka nech bublinka rastie 😃

stratenanajdena
8. aug 2015

@luta13 dakujem ti velmi pekne! ale sa o ne alebo onho 🙂 bojim, lebo testy si robim este kvoli tomu, ci mi stupa hcg a viditelne a pekne mi tmavnu ciarky. Ale nie kazde dva, ale kazde tri dni. Od zaciatku. tak snad to neznamena nic zle. ale pravidelne kazde tri dni pekne stmavne. u doktorky som bola a potvrdila ze nieco v maternici je. na dalsiu kontrolu idem az o 10 dni, nevydrzim asi!
juj keby tam boli rovno trojicky aby mi zaplatali dieru v srdci po tych dvoch anjelikoch...

isabella22
8. aug 2015

@pipko411 toto.je.moj na.12dpo....to vydrzis.tolko.spat??

isabella22
8. aug 2015
zuzka5650
8. aug 2015

ahoj, včera som si robila a vyšli mi 2, a bola už silnejšia. Stále mám tie isté príznaky. Lenže dnes ráno som dostala ms na 27 deň a mávam ju na 29-34 deň, skôr nie. Tak som si spravila poobede test a boli tam 2 trošku slabe ale predsa len poobede. Tak teraz som či nie? Ďakujem za rady 🙂

sibalka21
8. aug 2015

@zuzka5650 pokial maas normalnu ms tak pravdepodobne ide o biochemicke tehotenstvo

zuzka5650
8. aug 2015

@sibalka21 a to by znamenalo???

maminka1986
8. aug 2015

@zuzka5650 že sa uchytilo ale odišlo menzesom....
ale zaleži aj aký máš menzes ak slabý možeš byt tehotná aj tak..mnoho žien malo MS a boli tehotné..ak čiarka silnie je to len dobre ak slabne nie je to dobre

simonkazga
8. aug 2015

@zuzka5650 biochemické tehu znamená, že sa vajo oplodnilo ale neudržalo 😒

zuzka5650
8. aug 2015

@maminka1986 nevieš mi asi poradiť kedy skúsiť znova test?

sibalka21
8. aug 2015

@zuzka5650 test skus znova ako ti skonci ms. Vtedy bude vidiet rozdiel ci silnie alebo slabne