icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzka5650
9. aug 2015

@sibalka21 veľmi ďakujem

veronikax
9. aug 2015

@zuzka5650 a nemas foto testiku? Lebo naposledy co.si davala testik...tak tam nic nebolo vidno 🙂 Nemoze byt ze si mala kanalik teraz? Mas foto ?

katy31
9. aug 2015

@zuzka5650 Ahoj, ja som to tak mala tiež, ale čiarka slabla, na druhý deň, bola som aj na HCG z krvi, to bolo negatívne... Pri bazálnej teplote 36.9 som začala hneď v ten deň špiniť, na druhý deň ráno bielo, teplota 36.8 a behom dňa som sa tak veľmi rozkrvácala a tak to už ostalo... špinenie na 24 DC, normálne krvácenie na 25 DC, 3 skôr, ako obvykle.... Tiež neviem, čo to bolo.. .ja som si dovtedy myslela, že naozaj tehotná som, akurát ma celý čas po ovulke pichalo v pravom vaječníku... Navyše mi lekár zistil aj ureaplazmu, lebo pred mesiacom som bola na kontrolný ster, kedže prichádza do úvahy tehotenstvo.... takže sa to odkladá pre uraplazmu.. :(

zuzka5650
9. aug 2015

@veronikax lebo už som ho fotila dosť po limite a bledol
:(

steinarka
9. aug 2015

@katy31 ureaplazma sa da v pohode a lahko liecit aj bez antibiotik a tabletiek.. to len lekari z toho robia strasiaka.. 🙂 takze hlavu hore, a hlavne - necitaj o ureaplazme info na internete.. 😀

zuzka5650
9. aug 2015

@veronikax hej deň pred MS co som si robila vyšiel pekný len bol bledý, ale tmavší než predošlé

katy31
9. aug 2015

@zuzka5650 a tu je test môjho ducha....

katy31
9. aug 2015

@steinarka a môžeš mi poradiť ako? nečítam na nete... mne sa to vracia opakovane.... už som pobrala ATB a stále sa mi to objaví znova...

klaritaaa
9. aug 2015

Baby co hovorite na toto?? Prosim vidite tam cosi?

steinarka
9. aug 2015

@katy31 zmenou stravy a odkyslenim organizmu 😉 a necuduj sa, ze sa ti to zakazdym objavuje.. ma to X ludi a ani o tom nevie 🙂 je to ako chripka, niekedy ju mas, niekedy nie... 🙂 mne ked to lekar zistil pred rokmi, tak ma vystrasil vsetkymi moznymi nasledkami vratane neplodnosti a vraj je to choroba, ktora sa prenasa pohlavnym stykom, cim naznacil, ze bud ja, alebo manzel mame bokovku 🙂 ked som ho vysmiala, tak mi povedal, ze inak sa to ziskat neda.. no chudak, ani sam si neuvedomuje ako sa myli 🙂

steinarka
9. aug 2015

@klaritaaa ano vidim.. jeden z tvojich prstov a jednu ciarku 🙂

klaritaaa
9. aug 2015

@steinarka takze iba jednu :(

steinarka
9. aug 2015

@klaritaaa no ano, vyzera to tak.. ako dlho ti meska ms?

piacere
9. aug 2015

@klaritaaa ja vidím ducha, ale ťažko z fotky posúdiť, či je to kanálik alebo ružový duch z hcg.... test je mokrý alebo po uschnutí? ... a záleží aj od dňa cyklu... ak už ti mešká (reálne, nie že si myslíš, ale vieš presne, kedy bola cca ovu), tak je to slabé. Držím palec.

klaritaaa
9. aug 2015

@piacere 23.7 som mala poslednu menstruaciu tak neviem ale mavam nepravidelnu ms takze to je tazko zistit kedy mavam ovulku :(

klaritaaa
9. aug 2015

@piacere test je mokry

piacere
9. aug 2015

@klaritaaa tak to bude len kanálik. U väčšiny mokrých testov ho takto pekne vidno. Testuješ príliš skoro. Ak si mala mrchu 23.7, tak si dnes 18-ty deň cyklu? Čo môže byť cca 3. deň po ovu a to je na pozitívny test nereálny deň.... ťažko povedať, hlavne ak mávaš cyklus nepravidelný, to môžeš mať kľudne ovu aj na 10ty deň cyklu, to by si bola 8. deň po ovu a tam už duch môže byť... Žiaľ, neostáva ti nič iné, len čakať aspoň do cca 30-tého dňa cyklu a skúsiť test znovu... ak ste sa snažili...

zuzanna24
9. aug 2015

@klaritaaa ked si trochu nahnem monitor a pozriem sa test z ineho uhlu, zda sa mi pozitivny... vyskusaj zajtra a kolky DC je to?

veronikax
9. aug 2015

@klaritaaa tieto testiky dost casto ukazu skor kanalik...ako real ciarku 🙂 No drzim palce ...aby sa ti zafarbil ;)

klaritaaa
9. aug 2015

@piacere dakujem velmi pekne 🙂 pockam teda nic ine mi neostava 🙂 to co ma prist to pride 🙂 len som velmi ale velmi nedockava 🙂 chceli by sme babo a velmi ale niako nato moc nemyslime 🙂 uzivam aj inofolic tak hadam sa zadari 🙂

klaritaaa
9. aug 2015

@zuzanna24 18 dc 🙂 to je asi prilis skoro 🙂

steinarka
9. aug 2015

@klaritaaa ak mas cyklus nepravidelny, tak najprv by si si mala zistit, ci vobec ovulujes, a ci sa nesnazite zbytocne 😉 pretoze nepravidelne cykly mozu znamenat aj istu hormonalnu poruchu.. skus si odsledovat cyklus robenim ovulacnych testov, pripadne meranim bazalnej teploty, aby si vedela, ci ovulacia prebieha tak, ako ma..

steinarka
9. aug 2015

@klaritaaa 18 dc??? no ak mas nepravidelny cyklus, tak je dost mozne, ze ovulacia u teba este ani neprebehla, takze zbytocne ocikavat tehotenske testy 😉 😉

katy31
9. aug 2015

@veronikax myslíš, že aj v mojom prípade je to kanálik?

veronikax
9. aug 2015

@katy31 tak zatial ruzovucku farbu este nevidno 🙂 ale to neznamena.... ze tam ani nebude 🙂 pockaj 2 dni 🙂 ak to je tehu ciarka... tak o dva dni bude ovela krajsia 🙂 alebo si skus iny test 🙂 tieto malo komu ukazu skoro peknu ciarku 🙂

katy31
9. aug 2015

@veronikax mne už neukážu, ja už som začala špiniť a takú mrchu silnú teraz mám, že ak to bolo tehu, tak biochemické, a k tomu mám ureaplazmu, tak sa už ani nečudujem... ja som pred 3 rokmi pri malom používala mama testy a ukázalo mi presne takúto čiarku na 9 DPO ale silnela deň čo deň a už tu behá popri mne 🙂 táto je z 11 DPO, 12 DPO ráno už bol test biely, poobede som začala špiniť, tak neviem, čo to bolo.... 😖

veronikax
9. aug 2015

@katy31 nemuselo to byt hned biochem.tehu. aspon foto co si dala tu..nebolo vidno ruzovu ciarku...takze to kludne mohol byt aj kanalik 🙂 Drziim silno palce....aby to nabuduce vyslo 🙂

katy31
9. aug 2015

@veronikax ďakujem... 😵 ja už mám dvoch drobcov, tak to tragicky neberiem.... nebola som snažilka, len bola možnosť, že to mohlo byť tehu... 🙂

simonelabazarova
9. aug 2015

Kocky..povedzte vy !!! 🙂 3 dni mešká menzes a vysledky testov su take :

veronikax
9. aug 2015

@simonelabazarova gratulujem 🙂)) ak je postupnost z lava do prava...tak vidno rozdiel 🙂