Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzka5650 Ahoj, ja som to tak mala tiež, ale čiarka slabla, na druhý deň, bola som aj na HCG z krvi, to bolo negatívne... Pri bazálnej teplote 36.9 som začala hneď v ten deň špiniť, na druhý deň ráno bielo, teplota 36.8 a behom dňa som sa tak veľmi rozkrvácala a tak to už ostalo... špinenie na 24 DC, normálne krvácenie na 25 DC, 3 skôr, ako obvykle.... Tiež neviem, čo to bolo.. .ja som si dovtedy myslela, že naozaj tehotná som, akurát ma celý čas po ovulke pichalo v pravom vaječníku... Navyše mi lekár zistil aj ureaplazmu, lebo pred mesiacom som bola na kontrolný ster, kedže prichádza do úvahy tehotenstvo.... takže sa to odkladá pre uraplazmu.. :(
@katy31 zmenou stravy a odkyslenim organizmu 😉 a necuduj sa, ze sa ti to zakazdym objavuje.. ma to X ludi a ani o tom nevie 🙂 je to ako chripka, niekedy ju mas, niekedy nie... 🙂 mne ked to lekar zistil pred rokmi, tak ma vystrasil vsetkymi moznymi nasledkami vratane neplodnosti a vraj je to choroba, ktora sa prenasa pohlavnym stykom, cim naznacil, ze bud ja, alebo manzel mame bokovku 🙂 ked som ho vysmiala, tak mi povedal, ze inak sa to ziskat neda.. no chudak, ani sam si neuvedomuje ako sa myli 🙂
@klaritaaa tak to bude len kanálik. U väčšiny mokrých testov ho takto pekne vidno. Testuješ príliš skoro. Ak si mala mrchu 23.7, tak si dnes 18-ty deň cyklu? Čo môže byť cca 3. deň po ovu a to je na pozitívny test nereálny deň.... ťažko povedať, hlavne ak mávaš cyklus nepravidelný, to môžeš mať kľudne ovu aj na 10ty deň cyklu, to by si bola 8. deň po ovu a tam už duch môže byť... Žiaľ, neostáva ti nič iné, len čakať aspoň do cca 30-tého dňa cyklu a skúsiť test znovu... ak ste sa snažili...
@klaritaaa ak mas cyklus nepravidelny, tak najprv by si si mala zistit, ci vobec ovulujes, a ci sa nesnazite zbytocne 😉 pretoze nepravidelne cykly mozu znamenat aj istu hormonalnu poruchu.. skus si odsledovat cyklus robenim ovulacnych testov, pripadne meranim bazalnej teploty, aby si vedela, ci ovulacia prebieha tak, ako ma..
@veronikax mne už neukážu, ja už som začala špiniť a takú mrchu silnú teraz mám, že ak to bolo tehu, tak biochemické, a k tomu mám ureaplazmu, tak sa už ani nečudujem... ja som pred 3 rokmi pri malom používala mama testy a ukázalo mi presne takúto čiarku na 9 DPO ale silnela deň čo deň a už tu behá popri mne 🙂 táto je z 11 DPO, 12 DPO ráno už bol test biely, poobede som začala špiniť, tak neviem, čo to bolo.... 😖
@simonelabazarova gratulujem 🙂)) ak je postupnost z lava do prava...tak vidno rozdiel 🙂

@sibalka21 veľmi ďakujem