Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simonelabazarova myslim.ze ti pekne tmavnu...ja mam take iste.... 😉
@isabella22 takze sa tesime??? 🙂
@simonelabazarova taaaaak ja myslim ze ano 😉 teraz uz len nech to vsetko dobre dopadne 🙂
@simonelabazarova to mas pepino testy?? no aj som robila vcera uz aj digi a vysiel pozitivny 🙂
Používam Lady MAX test 2v1 .... Akoze mam taku malu dusicku, ci to nie su falošné pruzky, ale ... mam 100% úspešnost ... zo 6tich urobenych-vsetky pozitívne 🙂
@isabella22 🙂
@isabella22 bola som si kupit WOMAN SECRET ... je pozitivny 😀 bozeeeee tesiiim sa
@simonelabazarova neviem. Ginekolog ta este asi nezobere no skus ,,, ale gratulujem k tehu 🙂 je to krasny pocit
@zuzannaaa no volala som,tak vraj az po 5 tt, teraz som mi konci 4 tt,ale boze su tam dve ciarky, ja tomu nemozem uverit 🙂
@zuzannaaa zobrie apson ten nas by ju zobral...apson by jej zobral krv na hcg ci zodpoveda....aj ked na sone asi tazko by nicoc videl
@simonelabazarova tesim sa s tebou...ja som mala tiez 3 rozne znacky a vzdy vysli tak sa tiez tesim ale nechcem to podcenovat aby sa nahodou nieco neprihodilo...mas aj príznaky??
@isabella22 no prsia bolia, neidentifikovateľný stav žalúdka je tiez,ale neviem ci to nebude tou nedockavostou. Boli ma v podbrusku,ako pred menstruaciou,ale ani naznak spinenia, ci nejakeho vytoku...tiez sa bojim tesit,ale ja tomu neviem zabranit. Milionkrat som si predtym robila testy a stale iba jedna ciarka a teraz zakazdym tmavne....och
@simonelabazarova tvoje pocity su samozrejme 🙂 je to fajn.. tehotenske priznaky este mat nemozes, lebo je nizke hcg v krvi.. tie pridu za par dni, u mna sa ako prve prejavilo neustale pochodovanie na wcko kvoli cikaniu 🙂
@isabella22 zatial nemam .. Len prsia bolia a mam ich mäke🙂))))
@steinarka to cikanie mam teda dost caste, pocas noci aj 4krat 🙂 povedz mi prosim,ze sa mozem tesit 😀
@simonelabazarova no podla mna mozes, testy ti pekne tmavnu, ale este zazijes kopec veci, kym sa ako-tak ukludnis, ze je vsetko ok 🙂
@steinarka dakujem 🙂
@simonelabazarova no ja zase neverim pokial mi to lekar nepotvrdi...stale som nervozna...zaludok aj aj citim prsia vytoky nic nemam....ale viac sa dozviem dnes
@isabella22 nehnevaj sa za moj nazor, ale lekar ti to potvrdit moze a aj tak to neznamena, ze zarucene musi byt vsetko v poriadku 😉 tak preco sa ochudobnovat o pocit stastia?? ver tomu malemu drobciatku, co sa v tebe vyvija, ze je vsetko v poriadku 😉 a tes sa!
@simonelabazarova gratulujem ;) vyzerá tot ak veru, že to bude príprastok do rodiny 🙂 Ja som pri prvom tehu tiež tak skoro testovala a aj som bežala k dokimu, no nebolo vidno nič, tak si ma zavolal neskôr...vtedy som bola podľa USG 5tt. a bol tam gestačný vačok už ;)
Držím palce, aby bolo všetko OK. A hlavne budˇ trepzlivá a kľudná, darmo by sme predbiehali veci pôjdu pekne ako majú🙂
@steinarka to mas pravdu....ja bublinke verim ze bude silna a bude sa jej u mna pacit... 🙂 ja len chcem vediet ci tie bolesti co mam su z tej mojej cysty 😖 inak podbrusko neboli ani vytoky nemam
@isabella22 bolesti podbruska budes mat este dlho 🙂 ja som na zaciatku tehotenstva mala tak silne, ze som skoncila az na pohotovosti, lebo som sa bala, ci to nie je mimomaternicove tehotenstvo.. kym nespinis, pripadne nekrvacas, tak je vsetko ok 😉
@steinarka nie nemam nic take musim zaklopat...podbrusko ani nie vajecnik ma picha kvôli tej cyste a bojim sa aby to nevadilo tehu ☹
@steinarka mimomaternicove sa ako prejavuje ze zacnes krvacat a mas bolesti??
@isabella22 a aka to je cysta? beries na nu nieco? nejake injekcie napriklad
@steinarka presne, súhlasím s tebou 🙂 ono je škoda sa netešiť už od začiatku...na čo by sme mali čakať?!...aj mne v okolí hovorili aj pri prvom tehu a aj terza keď mi vyšli //, že ešte počkajme...na čo budem čakať :-P to mimi je tam a budem sa tešiť ;) keď nedaj bože sa má niečo stať aj tak sa stane, ale čakať na to je nezmysel!
A môj názor je, že človek už od toho momentu ako má pozitívny test, nebude "pokojný" už asi nikdy v živote, lebo tak ako v tehu tak aj počas destva aj keď budú naše deti dospelé, sa budeme mať nad čím strachovať ;) držím palce:-*
@steinarka nic to mi povedali pred mesiacom ked som bola na 1KET ze mam 4cm endometrioznu cystu....no bohuzial tehu nebolo...teraz sa uchytilo embryjko tak sa bojim
@isabella22 mimomaternicove sa prejavuje napriklad slabym rastom hcg, teda duch na teste netmavne, pripadne tmavne veeelmi pomaly.. potom to zvykne dost kruto boliet, lebo vajko je uhniezdene napriklad vo vajcovode a nema tam kde rast.. a tiez moze zena spinit popri tom... riesi sa to operativne, a pokial sa to nezastihne v skorom stadiu, tak zena moze prist o cely vajcovod..
ale tym sa nezatazuj, aby si nezmagorela tak ako ja na zaciatku 😀 hlavne si o tom necitaj nic na internete, lebo ja som urobila tu chybu a myslela som, ze sa zblaznim od strachu

@veronikax dakujeeem, skusim este zajtra rano a uvidim,ci zosilnie....