Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dzanem ahoj pises ze nemate na ivf financie.Poviem ti ze ani my sme nemali.Lenze po 2 rokoch snazenia sme sa rozhodli aspon na kompletnu diagnostiku v CAR.Platili sme len objednanie 2x10eur a spermiogram,vsetko ostatne spravili ani vymenny listok sme nepotrebovali.Chceli sme vediet nacom sme.Vysledky mame obaja ok.V maji som hned nato spontanne otehotnela.Minimalne sa treba ist diagnostikovat,nieco ti vie spravit gynekolog ale spec.testy nie.Vzhladom k veku.Ja som este pre istotu hned na zac.tehot.absolvovala cievne,reprodukcnu imunologiu,hematologiu.Prajem vela sil a hlavne pozitivne myslenie.
@majorosovalucia ahoj imunologicke vysetrenie, hormonalny profil mam urobeny,koncom augusta ide moj na spermiogram.Ked prideme do centra poinformujem sa blizsie a podla toho sa zariadim,dakujem za podporu
nedalo mi a skusila som ten isty test aj dnes rano a nebol tam ani kanalik uz, takze zajtra MS
@veronikax ahoj moja ano vecer 🙂 aj dnes som si robila ale tam nic neni menstruaciu mam dostat 20.8 neviem preco testujem ako ťapa :D som nedockava ale este pockam ci pride ms a potom skusim 🙂 vies mna len dostalo to spinenie co som mala len jeden den a teraz mam len taky priesvitny vytok brusko ma pobolieva no tak neviem 🙂 a vecer ked uz lezim a som v klude tak citim take cosi v brusku ako keby som tam mala mravcekov 🙂 ale to mam asi halucinacie 🙂 uz som z toho uplne na nervy trebalo by mi asi psychiatra :D :D
@dzanem a hematologicke? nemala si v minulosti potraty? ja som mala 2xbiochemicke tehot, teraz hned sa prislo na to co to sposobilo, mam 4 krvne mutacie, takze som na fraxiparine. Bola si na reprodukcnej imunologii aj partner? ja som bola na to v Nitre.
@majorosovalucia bola som u Dzurilovej v Nitre,len vysledky mam u gynekologicky tak to neviem teraz pozriet,mala som tieto Vianoce potrat
@dzanem no vie ich zistit laparoskopia.. neviem ci mam dobre informacie, ale aj normalny gynekolog ta vie odporucit na tu operaciu.. jedna sa o par minutovy zakrok cez pupok.. nic vazne, nic bolestive.. taka prkotina.. urobia prefuk vajcovodov a v mnohych pripadoch to dokaze nastartovat organizmus tak, ze zena do troch mesiacov az polroka otehotnie.. 😉
@dzanem este chod k hematologovi, mozno mas druh trombofilie ako ja,nemusia byt agresivne voci trombofilii,ale na potraty ano, ja mam napr. FXIII V34 Val heterozygot a ten je agresivny voci plodu.posielam link o krvnych mutaciach: http://www.chemila.cz/products/mikrobiologicky/
@steinarka
@majorosovalucia no skusim sa ozvat gynekologicke co na to povie,dakujem moc za rady,este som zvedava na spermiogram,ide 24.8 dakujem vam)
@dzanem nam v centre robili jede dalsin, my sme mali robeny inde dalsi, v CAR lekarka povedala,ze minimalne sa robia 2-3 aby to vypovedalo o niecom a pod. Napr. moj partner mal na prvom spomalene spermie, a to mi moj byvaly gynekolog nepovedal, v CAR uz mal super vysledok.
@majorosovalucia to je sila,preco gynekolog neinformuje 😖 no som zvedava aky bude vysledok a popytam sa aj ja na seba este
@dzanem v CAR sme dostali presne vsetky vysledky do ruky,mam kopie doma a aj moj novy gynekolog.
@majorosovalucia ja som vysledky nechala u terajsej lekarky,zijem uz Cechach
@sinisa ciarka je pekne vidiet, ja som tiez mala take. uz len aby vydrzala a silnela - drzim palce 😎
Tak baby ja som dnes zacala trosku spinit ... Asi z toho nic nebude

@sinisa vyzera to pekne 🙂 Len nech kraassne ocervenie 🙂