Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Skúsim testnut zajtra rano
Dakujem krasne 🙂
Tie posledné dve
Baby porat te my ze ked cakam ms za 9dni môže tast ukazat slabeho ducha
@erikavasko moze Ti vklude zalezi kedy si mala ovu
@dlucy na konci munuleho mesiaca
Baby kedy som mala menzes 21.7 a vcera som maala pohlavny styk tak je sanca ze otehotniem?
@erikavasko skus si urobit digitalny clear blue udajne
ukazuje lepsie ako mamatest. Ja som mala ducha tiez 9DPO
ahojte, niektore testy vedia byt falosne pozitivne,mne sa to stalo,nechcem strasit,ja som mala raz taky test ale davnejsie. Treba vyskusat ine znacky netestovat len tu jednu.
@dlucy no ja nemam dobre skusenosti stimto testom
@erikavasko Tak vyskusaj mamatest a uvidis.
Ja som s nim zatial bola spokojna.
@dlucy ok mam aj to tak ale pockam na pondelok a uvidime
Babenky tak som tehulka mam to potvrdene aj z krvi tesime sa
Gratulujem 🙂))
Ja som v strese, lebo ma tak divne ťahá práva strana, neviem ci to je normálne, po tých skúsenostiach sa uz bojím, naposledy som mala mimomaternicove, a zobrali my laby vajickovid. Teraz mam taky divný tlak na pravej strane, dúfam ze to bude ok
Dakujem
@erikavasko netestuj, nic ti neukaze, ved ak mas 9 dni do mrchy,tak si cca 4ty den po ovu, to este ani niee je vajce v maternici...
@andi1234 ano, ja som otehotnela 2 dni pred ms! ovulka sa mi posunula presne o 2 tyzdne a uz dva ultrazvuky s rozpätim 12 dni ukazali babatko o 2 tyzdne mensie, tym ze som mala o 2 tyzdne ovulku neskor. cize je to mozne ;)
kocky aj ja mmam akosi divne tahanie,pichanie v pravo,nie je to klasicke pobolievanie vajicok,je to trosku nizsie a aj ta bolest je ina...zeby sa to podarilo? Mna by uz asi nic neprekvapilo 😀
@erikavasko ak mas za 9 dni dostat ms ... tak si 5 dpo....a na 5 dpo ti neukaze ziadny test ani ducha 🙂 ani vajicko este nemusi byt uhniezdene 🙂 Pockaj este par dni ;)
Ale chcem vas sklamat ukazalo my a dneska som robila dalsi a ten to potvrdil
A bola som na liecbe a brala som duphaston na upravu cyklu
@erikavasko jejooo tak sa mozes s nami podalit o krasnu foto s pozitivnym testikom 🙂) Ze sa mozeme s tebou tesit ;)

Je ružová