icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

erikavasko
•
16. aug 2015

tu je ten testik co poviete vydíte tam niečo 😉

veronikax
•
16. aug 2015

@erikavasko kraaaasna je 🙂)) Moze byt...ze sa ti ovu posunula 🙂)) Takze si aj viac dpo 🙂 Aj tak je to uz jedno...zaklad je...ze si tehuuu 🙂) Gratulujem 🙂))

motorolka
•
16. aug 2015

@erikavasko vidime, vidime a tisko gratulujem 🙂

erikavasko
•
16. aug 2015

@veronikax dakujem zajtra chcem zbehnut doktorovy lebo mam lieky na tlak tak porebujem istotu

erikavasko
•
16. aug 2015

@motorolka Dakujem aj ja tisko tesim 🙂

dlucy
•
16. aug 2015

@erikavasko no vidis gratulujem 🙂

erikavasko
•
16. aug 2015

@dlucy Dakujem po tolkatych snazeniach to konecne vyslo 🙂

dlucy
•
16. aug 2015

@erikavasko tesim sa s tebou 🙂

veronikax
•
16. aug 2015

@erikavasko ako dlho ste sa snazili? 🙂 Tak skoro uzv asi este nic neuvidi...ale ak vezme krv ... tak to budes mat isto potvrdene 🙂

erikavasko
•
17. aug 2015

Od januara tohto roka,ale aspon nech zoberie krv aby aj manzel sa mohol somnou tesit lebo velmy tuzime mat babo.A asi pred mesiacom som zistila ze nieco nieje v poriadku tak som k dokro zbehla a povedla my ze upravime cylkus a asi to vyslo jupi 🙂

1fifinka1
•
17. aug 2015

Mne sa ta ciarka zda moc doprava, vacsinou su viac vlavo tie pozitivne. Ale prajem, nech to vyjde. Tfuj tfuj

erikavasko
•
17. aug 2015

Baby je to tam vyslo to je to pozitivne a potvrdene is doktorky som tehu 🙂

isabella22
•
17. aug 2015

@erikavasko ako mozes byt v 1.tyzdni?? 😕

erikavasko
•
17. aug 2015

HGC je 76 a v stvrtok mam znova prist

steinarka
•
17. aug 2015

@erikavasko prepac, ale to akou kalkulackou si vyratala, ze mas termin v juni? 🙂 lebo logicky ak by si mala vtedy termin, tak este tehotna ani nie si...............

1fifinka1
•
17. aug 2015

😀 😀 😀 😀

zojaaa
•
17. aug 2015

@erikavasko
Gratulujeeem, kedy si mala poslednu menstruaciu? Ked mas hcg 76??

zojaaa
•
17. aug 2015

Ahojte, vidite tam nieco? Rysuje sa druha ciarka?
Som 12 dni po ket blastocysty a uz neviem ako si privolat pozitivny test....

zojaaa
•
17. aug 2015

Ale po pravde si skor myslim, ze je to len nejaky tien alebo kanalik druhej ciarky, lebo som to asi mala dlho ponorene v moci a moc sa to nasiaklo....

veronikax
•
17. aug 2015

@zojaaa a nechces skusit iny testik ? 🙂 no ako keby sa ti tam nieco stupnovalo 🙂 Ale tieto testiky malo komu ukazu na zaciatku.pekneho ducha 🙂 Zatial tam nemas ziadnu farbu vsak? 🙂 Pokial nedojde ms....nic nie je stratene ;) Drzim.siiiilno palce 🙂

steinarka
•
17. aug 2015

@zojaaa no na tom vrchnom cosi vidno, ale neviem ci duch, ci kanalik.. s akym casovym odstupom su robene tie testy?

zojaaa
•
17. aug 2015

@steinarka
No ani nie pol dna....som hrozne netrpezliva a ani neviem ci som ich poukladala spravne, tj postupne ako som ich cikala 😆 skor su len ulozene podla toho ako tam bolo vidno tu druhu ciarku....
Ale fakt to je asi len presiaknute mocom....
Su to mamatesty 10.

veronikax
•
17. aug 2015

@zojaaa ale 12 dni po ket...by ti uz mala vyskocit silnejsia ciarka ? Aspon co som tak zaregistrovala ine zienky 🙂

zojaaa
•
17. aug 2015

@veronikax
Vsak toto....mala, aj ja si myslim...

steinarka
•
17. aug 2015

@zojaaa neviem aky ma zmysel robit si tolko testov naraz v jeden den... 😕 ale tak ako pise @veronikax ciarka by mala byt silnejsia.. toto bude pravdepodobne duch 🤐

mawiya
•
17. aug 2015

@zojaaa 4 testy v priebehu pol dňa??? ja som pri nervozite urobila aj 6 🙂 takže v poho. No na tom najvyššom je najjasnejšie, uvidíš tak do dvoch dní. ešte by som vydržala tie dva dni a až potom začala sa nervozniť či áno alebo nie. držím palčeky.

zojaaa
•
17. aug 2015

@mawiya
😂😂 no problem je v tom, ze som minula celu zadobu testov co som mala doma 😜 lebo testujem od 7 dna 😂

Budem muusiet skocit s kreditkou zas do lekarne 😂😂

erikavasko
•
17. aug 2015

@zojaaa posledna ms bola 19.7.

steinarka
•
17. aug 2015

@erikavasko si mala poslednu menstruaciu 19.7?? a to akoze sa chystas nosit dieta v maternici takmer rok? 😀 viem, ze gravidita u slonov africkych trva aj 2 roky, ale zeby u cloveka rok.... no neviem, s tym som sa este nestretla 😀

zojaaa
•
17. aug 2015

@erikavasko
Aj ja 19.7. 😉