icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

erikavasko
16. aug 2015

tu je ten testik co poviete vydíte tam niečo 😉

veronikax
16. aug 2015

@erikavasko kraaaasna je 🙂)) Moze byt...ze sa ti ovu posunula 🙂)) Takze si aj viac dpo 🙂 Aj tak je to uz jedno...zaklad je...ze si tehuuu 🙂) Gratulujem 🙂))

motorolka
16. aug 2015

@erikavasko vidime, vidime a tisko gratulujem 🙂

erikavasko
16. aug 2015

@veronikax dakujem zajtra chcem zbehnut doktorovy lebo mam lieky na tlak tak porebujem istotu

erikavasko
16. aug 2015

@motorolka Dakujem aj ja tisko tesim 🙂

dlucy
16. aug 2015

@erikavasko no vidis gratulujem 🙂

erikavasko
16. aug 2015

@dlucy Dakujem po tolkatych snazeniach to konecne vyslo 🙂

dlucy
16. aug 2015

@erikavasko tesim sa s tebou 🙂

veronikax
16. aug 2015

@erikavasko ako dlho ste sa snazili? 🙂 Tak skoro uzv asi este nic neuvidi...ale ak vezme krv ... tak to budes mat isto potvrdene 🙂

erikavasko
17. aug 2015

Od januara tohto roka,ale aspon nech zoberie krv aby aj manzel sa mohol somnou tesit lebo velmy tuzime mat babo.A asi pred mesiacom som zistila ze nieco nieje v poriadku tak som k dokro zbehla a povedla my ze upravime cylkus a asi to vyslo jupi 🙂

1fifinka1
17. aug 2015

Mne sa ta ciarka zda moc doprava, vacsinou su viac vlavo tie pozitivne. Ale prajem, nech to vyjde. Tfuj tfuj

erikavasko
17. aug 2015

Baby je to tam vyslo to je to pozitivne a potvrdene is doktorky som tehu 🙂

isabella22
17. aug 2015

@erikavasko ako mozes byt v 1.tyzdni?? 😕

erikavasko
17. aug 2015

HGC je 76 a v stvrtok mam znova prist

steinarka
17. aug 2015

@erikavasko prepac, ale to akou kalkulackou si vyratala, ze mas termin v juni? 🙂 lebo logicky ak by si mala vtedy termin, tak este tehotna ani nie si...............

1fifinka1
17. aug 2015

😀 😀 😀 😀

zojaaa
17. aug 2015

@erikavasko
Gratulujeeem, kedy si mala poslednu menstruaciu? Ked mas hcg 76??

zojaaa
17. aug 2015

Ahojte, vidite tam nieco? Rysuje sa druha ciarka?
Som 12 dni po ket blastocysty a uz neviem ako si privolat pozitivny test....

zojaaa
17. aug 2015

Ale po pravde si skor myslim, ze je to len nejaky tien alebo kanalik druhej ciarky, lebo som to asi mala dlho ponorene v moci a moc sa to nasiaklo....

veronikax
17. aug 2015

@zojaaa a nechces skusit iny testik ? 🙂 no ako keby sa ti tam nieco stupnovalo 🙂 Ale tieto testiky malo komu ukazu na zaciatku.pekneho ducha 🙂 Zatial tam nemas ziadnu farbu vsak? 🙂 Pokial nedojde ms....nic nie je stratene ;) Drzim.siiiilno palce 🙂

steinarka
17. aug 2015

@zojaaa no na tom vrchnom cosi vidno, ale neviem ci duch, ci kanalik.. s akym casovym odstupom su robene tie testy?

zojaaa
17. aug 2015

@steinarka
No ani nie pol dna....som hrozne netrpezliva a ani neviem ci som ich poukladala spravne, tj postupne ako som ich cikala 😆 skor su len ulozene podla toho ako tam bolo vidno tu druhu ciarku....
Ale fakt to je asi len presiaknute mocom....
Su to mamatesty 10.

veronikax
17. aug 2015

@zojaaa ale 12 dni po ket...by ti uz mala vyskocit silnejsia ciarka ? Aspon co som tak zaregistrovala ine zienky 🙂

zojaaa
17. aug 2015

@veronikax
Vsak toto....mala, aj ja si myslim...

steinarka
17. aug 2015

@zojaaa neviem aky ma zmysel robit si tolko testov naraz v jeden den... 😕 ale tak ako pise @veronikax ciarka by mala byt silnejsia.. toto bude pravdepodobne duch 🤐

mawiya
17. aug 2015

@zojaaa 4 testy v priebehu pol dňa??? ja som pri nervozite urobila aj 6 🙂 takže v poho. No na tom najvyššom je najjasnejšie, uvidíš tak do dvoch dní. ešte by som vydržala tie dva dni a až potom začala sa nervozniť či áno alebo nie. držím palčeky.

zojaaa
17. aug 2015

@mawiya
😂😂 no problem je v tom, ze som minula celu zadobu testov co som mala doma 😜 lebo testujem od 7 dna 😂

Budem muusiet skocit s kreditkou zas do lekarne 😂😂

erikavasko
17. aug 2015

@zojaaa posledna ms bola 19.7.

steinarka
17. aug 2015

@erikavasko si mala poslednu menstruaciu 19.7?? a to akoze sa chystas nosit dieta v maternici takmer rok? 😀 viem, ze gravidita u slonov africkych trva aj 2 roky, ale zeby u cloveka rok.... no neviem, s tym som sa este nestretla 😀

zojaaa
17. aug 2015

@erikavasko
Aj ja 19.7. 😉