Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@erikavasko kraaaasna je 🙂)) Moze byt...ze sa ti ovu posunula 🙂)) Takze si aj viac dpo 🙂 Aj tak je to uz jedno...zaklad je...ze si tehuuu 🙂) Gratulujem 🙂))
@erikavasko vidime, vidime a tisko gratulujem 🙂
@veronikax dakujem zajtra chcem zbehnut doktorovy lebo mam lieky na tlak tak porebujem istotu
@motorolka Dakujem aj ja tisko tesim 🙂
@erikavasko no vidis gratulujem 🙂
@dlucy Dakujem po tolkatych snazeniach to konecne vyslo 🙂
@erikavasko tesim sa s tebou 🙂
@erikavasko ako dlho ste sa snazili? 🙂 Tak skoro uzv asi este nic neuvidi...ale ak vezme krv ... tak to budes mat isto potvrdene 🙂
Od januara tohto roka,ale aspon nech zoberie krv aby aj manzel sa mohol somnou tesit lebo velmy tuzime mat babo.A asi pred mesiacom som zistila ze nieco nieje v poriadku tak som k dokro zbehla a povedla my ze upravime cylkus a asi to vyslo jupi 🙂
Mne sa ta ciarka zda moc doprava, vacsinou su viac vlavo tie pozitivne. Ale prajem, nech to vyjde. Tfuj tfuj
Baby je to tam vyslo to je to pozitivne a potvrdene is doktorky som tehu 🙂
@erikavasko ako mozes byt v 1.tyzdni?? 😕
HGC je 76 a v stvrtok mam znova prist
@erikavasko prepac, ale to akou kalkulackou si vyratala, ze mas termin v juni? 🙂 lebo logicky ak by si mala vtedy termin, tak este tehotna ani nie si...............
😀 😀 😀 😀
@erikavasko
Gratulujeeem, kedy si mala poslednu menstruaciu? Ked mas hcg 76??
Ale po pravde si skor myslim, ze je to len nejaky tien alebo kanalik druhej ciarky, lebo som to asi mala dlho ponorene v moci a moc sa to nasiaklo....
@zojaaa posledna ms bola 19.7.
@erikavasko si mala poslednu menstruaciu 19.7?? a to akoze sa chystas nosit dieta v maternici takmer rok? 😀 viem, ze gravidita u slonov africkych trva aj 2 roky, ale zeby u cloveka rok.... no neviem, s tym som sa este nestretla 😀
@erikavasko
Aj ja 19.7. 😉

tu je ten testik co poviete vydíte tam niečo 😉