Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zojaaa vidím slabulinku čiarku
@silvinka000
Je mozne ze mamatest 10, ukazuje takto falosnu ciarku? Je pravda, ze som drzala test v moci asi 20 sekund nech sa poriadne nasiakne a jak zacal ruzoviet, tak sa ukazala len jedna testovacia ciarka a tato druha po limite ako uplne slaby tien....
@zojaaa možné je všetko no dnes sa tým netráp zájdite zajtra do lekárne kúp si nový test a testuj no a uvidíš či je tam niečo alebo nie. Držím ti palce
@silvinka000
Diky, no myslim, ze tam nic nebude, lebo ked som cakala dvojicky, tak to bolo nebe a dudy oproti tymto vsugerovanym testom, ale to som mala aj neskutocne vysoke hcg...
Na druhej strany som pred tym mala aj neskutocne vela iui, et a ket kde pri negativnych testoch som nemala ani najmensi naznak druhej ciarky a tiez som ich nechavala do aleluja nasiaknut, tak neviem....
Uz mi proste sibe 😂
@zojaaa pitala som to tak od oka ale potom to chcem zmenit
A aj tebe gratulujem
No mne meska 3-4 dni, ale tak pripisujem to utrogestanu.....aj ked pred tym na ivf som vzdy dostala nacas kramy, aj pred vyslekom z krvi a nebranil tomu utros.....
No ale telo, organizmus, hormony sa casom menia a hlavne po tehotenstve....
@erikavasko ty si kus vtipnej zenskej 😀 Tak ti prajem,aby si porodila v termine a nedajboh neprenasala 😲 😎
@erikavasko sa nehnevaj, ale ako sa dá termín pôrodu napísať len tak "od oka"? 🙂 tak hádam vieš, kedy si mala poslednú menštruáciu, nie? 😀
@zojaaa vacsinou uz na 10 den byvaju pozitivne testiky ....a nejdes na krv?? budes istejsia....
@zojaaa nooo na tomto sa nieco risuje drzim rpsty....
Dakujem, uvidim mozno zavolam mojmu gyn, do brna na krv nejdem...
@erikavasko krasne //...gratulujem...uzivaj tehulkovanie...🙂
Ahojte,moze vyjst digitalny test pozitivny a obycajny woman secret negativny?dakujem 🙂 neviem kde sa mam na to opytat..

@zojaaa ahoj mnebola tiez vkladana blastocydta pred 3 rokmi..poslem ti foto testov..od vrchu,6,8 , a 10 den