icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

majka_3
7. dec 2013

@lene27
@karmela
@valika1210 takze baby ovu test vyzera takto... nieje pozit. 😖

lene27
7. dec 2013

@majka_3 si bola kúpiť, však? tie staré si už vyhodila? ale ms nikde, však? to by možno znamenalo, že ovu máš ten druhý termín, no nie? či máš nejaké príznaky blížiacej sa mrchy? okrem pobolievania v podbrušku a divných prsníkov? 🙂

majka_3
7. dec 2013

@lene27 😀 ty maskrtniiicka 🙂 pridi na tortu 😝 😝 😝 ano pripravy...rano som piekla mafiny 😀 a teraz sme boli pre balony..tortu 🙂 a uz len nazdobit salatovu misu a chlebiky.. 🙂 a take drobne dokoncovacky 😀 uz sa zasa vidim ako nestiiham 😀 ako vzdy 😀
ten test vysiel na chuja..ale snivalo sa mi ze mam kraasne kolajnice na tehu teste 😀 😀 😀 😀 a celu noc som sa budila na krce v bruchu 😖 vies krce a preslo..krce a preslo... 😖 a potom sa mi snivaju taketo haluze...

majka_3
7. dec 2013

@lene27 praveze ja pred mrchu nemam divne prsia..ale dnes som prisla na to ze ake su divnee..mam citive bradavky 😀
niee to mam tie co mam doma ovu testy..nebudem nic kupovat...kaslem do toho.... uz ten tyzden vydrziim ci mrcha pride...inak tie bolessti v podbrusku nie su na mrchu..mozno niekedy ale skor take krcovite...ineee.... 😖

majka_3
7. dec 2013

@lene27 pre maskrtniicku 😉 som sa hned rano cinila 😀

majka_3
7. dec 2013

@lene27 uz ked je po limite to neplati ci? ked stmavol 😖 😖 😖

lene27
7. dec 2013

@majka_3 som neodolala...ale vieš čo je sranda, že najskôr som chcela čokoládu a potom som videla mandarínky...tak som sa pustila do mandaríniek... 🙂 úžasné sú. A keď už som pri tom kyslom, neviem či ich nebudú nasledovať Kyslé rybičky...🙂 žravku mám dnes asi...och, to je hrozné..Jeej aj muffinky robíš? Tie som naposledy na svoju svadbu vypekala - 130 ks...a potom som ich 3 hodiny balila a odvtedy nič... neviem, kde som dala ten dobrý recept. Boli v nich kúsky čokolády...mňam. No a torta ako vyzerá?
A dajme tomu, že mrcha nepríde... a druhý termín ovu je správny, tak tým pádom by si bola... 9 DPO? tie prsia sedia...teda tie bolesti ako počiatočné príznaky, bolesti v podbrušku a kŕče tiež...no nič, už len počkať. A sa ti o tom dokonca snívalo? 🙂 druhému bábu budeš vysvetľovať, ako prišlo na svet : "No vieš, Miško (Samko, Adamko,...doplníš podľa vlastného uváženia, my chceme Alexa a dievčatko Ninku...🙂... ja som si ťa vysnívala. Ešte som ani nevedela, že ťa čakám a už sa mi o tebe snívalo." 🙂

lene27
7. dec 2013

@majka_3 krásne sú tie muffinky 🙂 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 už viem, o čom sa mi bude v noci snívať. 🙂 a vieš ako je to s tými limitmi a testami, jeden ti ukáže a druhý nie...jeden zachytí po limite aj nízku hladinu HCG,druhý nič...

majka_3
7. dec 2013

@lene27 to je pekneee 🙂 noo vysnivala 😀 nie som 9dpo ale 6dpo a hrozne mam to brucho....proste raz pich raz boli ako na ms raz ako keby vajecnik nafuknuty proste ma to dnes znervoznuje... 😠 no peciem aj mafinky ale teraz toto je moja premiera ze su vyzdobene s plnou na vrchu 🙂 takze som zvedavaaaaaaa 😀 aj mrkvovy kolac som robila a tortu nie 😀 robila som cez leto tortu na mm narodeniny a ako 😀 uz sa nechystam natortu v bliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizkej dobe 😀 tolko skaredych slov co som mala po ruke a take slova co este nevymysleli 😀
no moja ty mas nejake chute 🙂 co to co to 🙂
kolky si to den ? musim si to pisat ved uz mam v tom dobry hokej 🙂 no co uz po limite nemam brat ohlad ci? ked to dotmavlo... hmmm?

lene27
7. dec 2013

@majka_3 🙂 takže 6 DPO...no mám pocit, že my dve sme sa konečne ujednotili s tým dátumom ovu...ty 6 DPO ja 4 DPO...to sa ešte načakáme :( 8-10 dní aaach. to je dlho. Nafúknutý vaječník? zaujímavé 😕 a ktorý? Skús porovnať s tými ostatnými, ktoré máš v tom albume 🙂. Hoci mám pocit, že na 6 DPO to bude buď neexistujúce alebo strašne slabé... myslím, že tak silnejšie až 11-13 DPO.
takže z torty nič? ale mrkvový koláč je super a hlavne keď pri ňom nestráviš svoju mladosť. Pre toto ja nerada pečiem...lebo to trvá dlho. najlepší je mm... piškóty, smotana a ovocie a nechá zamraziť. Lepšie ako vypekať tri hodiny nejaké rezy. 🙂 v tej dobe to už zvyčajne máme aj zjedené.

lene27
7. dec 2013

@majka_3 idem chytiť pod krk uja vysávača, lebo som sa naňho včera zvysoka vykašľala a dnes sa mi to vypomstilo :((( ale ešte prídem. zatiaľ peknú oslavu 🙂

dorotea2
7. dec 2013

@lene27 kokoooos, no mna by porazilo 😠 tak som si hovorila "nekupuj tento test" ale nic iné nemali. Ale tak beriem toho ducha s rezervou a po Tvojom príspevku uz úplne. Včera ked som robila tie testy, tak som bola 10 den po ovulke.

lene27
7. dec 2013

@dorotea2 skús inú značku, ak by si už nevydržala do pondelka, tak skús nejakú lekáreň v nejakom hypermarkete, tam pepino nepredávajú. A ak dve alebo tri rôzne značky ukážu podobný výsledok, tak si myslím, že je to tam. Niektorým už na 10 DPO ukazovali dúšikov a na 14-15 DPO to už boli koľajnice. Držím palce 🙂 nech to vyjde.

emilia25
7. dec 2013

ahojte dnes rano dalsi test ale inej znacky ako tie vcerajsie.a vysiel slabunko ruzova ciarocka.ako sa citite?byva vam zle?

isabella22
7. dec 2013

@valika1210 joj to ma marzi aj ja pevne dufala ze aspon tebe digi testik ukaze +

isabella22
7. dec 2013

tak baby dlho som tu nebola co mate nove... ?
@emilia25
@lene27
@majka_3

lene27
7. dec 2013

@isabella22 ahojky 🙂 no tak sobotne...upratovanie, motanie sa po dome... a sem tam MK. A ty sa pochváľ. 🙂

isabella22
7. dec 2013

@lene27 no podobne este len som si sadla...upratovanie zehlenie nakupy vianocnych svietidiel a tak...a stale cakam kym sa rozbehne mrcha 😒

emilia25
7. dec 2013

@isabella22 ahojky tak dnes ma velmi rozbolelo brucho ale som stastna lebo viem ze sa tam nieco krasne deje.juj

lene27
7. dec 2013

@isabella22 ja rozmýšľam, akú knihu si prečítať... a nejako sa k tomu nemám... :( mm spí.. keď chlapa skláti prechladnutie, tak je to hrôza. a to ešte nemusí prežiť pôrodné bolesti... keby bolo rodenie na mužoch, asi by sme už dávno vymreli... 😉

karmela
7. dec 2013

@lene27 motas sa po dome,aj ja dnes a potom sme radsej šli na prechádzku
@isabella22 ahojte kocky tak som bola pozriet na trhoch aspon trosku ina atmosféra bolo fajn 😉dala Som si deci vareneho vinka,bola som aj s malou tak viac sa nedalo 😀 S drahým nic nové,po starom. 😒takze mrcha sa nerozbehla stále,skús 2 deci červeného vinka 😉

@majka_3 ako oslava verim,ze všetko je super krásny kolacik si sikulka.Takze sa ti snívalo p druhom babetku jej keby sa ti to splnilo 😵
@emilia25 tak ked ti vyšlo aj na ďalšom testiku pravdepodobne si tehu 🙂

emilia25
7. dec 2013

@karmela dakujem dufam ze uz to bbude len dobre a 20.12 mi to aj doktor potvrdi a neskonci to predcasne ako po minule mesiace.

isabella22
7. dec 2013

@emilia25 ty sa mas v tisku zavidim 😉

isabella22
7. dec 2013

@lene27 toto som ja uz davno povedala chlapovi a ten ze co by ste bez nas robili...no to je argument 😝

isabella22
7. dec 2013

@karmela skusala som aj som prave vybehla z vane....no horsie je ze ma ani brucho neboli jak pred mrchou 😒

emilia25
7. dec 2013

@isabella22 este to nemam veru vyhrate aj pred minuly mesiac mi testy silneli a po tyzdni meskania mi prisla utekala som doktorovi a ten mi robil sono ze maternica je cista ani naznak po tehotentve ze som tehotna ani nebola a dva dni pred ms som si robila este kontrolny test a bol pekne ruzovy takze strach je obrovsky.

isabella22
7. dec 2013

@emilia25 tak sa teda drzkaj nevedela som snad ti to dobre dopadne....ale kazdopadne uz mas 3 krasne deticky... 🙂

emilia25
8. dec 2013

@isabella22 tak tak veru mam 3 krasne deticky a verim ze aj toto 4 tehu uz dopadne dobre a o par mesiacov uz budeme uplne kompletna rodinka.

karmela
8. dec 2013

@lene27 este oddychujes ci sa činite v postieľke 😉
@emilia25 držím ti palce nech sa zadari aj štvrte 😉
@isabella22 tebe sa este nerozbehla stále?
@majka_3 no ako mrcha dvojterminova?
@valika ahojte bambulky no co máte nové?My uz mame vianočný stromček doma 😀 😀 Mala toľko o ňom básnila tak uz stojí ozdobený 😀 a ty ako mrcha dosla ci stále hapruje 😒

emilia25
8. dec 2013

@karmela dakujeme