Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lene27 😀 ty maskrtniiicka 🙂 pridi na tortu 😝 😝 😝 ano pripravy...rano som piekla mafiny 😀 a teraz sme boli pre balony..tortu 🙂 a uz len nazdobit salatovu misu a chlebiky.. 🙂 a take drobne dokoncovacky 😀 uz sa zasa vidim ako nestiiham 😀 ako vzdy 😀
ten test vysiel na chuja..ale snivalo sa mi ze mam kraasne kolajnice na tehu teste 😀 😀 😀 😀 a celu noc som sa budila na krce v bruchu 😖 vies krce a preslo..krce a preslo... 😖 a potom sa mi snivaju taketo haluze...
@lene27 praveze ja pred mrchu nemam divne prsia..ale dnes som prisla na to ze ake su divnee..mam citive bradavky 😀
niee to mam tie co mam doma ovu testy..nebudem nic kupovat...kaslem do toho.... uz ten tyzden vydrziim ci mrcha pride...inak tie bolessti v podbrusku nie su na mrchu..mozno niekedy ale skor take krcovite...ineee.... 😖
@majka_3 som neodolala...ale vieš čo je sranda, že najskôr som chcela čokoládu a potom som videla mandarínky...tak som sa pustila do mandaríniek... 🙂 úžasné sú. A keď už som pri tom kyslom, neviem či ich nebudú nasledovať Kyslé rybičky...🙂 žravku mám dnes asi...och, to je hrozné..Jeej aj muffinky robíš? Tie som naposledy na svoju svadbu vypekala - 130 ks...a potom som ich 3 hodiny balila a odvtedy nič... neviem, kde som dala ten dobrý recept. Boli v nich kúsky čokolády...mňam. No a torta ako vyzerá?
A dajme tomu, že mrcha nepríde... a druhý termín ovu je správny, tak tým pádom by si bola... 9 DPO? tie prsia sedia...teda tie bolesti ako počiatočné príznaky, bolesti v podbrušku a kŕče tiež...no nič, už len počkať. A sa ti o tom dokonca snívalo? 🙂 druhému bábu budeš vysvetľovať, ako prišlo na svet : "No vieš, Miško (Samko, Adamko,...doplníš podľa vlastného uváženia, my chceme Alexa a dievčatko Ninku...🙂... ja som si ťa vysnívala. Ešte som ani nevedela, že ťa čakám a už sa mi o tebe snívalo." 🙂
@lene27 to je pekneee 🙂 noo vysnivala 😀 nie som 9dpo ale 6dpo a hrozne mam to brucho....proste raz pich raz boli ako na ms raz ako keby vajecnik nafuknuty proste ma to dnes znervoznuje... 😠 no peciem aj mafinky ale teraz toto je moja premiera ze su vyzdobene s plnou na vrchu 🙂 takze som zvedavaaaaaaa 😀 aj mrkvovy kolac som robila a tortu nie 😀 robila som cez leto tortu na mm narodeniny a ako 😀 uz sa nechystam natortu v bliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizkej dobe 😀 tolko skaredych slov co som mala po ruke a take slova co este nevymysleli 😀
no moja ty mas nejake chute 🙂 co to co to 🙂
kolky si to den ? musim si to pisat ved uz mam v tom dobry hokej 🙂 no co uz po limite nemam brat ohlad ci? ked to dotmavlo... hmmm?
@majka_3 🙂 takže 6 DPO...no mám pocit, že my dve sme sa konečne ujednotili s tým dátumom ovu...ty 6 DPO ja 4 DPO...to sa ešte načakáme :( 8-10 dní aaach. to je dlho. Nafúknutý vaječník? zaujímavé 😕 a ktorý? Skús porovnať s tými ostatnými, ktoré máš v tom albume 🙂. Hoci mám pocit, že na 6 DPO to bude buď neexistujúce alebo strašne slabé... myslím, že tak silnejšie až 11-13 DPO.
takže z torty nič? ale mrkvový koláč je super a hlavne keď pri ňom nestráviš svoju mladosť. Pre toto ja nerada pečiem...lebo to trvá dlho. najlepší je mm... piškóty, smotana a ovocie a nechá zamraziť. Lepšie ako vypekať tri hodiny nejaké rezy. 🙂 v tej dobe to už zvyčajne máme aj zjedené.
@dorotea2 skús inú značku, ak by si už nevydržala do pondelka, tak skús nejakú lekáreň v nejakom hypermarkete, tam pepino nepredávajú. A ak dve alebo tri rôzne značky ukážu podobný výsledok, tak si myslím, že je to tam. Niektorým už na 10 DPO ukazovali dúšikov a na 14-15 DPO to už boli koľajnice. Držím palce 🙂 nech to vyjde.
ahojte dnes rano dalsi test ale inej znacky ako tie vcerajsie.a vysiel slabunko ruzova ciarocka.ako sa citite?byva vam zle?
@valika1210 joj to ma marzi aj ja pevne dufala ze aspon tebe digi testik ukaze +
@isabella22 ahojky 🙂 no tak sobotne...upratovanie, motanie sa po dome... a sem tam MK. A ty sa pochváľ. 🙂
@lene27 no podobne este len som si sadla...upratovanie zehlenie nakupy vianocnych svietidiel a tak...a stale cakam kym sa rozbehne mrcha 😒
@isabella22 ahojky tak dnes ma velmi rozbolelo brucho ale som stastna lebo viem ze sa tam nieco krasne deje.juj
@isabella22 ja rozmýšľam, akú knihu si prečítať... a nejako sa k tomu nemám... :( mm spí.. keď chlapa skláti prechladnutie, tak je to hrôza. a to ešte nemusí prežiť pôrodné bolesti... keby bolo rodenie na mužoch, asi by sme už dávno vymreli... 😉
@lene27 motas sa po dome,aj ja dnes a potom sme radsej šli na prechádzku
@isabella22 ahojte kocky tak som bola pozriet na trhoch aspon trosku ina atmosféra bolo fajn 😉dala Som si deci vareneho vinka,bola som aj s malou tak viac sa nedalo 😀 S drahým nic nové,po starom. 😒takze mrcha sa nerozbehla stále,skús 2 deci červeného vinka 😉
@majka_3 ako oslava verim,ze všetko je super krásny kolacik si sikulka.Takze sa ti snívalo p druhom babetku jej keby sa ti to splnilo 😵
@emilia25 tak ked ti vyšlo aj na ďalšom testiku pravdepodobne si tehu 🙂
@lene27 toto som ja uz davno povedala chlapovi a ten ze co by ste bez nas robili...no to je argument 😝
@karmela skusala som aj som prave vybehla z vane....no horsie je ze ma ani brucho neboli jak pred mrchou 😒
@isabella22 este to nemam veru vyhrate aj pred minuly mesiac mi testy silneli a po tyzdni meskania mi prisla utekala som doktorovi a ten mi robil sono ze maternica je cista ani naznak po tehotentve ze som tehotna ani nebola a dva dni pred ms som si robila este kontrolny test a bol pekne ruzovy takze strach je obrovsky.
@emilia25 tak sa teda drzkaj nevedela som snad ti to dobre dopadne....ale kazdopadne uz mas 3 krasne deticky... 🙂
@isabella22 tak tak veru mam 3 krasne deticky a verim ze aj toto 4 tehu uz dopadne dobre a o par mesiacov uz budeme uplne kompletna rodinka.
@lene27 este oddychujes ci sa činite v postieľke 😉
@emilia25 držím ti palce nech sa zadari aj štvrte 😉
@isabella22 tebe sa este nerozbehla stále?
@majka_3 no ako mrcha dvojterminova?
@valika ahojte bambulky no co máte nové?My uz mame vianočný stromček doma 😀 😀 Mala toľko o ňom básnila tak uz stojí ozdobený 😀 a ty ako mrcha dosla ci stále hapruje 😒

@lene27
@karmela
@valika1210 takze baby ovu test vyzera takto... nieje pozit. 😖