Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@rysavka55555 velmi drzim palce, aby Ta Tvoje vnutorne pocity nesklamali a ako aj ja som citila uz pred MS, ze sa nieco v brusku deje, tak som mala spravny pocit...prajem to aj Tebe...a testik sem potom urcite hod...testuj az v den ocakavanej MS, alebo ked bude meskat...zarucene by si mala mat uz vtedy krasne //...😉
@luta13 dakujem krasne 🙂 dufam 🙂 proste ide o ten pocit, nic viac, dnes rano zase tlaky v brusku a vcera po cely den a jemne pichanie 🙂
@rysavka55555 bude to ono, ver svojmu telu... 😵
@luta13 verim a dakujem 🙂
Uz by potesili nejake pozitivne testiky 🙂)) Drzim palce 🙂)))
@bombulka666 ups, ja nejak nevidim ani kanalik, ani ducha 😕 ale mozno len fotoaparat nezachytil.. vela stastia 😉
@steinarka ja vidim volnym okom, len neviem co
@bombulka666 skus testnut o dva dni.. pokial je to duch, bude silnejsi 🙂
@bombulka666 ani ja ani kanalik...skus presne o.2.dni
@steinarka
@isabella22 skusim bud zajtra alebo pozajtra
@bombulka666 ja tam nieco vidim, zle sa rlto rozlisuje ... Ale neviem ci kanalik ci mozno slabulinkeho dusika 🙂 drzim palce
@rysavka55555 na fotke tazko rozoznat, ide o to, ze len som videla ja nieco tam, no neviem, ci nie len kanalik 🙂 dakujem
@bombulka666 a kolko ti meska ms
@steinarka ed ide o to, ze mam este len pred ms 4-5dni
@steinarka preto mi bolo divne, ze tam nieco vidim 🙂
@bombulka666 jaj taaak
@steinarka no taaak 🙂 zo zvedavosti som si urobila a reku tam nieco vidiet, tak dom to huuupla na konika 🙂
@bombulka666 mne tolko dni pred ms bolo uz vidno ducha aj fotoaparatom viditelneho 😀 ale kazda sme ina.. skus o dva dni a uvidis.. 😉
@steinarka to ano niekomu nevidno ani ked ms meska, takze tak 🙂
@steinarka to co ja vidim na mojom teste je vidiet v nejakom tom uhle 🙂 ale myslim ze len kanalik, no nie je to uplne biele
@bombulka666 ani kanalik nebyva uplne biely.. medzi kanalikom a duchom je rozdiel vo farbach.. kanalik je sivy a duch do ruzova
ahoj holky, a co vravite na moj? som asi 9DPO, MS ma dojst v priebehu tohto tyzdna (nechodi presne).. robeny poobede. bohuzial neviem ci na foto nieco uvidite, fotak nespolupracuje.. no nazivo sa tam po zaschnuti (10-15 min po urobeni) objavil duch, neviem ci je ruzovy, lebo po zaschnuti je aj kontrolna ciarka skor fialova a to uz nerozoznam. No ale je ohranicena iba z lava, z prava je tak do stratena.. Dufam ze zajtra rano to uz bude zretelnejsie. Viem ze je na testovanie skoro, ani sa nesnazime, no mala som svoje dovody a doma testy navyse :D tak som testla pre klud v dusi, no a teraz mam este vacsi chaos..
@bombulka666 no teraz tam je vidno nejaky tien..

@mimka11111
@steinarka
@snazilka1983 vdaka.silit to nebudem.idem si uzit narodeninovu oslavu a po vikende ak madam nedojde tak otestujem znova 😉 pekny vikend