Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@agathachristie tak v sobotu ma dojst ms, tak uz pockam do soboty 🙂
Baby mala som 9 dni menzes.Najprv som si myslela ze to bude tehu krvacanie no test vysiel negativny bol taky cisti ako sneh.Ale teraz spinim ,hnedý vytok sem-tam vodnaty inokedy tuhsí a slabe pichanie v pravo .Moze to byt cysta podla vas?dietatka este neplanujeme tak sa preto pytam 🙂
@hannah_ ahoj 🙂 tak nakoniec som testla aj vcera aj dnes, hore testiky 🙂
@bombulka666 ahoj to sú od clearblue značky tie testy lebo ja som mala silnejsiu ciarku a tehotna som nebola niekedy sú falosne pozitivne dávaj si na to pozor na spodnom niečo je ale vizera to ako kanálik zaschnuty už by ti mal ukazovať test silnejsiu ciarku vyskusaj inú znacku a skus sem hodiť test aby sme to lepšie videli kúp si ponaraci len nie pepino lebo tie sú o nicom
@monikas999 ahoj, clearblue je len ten stredny, tie ostatne dve su obycajne, ani neviem aka znacka ... Aj keby to bolo tehu, nemusi mi este vobec ukazovat ciarku, kazda sme ina 🙂 a ten prvy a posledny som ponarala, nie ocikavala
@bombulka666 a to si rozoberala tie testy ??? Niečo tam je nemas lepšie foto . Ja viem že kazda sme ina 🙂 , to by bolo skoro na kolajnice keď ešte len mas mať ms v sobotu drzim palceky aby ti to vyslo 🙂
@monikas999 ahoj, nie nemam, vzdy na foto to je tak vidiet 🙂 pisem ti spravu
@magua Slaby kanalik skus o 2 dni 🙂
@bombulka666 no nechcem byt zla, ale neviem, ci sa nebude jednat len o kanalik, nakolko mam pocit, ze to vobec nesilnie.. 😖 a ak je to robene tri nasledujuce dni po sebe, tak by mal byt medzi prvym a tretim uz viditelny rozdiel
@magua tak na 15 den by uz malo byt pekny duch
No aj pri prvej dcere mi takto ukazovalo a az na 40dc boli krasne kolaje..
@magua Skus o 2 dni budes mudrejsia
je tam priesvitna ciarka ale skus o dva dni
Dik kocky... 🙂
@magua ahoj mamatest duchuje aj mne ale mala som silnejsiu ciarku a tehotna som nebola skus inú znacku a budeš múdrejšia niektoré testy ukazuju silnejsiu ciarku druhé slabucku
@bombulka666 ahoj, nieco na tych testikoch vidno, dufam, ze budu silniet. Skusala si dnes dalsie? Ja som testovala vcera 14DPO a bola rovnaka slaba ciarocka ako 13DPO. Dnes netestujem, skusim zajtra a inym testom, nie mamatestom, snad uz bude silnejsia.
@hannah_ o ako? 🙂 skusila si iny testik? 🙂
@bombulka666 tak testla som vcera vecer 15DPO rapiclearom a dnes rano 16DPO tiez. Myslim, ze to vyzera dobre, aj ked sa mi zda, ze to nejak pomaly stupa.
@bombulka666 tak ako? Testujes dnes? 😉
@hannah_ vyzerá to pekne, len nech silnie 🙂 jujky
Ja mam dnes dostať ms ...

@bombulka666 niečo tam je. Skús zas zajtra.