icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

agathachristie
27. aug 2015

@bombulka666 niečo tam je. Skús zas zajtra.

bombulka666
27. aug 2015

@agathachristie tak v sobotu ma dojst ms, tak uz pockam do soboty 🙂

andi1234
27. aug 2015

Baby mala som 9 dni menzes.Najprv som si myslela ze to bude tehu krvacanie no test vysiel negativny bol taky cisti ako sneh.Ale teraz spinim ,hnedý vytok sem-tam vodnaty inokedy tuhsí a slabe pichanie v pravo .Moze to byt cysta podla vas?dietatka este neplanujeme tak sa preto pytam 🙂

bombulka666
27. aug 2015

@hannah_ ahoj 🙂 tak nakoniec som testla aj vcera aj dnes, hore testiky 🙂

monikas999
27. aug 2015

@bombulka666 ahoj to sú od clearblue značky tie testy lebo ja som mala silnejsiu ciarku a tehotna som nebola niekedy sú falosne pozitivne dávaj si na to pozor na spodnom niečo je ale vizera to ako kanálik zaschnuty už by ti mal ukazovať test silnejsiu ciarku vyskusaj inú znacku a skus sem hodiť test aby sme to lepšie videli kúp si ponaraci len nie pepino lebo tie sú o nicom

bombulka666
27. aug 2015

@monikas999 ahoj, clearblue je len ten stredny, tie ostatne dve su obycajne, ani neviem aka znacka ... Aj keby to bolo tehu, nemusi mi este vobec ukazovat ciarku, kazda sme ina 🙂 a ten prvy a posledny som ponarala, nie ocikavala

monikas999
27. aug 2015

@bombulka666 a to si rozoberala tie testy ??? Niečo tam je nemas lepšie foto . Ja viem že kazda sme ina 🙂 , to by bolo skoro na kolajnice keď ešte len mas mať ms v sobotu drzim palceky aby ti to vyslo 🙂

bombulka666
27. aug 2015

@monikas999 ahoj, nie nemam, vzdy na foto to je tak vidiet 🙂 pisem ti spravu

magua
27. aug 2015

Baby vidite tam nieco....

silvinka000
27. aug 2015

@magua Slaby kanalik skus o 2 dni 🙂

steinarka
27. aug 2015

@magua kolko dni si po ovulacii?

steinarka
27. aug 2015

@bombulka666 no nechcem byt zla, ale neviem, ci sa nebude jednat len o kanalik, nakolko mam pocit, ze to vobec nesilnie.. 😖 a ak je to robene tri nasledujuce dni po sebe, tak by mal byt medzi prvym a tretim uz viditelny rozdiel

magua
27. aug 2015

@steinarka asi 15 dni od ovu... Len je to robene v pruebeehu dna. Skusim rano...

silvinka000
27. aug 2015

@magua tak na 15 den by uz malo byt pekny duch

magua
27. aug 2015

No aj pri prvej dcere mi takto ukazovalo a az na 40dc boli krasne kolaje..

silvinka000
27. aug 2015

@magua Skus o 2 dni budes mudrejsia

abigael
27. aug 2015

je tam priesvitna ciarka ale skus o dva dni

steinarka
27. aug 2015

@magua ked myslis 🙂 ok

magua
27. aug 2015

Dik kocky... 🙂

monikas999
27. aug 2015

@magua ahoj mamatest duchuje aj mne ale mala som silnejsiu ciarku a tehotna som nebola skus inú znacku a budeš múdrejšia niektoré testy ukazuju silnejsiu ciarku druhé slabucku

veronikax
27. aug 2015

@magua vacsinou tieto testiky velmi neskoro ukazu ciarku 🙂 A zase dost casto ukazuju kanalik 🙂 Skus si urobit iny druh testu 🙂 Ak bolo nahodou na tomto duch...na inom uz bude isto pekna ciarka 🙂 Drzim palce 🙂

hannah_
28. aug 2015

@bombulka666 ahoj, nieco na tych testikoch vidno, dufam, ze budu silniet. Skusala si dnes dalsie? Ja som testovala vcera 14DPO a bola rovnaka slaba ciarocka ako 13DPO. Dnes netestujem, skusim zajtra a inym testom, nie mamatestom, snad uz bude silnejsia.

hannah_
28. aug 2015

@magua aj ja som dnes 15 DPO, vcera som testovala rovnakym testom a rovnaka slaba ciarka, vyskusam iny test zajtra, snad to bude silnejsie.

bombulka666
28. aug 2015

@hannah_ o ako? 🙂 skusila si iny testik? 🙂

hannah_
29. aug 2015

@bombulka666 tak testla som vcera vecer 15DPO rapiclearom a dnes rano 16DPO tiez. Myslim, ze to vyzera dobre, aj ked sa mi zda, ze to nejak pomaly stupa.

tomasko27
29. aug 2015

@hannah_ Ahoj skor naopak stupa to rychlo podla mna, lebo co som tu citala od bab tak obden ked sa robi test tak vidno rozdiel.Videla som tu vela testov ktore robili kazdy den a skoro ziadny rozdiel medzi nimi.Tak myslim ze ty to mas dobre drzim prsty a uz ti meska ms?

hannah_
29. aug 2015

@tomasko27 tak super, ja som preto trosku neista, lebo pri dcerke som mala taku silnu ciarkocku asi na 11DPO, stupalo to rychlo. Ale kazde tehotenstvo je ine. Dakujem za ukludnenie 🙂 Ano, meska uz 2 dni.

steinarka
29. aug 2015

@hannah_ nestupa to pomaly.. zajtra uz uvidis rozdiel medzi prvym a tretim 🙂 a blahozelam

agathachristie
29. aug 2015

@bombulka666 tak ako? Testujes dnes? 😉

bombulka666
29. aug 2015

@hannah_ vyzerá to pekne, len nech silnie 🙂 jujky
Ja mam dnes dostať ms ...