Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janulka11789 no podla mna sa mozes zacat tesit.. to nebude ani kanalik, ani chybny test 🙂
@steinarka juuuj ďakujem,,hádam to tak bude a potvrdí mi to aj lekárka,este par dni počkám,,bol by to ten najkrajší darček pre priateľa k výročiu 🙂 😉
@janulka11789 tie priznaky este nie su skutocnymi priznakmi 🙂 na nich sa nespoliehaj.. skus testnut zajtra, pozajtra a uz by si mala vidiet rozdiel v silnejucich ciarkach..
@steinarka s tym počítam,preto sa ešte nechcem hneď tešiť,uvidím nasledujúce dni,, 🙂
@janulka11789 klasika priznaky🙂este pockaj aspon tyzden
@lubka1983 ďakujem.. 🙂 no som zvedavá a hlavne nedockava 🙂
Vidite rozdiel?je aj podla vás druhy testik silnejší?
Ahoj, podla mna si jasne "v tom" 😉 ja som mala takyto test pri prvom tehotenstve este tyzden po vynechani MS. Drzim palce!
@seva mne zatiaľ mešká dva dni a dúfam že ani nepríde,, 🙂 dakujem krásne 😉
Myslim si, ze tak skoro nepride 😉 Pockaj este tyzden a mozes sa objednat k lekarovi..
@seva ďakujem 🙂
@janulka11789 jasne, ze je vidiet rozdiel 😀 to bude uz len silniet
@steinarka nemôže sa stať to co hannah_ ? 😒
@hannah_ aj ja držím palceky 😉
@hannah_ presne tak 😉 musime myslieť pozitívne 🙂
@steinarka
@janulka11789 dakujem baby 🙂
@janulka11789 na to ani nemysli.. zatial tomu nic nenasvedcuje.. mas velmi pekne zosilnenu ciarku zo dna na den.. hlavne klud a pohoda 🙂
@steinarka dakujem za podporu a rady,,uz len vydržať par dní 😀
@janulka11789 viditelne silneju 🙂 Len ked robis rozdielne znacky testu ... tak mozu byt intenzity ciareok rozne 🙂 Ale tie tvoje testiky uz budu len silniet 🙂 Blahozelam 🙂)
@hannah_ ahoj 🙂 Nechces skusit iny testik? 🙂 Mohla sa ti aj ovu trosku posunut 🙂 Drzim palce...aby ciarocka pekne zosilnela ;)
@magua gratulujem 🙂)) Na prvy sup ... to je paraaada 🙂)))

@steinarka veľmi by som sa tešila,uz párkrát som bola sklamaná,aj ked mi menzes meškal nakoniec prišiel,prvýkrát mi test ukázal toto.. 🙂 snažíme sa uz par mesiacov len toho casu je menej nakoľko priatel pracuje v zahraničí,,