icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

steinarka
•
5. sep 2015

@snazilka1983 no ved preto pisem, ze pokial krvaca silno, tak pochybujem, ze by sa isli pretrhnut od snahy nieco zachranit.

snazilka1983
•
5. sep 2015

@steinarka ak sú normálny aspoň sa pokúsia ako u mňa do mňa napchali na jeden sup 5 ascorutinov a duphaston najvyššie dávky a pomohlo to.

steinarka
•
5. sep 2015

@snazilka1983 len treba mat stastie, aby tÍ lekárI boli normálnIIII 🙂 ja som mala stastie na nenormalnych lekarov a aj s nimi to nase babatko ustalo.. len sme mali to stastie, ze som nekrvacala..

veronikax
•
5. sep 2015

@liluska7 a nie je to kanalik??? len je zafarbeny ? lebo cely testik vyzera byt nejaky zafarbeny od farbiva alebo ms 🙂

sunny15
•
5. sep 2015

@liluska7 Je to pozitivny test,treba ist na pohotovost-gynekologiu,spravia usg ci je vysoka sliznica,alebo ci nevidno gest.vacok,alebo aspon vezmu krv na hcg...ak sa potvrdi tehu-daju ti duphaston a ascorutin...ale je mozne ze len mas ms a si tehotna...poznam kocku co mala ms do 6.mesiaca normalne...ale je aj mozne ze babo sa neuchytilo a teraz potrácaš,kazdopadne ti odpoved daju na gynde..

1234lubka
•
5. sep 2015

@liluska7mohlo ist o biochemicke tehu...tzn ze sa vajo oplodnilo (preto test //) ale neuchytilo...urcite zbehni na pohotovost...nechcem strasit ale ani robit zbytocne nadeje...radsej ber ze nic s toho...aaale nemusi to tak byt

zvolsiinylogin
•
5. sep 2015

@liluska7 je to farebne?to iste mam aj ja..len sa mi zda bezfarebny..a si tehu?

alexko33
•
5. sep 2015

Ja mam to iste,vcera vecer slabo ruzovy vytok len na papiery,dnes tiez ruzovy,po zaschnuti na intimke ostava svetlucko hnedy a dva krat som mala na papiery cerveny maly fliacik,ako poznam nasich lekarov ( v nemocnici na zenskom samy ukrajinec,ktory vam poriadne ani nerozumie) vobec som tam nesla a zacala som brat pre istotu duphaston

liluska7
•
5. sep 2015

@snazilka1983 len ono to v skskutočnosti tá ciarka je siva a nie ružová. Tak neviem..

liluska7
•
5. sep 2015

@zvolsiinylogin no us to mám ako normálne ms.

liluska7
•
5. sep 2015

@veronikax v skutočnosti je taký siví. Zafarbeny môže byť od ms.

veronikax
•
5. sep 2015

@liluska7 tak to bude kanalik.. ako som pisala 🙂 Vsetko je v poriadku ... nikam nemusis behat 🙂 a to ze ti 2 dni meskala... mohlo byt koli posunutej ovulke 🙂 Drzim palce.. na dalsi cyklus 🙂 aby sa uz podarilo a ta prva ciarka bola kraasne cervena 🙂

steinarka
•
5. sep 2015

@liluska7 ak je sivy, tak je to kanalik.. to si mohla napisat hned 🙂

chantalka86
•
5. sep 2015

Podla mna je to velmi sive na kanalik

smejka033
•
6. sep 2015

@vlasze dakujeeeeeem

smejka033
•
6. sep 2015

@janulka11789 gratulujeeeem

liluska7
•
6. sep 2015

@chantalka86 mne sa to zdá byť moc výrazne na kanalik ale nieje to ani kklasický duch. Možno vadny test.. A ms nemám až také silné. Inokedy ráno musím utekať na wc a aj tak nestiham. Ale teraz nie úplne v pohode.

janulka11789
•
6. sep 2015

@smejka033 ďakujem pekne,,teraz uz len vydržať ,aby uz bolo nieco vidno na sone a bolo všetko ok,, 😉 to čakanie je hrozné ale urcite to stojí za to potom uvidieť malu fazuľku,,juuj 😉 🙂

fionahope
•
6. sep 2015

Jaaaj dnes mi meska 4 den, rozhodla som sa zajtra rano urobit si test, mam z toho velky stres! Dievcata ja som takaa... Urcitre nie ako niektore ktore vedia ze ich poslanim je byt matkou, ale dieta chcem, bije sa to vo mne nenormalne.

agathachristie
•
6. sep 2015

@fionahope cítila som sa rovnako. Som v 9tt a občas ešte zapochybujem ale to je asi len strach z neznámeho. Veď na to si na zemi, aby si bola mamou. Držím palce s testom. Budem čakať na foto 😉

fionahope
•
6. sep 2015

@agathachristie dakujem, asi hej, bojim sa neznameho a aj nemam rada zmeny v zivote a to teda bude zmena 🙂 ufff...

veronikax
•
6. sep 2015

@fionahope 4 dni meskania....dobre znamenie ;)) Drzim palce a tesim sa na test 🙂)) Zenske toho straaaasne vela zvladnu 🙂)) 9 mesiacov je celkom dost dlha doba... psychickej pripravy 🙂) Drziiiim silno palce ;)))

fionahope
•
7. sep 2015

Tak je to tu, mam zmiešané pocity, teším sa lebo veď sme sa o to snažili ale chce sa mi aj plakať lebo čo teraz?

agathachristie
•
7. sep 2015

@fionahope jeeee kľudne si poplac. Ja som pri prvom teste s druhou ciarkou 20 minút hysteticky plakala. Potom som zavolala sestre a tak som revala, ze nerozumela čo jej hovorím 😁 😂 gratulujem!!!

vlasze
•
7. sep 2015

@fionahope gratulujem

veronikax
•
7. sep 2015

@fionahope kraaááaaasa 🙂)) Gratulujem 🙂))) A co teraz ??? Tak kazdy mesiac sa pozdravis s gynekologom a uvidis svoje babatko 🙂)) Nakupis veeeela veci pre drobciatko 🙂))) Potom odrodis....a pride dalsia otazka: a co teraz ??? 🙂)) A tak si povies...ze tych 9 mesiacov bolo uuuuuuplne v pohode 🙂))) Caka ta najkrajsia cast tvojho zivota 🙂 Uzivaj si kazdu minutku 🙂 Lebo este nikdy v zivote si tak nemilovala....ako budes milovat svoje dietatko ;) este raz gratulujem 😘

renata1981
•
7. sep 2015
renata1981
•
7. sep 2015

Ahojte dns som 23 Dc uz som to nevydrzala a testovala som.Ja tam vidim dusik vyjadrite sa prosim.Mebzes mam dostat 12-14.9. Dakujem

renata1981
•
7. sep 2015

A este nieco netestovala som s ranneho mocu ale az s 3-ho

sibalka21
•
7. sep 2015

@renata1981 cisto cisty je ten test. Kolko dpo si? Zbytocne skoro testujes. Je jasne ze tak nic nieje