Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@steinarka ak sú normálny aspoň sa pokúsia ako u mňa do mňa napchali na jeden sup 5 ascorutinov a duphaston najvyššie dávky a pomohlo to.
@snazilka1983 len treba mat stastie, aby tÍ lekárI boli normálnIIII 🙂 ja som mala stastie na nenormalnych lekarov a aj s nimi to nase babatko ustalo.. len sme mali to stastie, ze som nekrvacala..
@liluska7 Je to pozitivny test,treba ist na pohotovost-gynekologiu,spravia usg ci je vysoka sliznica,alebo ci nevidno gest.vacok,alebo aspon vezmu krv na hcg...ak sa potvrdi tehu-daju ti duphaston a ascorutin...ale je mozne ze len mas ms a si tehotna...poznam kocku co mala ms do 6.mesiaca normalne...ale je aj mozne ze babo sa neuchytilo a teraz potrácaš,kazdopadne ti odpoved daju na gynde..
@liluska7mohlo ist o biochemicke tehu...tzn ze sa vajo oplodnilo (preto test //) ale neuchytilo...urcite zbehni na pohotovost...nechcem strasit ale ani robit zbytocne nadeje...radsej ber ze nic s toho...aaale nemusi to tak byt
@liluska7 je to farebne?to iste mam aj ja..len sa mi zda bezfarebny..a si tehu?
Ja mam to iste,vcera vecer slabo ruzovy vytok len na papiery,dnes tiez ruzovy,po zaschnuti na intimke ostava svetlucko hnedy a dva krat som mala na papiery cerveny maly fliacik,ako poznam nasich lekarov ( v nemocnici na zenskom samy ukrajinec,ktory vam poriadne ani nerozumie) vobec som tam nesla a zacala som brat pre istotu duphaston
@snazilka1983 len ono to v skskutočnosti tá ciarka je siva a nie ružová. Tak neviem..
@zvolsiinylogin no us to mám ako normálne ms.
Podla mna je to velmi sive na kanalik
@janulka11789 gratulujeeeem
@chantalka86 mne sa to zdá byť moc výrazne na kanalik ale nieje to ani kklasický duch. Možno vadny test.. A ms nemám až také silné. Inokedy ráno musím utekať na wc a aj tak nestiham. Ale teraz nie úplne v pohode.
@smejka033 ďakujem pekne,,teraz uz len vydržať ,aby uz bolo nieco vidno na sone a bolo všetko ok,, 😉 to čakanie je hrozné ale urcite to stojí za to potom uvidieť malu fazuľku,,juuj 😉 🙂
Jaaaj dnes mi meska 4 den, rozhodla som sa zajtra rano urobit si test, mam z toho velky stres! Dievcata ja som takaa... Urcitre nie ako niektore ktore vedia ze ich poslanim je byt matkou, ale dieta chcem, bije sa to vo mne nenormalne.
@fionahope cítila som sa rovnako. Som v 9tt a občas ešte zapochybujem ale to je asi len strach z neznámeho. Veď na to si na zemi, aby si bola mamou. Držím palce s testom. Budem čakať na foto 😉
@agathachristie dakujem, asi hej, bojim sa neznameho a aj nemam rada zmeny v zivote a to teda bude zmena 🙂 ufff...
@fionahope jeeee kľudne si poplac. Ja som pri prvom teste s druhou ciarkou 20 minút hysteticky plakala. Potom som zavolala sestre a tak som revala, ze nerozumela čo jej hovorím 😁 😂 gratulujem!!!
@fionahope kraaááaaasa 🙂)) Gratulujem 🙂))) A co teraz ??? Tak kazdy mesiac sa pozdravis s gynekologom a uvidis svoje babatko 🙂)) Nakupis veeeela veci pre drobciatko 🙂))) Potom odrodis....a pride dalsia otazka: a co teraz ??? 🙂)) A tak si povies...ze tych 9 mesiacov bolo uuuuuuplne v pohode 🙂))) Caka ta najkrajsia cast tvojho zivota 🙂 Uzivaj si kazdu minutku 🙂 Lebo este nikdy v zivote si tak nemilovala....ako budes milovat svoje dietatko ;) este raz gratulujem 😘
Ahojte dns som 23 Dc uz som to nevydrzala a testovala som.Ja tam vidim dusik vyjadrite sa prosim.Mebzes mam dostat 12-14.9. Dakujem
A este nieco netestovala som s ranneho mocu ale az s 3-ho
@renata1981 cisto cisty je ten test. Kolko dpo si? Zbytocne skoro testujes. Je jasne ze tak nic nieje

@snazilka1983 no ved preto pisem, ze pokial krvaca silno, tak pochybujem, ze by sa isli pretrhnut od snahy nieco zachranit.