Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@renata1981 podla terminu ms si dnes 7 alebo 9 dpo ..ak si mala presne ovulku ako mala byt 🙂 Niekomu uz ukaze ducha...a niekomu este nie 🙂 Na tvojom zatial nic nevidno 🙂 Aj druh testiku mas taky...ze kusok neskor ukazuje ciarocky ...duchov este o dost neskor 🙂 Drziiiiiim palce 🙂 Aby bol casom pozitivny testik 🙂
Na tom mojom teste kde je oznaceny vidiet v skutocnosti slabu ruzovu ciarku
@katuska123456789 o den, dva bude silna ciarka...no snazit sa mozete, kludne...my sme 3-4 dni pred "cervenou ovulkou" spolu boli a teraz mam 4tt. do terminu porodu...takze treba sa milovat kedykolvek ak zacina ruzoviet ovutestik a aj viac dni po sebe...stoji to za to...som toho zivym dokazom...😉
@natalianr u tohto debilbeho druhu testu je možné všetko.
@snazilka1983 :D ja si to uz myslim asi o vsetkych..ale dakujem🙂
@natalianr ale tieto sú najhoršia značka. Ducha spravili ružového aj kamaratkynmu mužovi. Tak čo dodať.
@luta13 dakujem šak sme sa snažili sobotu v nedelu 😀 😀 😀 ked bol muž doma lebo chodí na týždnovky hádam to bude stačiť...dnes od rána mi je veľmi zle bolí ma podbrušie cele a prsia mám ako kameň v sobotu už čiarka bola riadne ružová tmavá tak dufam že to vyjde...mrcha by mala prísť 21,9 😉
@snazilka1983 jemine:D tak k tomu veru uz nie je co dodat, skocim si zajtra po iny..len ktory? mamatest?
@renata1981 zatial ziadny dusik, aspon teda ja ho tam nevidim...testuj az po 12.9. ked ocakavas MS...a hod sem foto, budeme mudrejsie...a ak ste mali spolu styk v datumoch ako si pisala a aj ovulku v datume, aky si uviedla, tak teoreticky by sa malo zadarit...drzim palce...🙂
@natalianr mamatesty ako navrhli tieto nové sú tiež také na houby že radi duchuju a ukazujú kanáliky. Ja som si vždy objednala tu od lauritky a boli super. Kus ta vyjde 0,20 centov a nestalo sa mi ze by ukazovali falosne
@snazilka1983 jj ja som mala od rybky, len vzdy si na to spomeniem na konci cyklu, takze potom kupujem tieto vsedruhy🙂
@renata1981 nic zatial nevidno 🙂 iba tien 🙂
@janulka11789 joj ani mi nevrav, ja viem, že by som nemala, ale aj tak ešte stale stresujem, či bude všetko OK...asi preto, že je toho viac zleho ako kedysi.... 😖
ale ja verim, že všetko bude OK či u mňa alebo u vás ženičky, každej to prajem zo ♥
@koka231 ahojček, po dlhom čase som sa opäť prihlásila na MK. a čítam že riešite tiež to čo mi, nedarí sa nám otehotnieť, už cca rok. kde je prosím to gin fiv? resp. bola si už tam? si spokojná? ja som zmenila gyndoša, tiež začína riešiť, lebo moja bývalá dr na to celý rok ...... prvé nás čaká spermiogram, potom horm. profil. ach jaj, jedno bábenko už máme, ani vo sne ma nenapadlo, že druhé bude taký veľký problém ☹((
@lzusak ahoj no gyn fiv je v BA a v NR ja chodim do NR ano bola som tam na prvej konzultacii 31augusta dr sa ma pytala na moj zdravotny stav na manzelov potom mi spravila stery a sono mm objednala na spermiogram a ja som bola v piatok 4.9.na hormonalny profil oni si tam spravia vsetky potrebne vysetrenia mala som aj od dr papiere ale tie v podstate vobec nepotrebovali oni si spravia svoje a mm ide 17nasteho na spermiogram a 28.9.mame druhu konzultaciu uz budu aj vsetky vysledky a potom sa dohodneme ze co dalej u nas je problem len ze nemam priechodny vajcovod ovu v pohode ....ja som zatial spokojna sestricka aj dr veeeelmi mile obe zatial 1*
@fionahope @ agathachristie joj ženy normálne ako keby ste vo mne čítali...ja sa na toho drobca tiež strašne teším, ale zaroven mam strasny strach ci to vôbec zvladnem...viete ako to myslim,...potom si zase zacnem pripadať ako totalna krava, lebo čo by iné ženy za to dali na prvý kraát hned do toho bac - padnuť 🙂
ono asi aj podla mna sa nam to hned podarilo, lebo som este s tym nebola tak vysporiadaná-resp.mi to bolo jedno, či to dame na prvy sup a tie čo to strasne chcu su v strese a preto sa im niekedy nedari...
ale no už sme sa na to zenicky dali, tak hor sa do toho a ked budeme držať nase ratolesti v rukach, budeme sa na sebe smiat, ako sme mohli o tom pochybovať 😀
držím vam všetkým palčeky a nebojte dáme to na 1 😀 😀
@renata1981 ešte je to skoro. Prikladam ti foto .... 3 testy spolu sú porovnanie testovania pred MS a ked mi 1 den meškala ... je tam slabý náznak a dnes týžden a 1 den meškania MS je to o niečom úplne inom... 😀
takže vôbec sa nestresuj,ale vyskúšaj až po 1 dni meškania MS, aby si sa zbytočne nestresovala a nebola smutna, ak si tehu, tak na tom nič nezmeniš, len by si zbytočne drobca stresovala 😀
smejka003 na tych prvych dvoch nic nevidim 🙂 Na tom mojom stale vidim slabucku ruzovu ciarku.Aj priatel ju videl..Na tej fotke co som sem dala neni tak vidiet.Moze to byt aj kanalik?☹
smejka003 a ake testy si mala ty?Ja som mala mamatest
@lzusak priamo do nr neviem kontakt ja som si dala na nete gynfiv.sk a tam mali cisla a na jedno znich som zavolala a oni ma objednali som povedala ze do NR sa chcem objednat ...moj gyn ma poslal na diagnosticku laparoskopiu a tam mi to zistili sa nam 5r nedarilo ...v centre ti spravia vserky potrebne vysetrenia neboj nic ...mimino nemam ziadne este

sibalka21 to neviem presne snazili sme sa viac krat.16.8 som mala prvy den menzes a skusali sme 25 26 a 29 a podla vsetkeho som mala 28 ovulu