Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@smejka033 a nemoze to byt ten kanalik?
@renata1981 moze byt kanalik 🙂)) zatial to nevyzera ako duch 🙂 Drzim palce aby nabralo viac farby 🙂))
@smejka033 všetko bude ok..musíme myslieť pozitívne 😉 potom daj vediet ako si dopadla.ja plánujem ist az 21.septembra,tak este sa nacakam,ale hádam to ubehne..🙂
@misinkam12 ja ju vidím :D ...gratula 🙂
@misinkam12 je tam !! 🙂))) gratulujem ;)
@misinkam12 jasna druha ciarka... Gratulujeeeem
@janulka11789 jasne že dam vedieť, už teraz mam stres, že ako to bude prebiehať 😀 myslím, že budu mať zo mňa shou 😀 🙂
držkaj sa aj ty 😉
@renata1981 treba veriť že nie 😉 a ja verím a držím palčeky 😉
@misinkam12 vidím ju, skus o dva dni, uvidiš bude silnieť 🙂
baby co myslie??snazime sa presne osem mesiacov po vysadeni HAK...dneska som 26DC v piatok mam dostat menzes...ale nevydrzala som a hned rano o siestej som robila tehu test desiatkovy mamatest....hned po par sekundach vybehla ciarka,strasne som sa potesilal,pisala smsku do prace manzelovi...hned rano som sla kupit dalsi test,nech sa mi to potvrdi,pani lekarnicka mi dala nejaky TOP TEST,mam ho prvykrat a to som uz urobila asi 50testov,test som robila dneska o desiatej tiez je to 10tkovy test a test je negativny...pridavam foto co si mam o tom mysliet?poradtee
potom daj vediet
@denulka19 prave preto je najlepsie testovat rovnakou znackou ...ak chces porovnavat ciarocky 🙂 a v rovnakom case 🙂 Tolko dni pred ms ...a testovanie s mamatestom ti ukazalo peknu ciarocku 🙂 Krvicka moze byt aj z uhniezdovania...a ms bolesti sa pripisuju aj zahniezdovaniu ;) Vseetko bude v poriadku...len si rob rovnaku znacku testu 🙂
@smejka033 aj ja mam z toho trochu obavy,ale myslim si ze to asi každá 😉 vsetko bude OK 🙂 a ďakujem

@renata1981 ak si teda videla, je to o to lepsie, uz to bude len silnieť 🙂
ja som mala rozne ale najviac sa mi pozdaval pepino z DM-ky...a stal len 1,49 €...vraj ho maju aj v tescu ale tam som ho nevidela...v dm drogrie ho maju na 100 %
a hlavne skusaj na zaciatok z ranneho moču!
držím palčeky 😉