Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janulka11789 potom daj vediet ako dopadnes 🙂
@sibalka21 ahoj,bola som u doktorky,do nemocnice ist nemozem,lebo aj dcerka mi ochorela akurat,takze do skolky ist nemoze....tehotna som naozaj a este stale je to tam,doktorka mi nariadila klud a dala duphaston..na dalsi tyzden mam prist....uz je to len na tele a prirode,ako sa s tym vysporiada...ak prestanem krvacat je to dobre znamenie....kazdopadne na dalsi tyzden stvrtok mam prist,pojdem na sono,ci to tam je ci nie,ci to nie je mimomaternicove,prip.ci som sa dobre vycistila...ostava uz len cakat
@renata1981 pekne tmavne..gratulujem
@renata1981 ja tam vidim slabeho dusika
@bella1303 Dakujem dufam ze bude tmavnut mam 2 dni do mrchy a nebol robeny s ranneho mocu
@renata1981 pekna ciarka. Keby si ho rozobrala tak uvidos krasnu ciarku. Ja som mala presne tento isty test 🙂
@renata1981 myslim,ze hej..munule nebolo ani vidiet a teraz bez problemu.urob este v den ocakavanej mrchy z ranneho mocu.daj potom vediet!
bella1303 urcite dam vediet 😉
@renata1981 aký je to názov testu?
@vlasze Top Test. iny nemali
@smejka033 Oki,dám vedieť,, 😉
@renata1981 je tam duch 🙂) urob si rano test...bude krajsia ciarocka ;) potisku zatial gratulujem 🙂 Len nech pekne silnie ;)
@renata1981 je to taaaaam,gratulujem 😉
Dakujem 🙂
@misinkam12 ..krasne //...gratulujem...uzivaj tehulkovanie... 😉
@renata1981 tmavne...ja vidim krasne //...gratulujem a uzivaj tehulkovanie...
@luta13 jeej dakujem pekne ale uverim ked mi to doktorka potvrdi Vtedy sa zacnem tesit este viac a zacnem si naplno uzivat tehotenstvo 😉
@renata1981 pekne tmavne 🙂) Tak krasne tehu prajem 🙂) A ver uz teraz 🙂)) aspon sa mozes dva tyzdne dlhsie tesit...nez pojdes k dr 🙂)))

@denulka19 tak ciarocku mas peknu ...chod zajtra radsej k Dr. 🙂 Pre istotu 🙂