icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bella1303
13. sep 2015

@stratenanajdena vyzera to pozitivne..pozri moj album tiez tam mam 6 den po KET a podla mna moj bol slabsi a zeraz mam doma 2,5 rocneho chlapceka

stratenanajdena
13. sep 2015

@bella1303 dakujem, len moja fotka nie je ta po ket, ale tie dve co je dvakrat ta ista len v inych farbach. o troska vyssie 🙂

bella1303
13. sep 2015

@stratenanajdena prepac sekla som sa😁

bella1303
13. sep 2015

@zojaaa vyzera to pozitivne..pozri moj album tiez tam mam 6 den po KET a podla mna moj bol slabsi a zeraz mam doma 2,5 rocneho chlapceka

mon777
13. sep 2015

@1234lubka zatial som mu ešte nevolala. Počkám, či sa MS nerozbehne do stredy. Potom skúsim testnúť ešte raz a ak nebude ani II, ani MS, tak mu cinknem, nech sa na mňa kukne.

zojaaa
13. sep 2015

Dakujeem, sama som zvedava, lebo minuly mesiac som tiez bola na ket a test som mala falosne pozitivny...taky slaby duch

Tak dufam, ze toto duch neni...

1234lubka
14. sep 2015

@mon777 jj to urcite...ake dlhemavas cykli?

veronikax
14. sep 2015

@zojaaa gratulujeeem ;) pekna ruzovucka farba 🙂 Duchov treba hladat ... tvoju ciarocku uz pekne vidno ;)

veronikax
14. sep 2015

@stratenanajdena najlepsie je ... dat original foto ... nijak upravovanu 🙂 Takto mozete aj titulky vytiahnut 🙂))))

zojaaa
14. sep 2015

@veronikax
Dakujem, digitalny to len potvrdil! Huraaa

janulka11789
14. sep 2015

@smejka033 ahoj,ako si dopadla?

veronikax
14. sep 2015

@zojaaa huraaaaa 🙂)) hehe paraaada 🙂) Tak si to kraaasne uzi 🙂

stratenanajdena
14. sep 2015

@veronikax tak skusim nahrat, iba som ju zvyraznila troska a nemenila farby teraz. ale keby to bol len kanalik tak bude do siva, ja som len dala predtym ine farby ako ked davas negativ a tu ciarocku vytiahlo na farebno. uz jej meska 6.den ale dnes dostala bolesti do krizov. snad sa to udrzi...

stratenanajdena
14. sep 2015

prosim vidi tu niekto pozitivny test, alebo ducha?

chantalka86
14. sep 2015

@stratenanajdena slabulinku druhu ciarku tam vidim

veronikax
14. sep 2015

@stratenanajdena ale na to ze jej to meska 6 dni ...je to negativny test . Ak uz citi krize a ciarka nebude silnejsia...tak sa jej asi len ovu posunula ...a ms nemeska 🙂

stratenanajdena
14. sep 2015

@veronikax dakujem ale ona uz mala tyzden pred ms bolesti a potom prestali. a ms nikde a zacala jej meskat a boliet prsia. no a dnes ju zasa zacali boliet krize po niekolkych dnoch, ja viem ze mna bolievali asi prvych sedem tyzdnov aj brusko aj krize ako na ms a dost silno. brala som horcik a duphaston a uz je ok...
ten test robila vcera, piaty den meskania. ale podla mna ma tiez ovulku posunutu, to by potom sedelo.

baaambulkaa
14. sep 2015

@stratenanajdena no ak jej mešká 6ty deň, tak toto nie je pozitívny test tam by už čiarku pekne bolo vidieť

veronikax
14. sep 2015

@stratenanajdena ak jej meska tyzden ... a nebolo by to meskanie ale posunuta ovu... tak ten tyzden pred ms ... co opisujes...mohla kludne byt ovulacia 🙂 Priznaky na tehu su dost podobne alebo aj rovnake ako priznaky na ms 🙂 A kazdy nesiac sa to moze kludne menit ;) Nech pocka dva dni ... a ak nebude zmena ... je to len kanalik 🙂

smejka033
14. sep 2015

@janulka11789 ahooooj,takze bolo to take komicke. Doktorka ma prezrela normalne na koze,potom mi spravila sono zo spodu a povedala mi: tehotna ste,to potvdzujem ale nic tam este nie je vidiet. Pridte o 2 tyzdne budeme mudrejsi 😀 ani ziaden moc,ani tlak,ani krv ako som citala na nete,ze ako to ma vyzerat 😀 ani ktory tyzden,len ze to nie je mimomaternicove,lebo maternica je v takom stave v akom ma byt v tomto case a toto bolo vsetko co mi povedala 😁 takze zase cakat zva tyzden 😀😁

stratenanajdena
14. sep 2015

@baaambulkaa ja som mala na siesty den meskania takuto ciarku, ona na piaty. mne sa posunula ovu o 2 tyzdne a otehotnela som dva dni pred ocakavanou ms! takze teoreticky sa mohla ovu posunut aj jej... ona mava ine priznaky na ms, nie take ako som popisovala. a mava to vzdy rovnako, teraz to ma ine...
tak uvidime o dva dni, potom dam vediet ci to dobre dopadlo, uz ma nakupene desiatkove testy. lebo dnes jej 20kovy vysiel biely a bola nestastna ale vcera desiatkovy tak ako na fotke.

vlasze
14. sep 2015

@smejka033 a kolky den si isla ked ti meskala ms?inak gratulujem

janulka11789
14. sep 2015

@smejka033 gratulujem,, tak dnešok mas uz za sebou,,a tie dva týždne nejako vydrzis,o to viac sa budes tešiť,, 😉 ja preto čakám aby bolo uz nieco vidieť,ale uz chcem vedieť ze je vsetko ok,nech som pokojnejšia,, 🙂 ja chcem ísť o tyzden ,, 🙂

luta13
15. sep 2015

@stratenanajdena dusik, alebo slabucka ciarka tam veru je..drzim palce, aby tmavla...😉

luta13
15. sep 2015

@zojaaa krasne //..gratulujem 😉

luta13
15. sep 2015

@bebe87 to mi je luto, snad dalsi mesiac to vyjde...drzim palce...🙂

mon777
15. sep 2015

@1234lubka vselijake, ale ak pride na cas, tak 31DC. a teraz miesto MS len spinim uz cca tyzden a dnes ak som nebola na wc uz 6krat, tak ani raz. najprv som sa bala, ze ms nedojde, teraz sa bojim, ze som tehu a ms sa dostavi ☹ takze po rannej smer lekaren.

mamjka
15. sep 2015

Môj neviditeľný duch silneje ;)

vlasze
15. sep 2015

@mamjka gratulujem a kolky den si po ovu?

mamjka
15. sep 2015

@vlasze neviem presne ale včera mala dôjsť mrcha 🙂