Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bella1303 dakujem, len moja fotka nie je ta po ket, ale tie dve co je dvakrat ta ista len v inych farbach. o troska vyssie 🙂
@stratenanajdena prepac sekla som sa😁
Dakujeem, sama som zvedava, lebo minuly mesiac som tiez bola na ket a test som mala falosne pozitivny...taky slaby duch
Tak dufam, ze toto duch neni...
@stratenanajdena najlepsie je ... dat original foto ... nijak upravovanu 🙂 Takto mozete aj titulky vytiahnut 🙂))))
@smejka033 ahoj,ako si dopadla?
@veronikax tak skusim nahrat, iba som ju zvyraznila troska a nemenila farby teraz. ale keby to bol len kanalik tak bude do siva, ja som len dala predtym ine farby ako ked davas negativ a tu ciarocku vytiahlo na farebno. uz jej meska 6.den ale dnes dostala bolesti do krizov. snad sa to udrzi...
prosim vidi tu niekto pozitivny test, alebo ducha?
@stratenanajdena slabulinku druhu ciarku tam vidim
@stratenanajdena ale na to ze jej to meska 6 dni ...je to negativny test . Ak uz citi krize a ciarka nebude silnejsia...tak sa jej asi len ovu posunula ...a ms nemeska 🙂
@veronikax dakujem ale ona uz mala tyzden pred ms bolesti a potom prestali. a ms nikde a zacala jej meskat a boliet prsia. no a dnes ju zasa zacali boliet krize po niekolkych dnoch, ja viem ze mna bolievali asi prvych sedem tyzdnov aj brusko aj krize ako na ms a dost silno. brala som horcik a duphaston a uz je ok...
ten test robila vcera, piaty den meskania. ale podla mna ma tiez ovulku posunutu, to by potom sedelo.
@stratenanajdena no ak jej mešká 6ty deň, tak toto nie je pozitívny test tam by už čiarku pekne bolo vidieť
@stratenanajdena ak jej meska tyzden ... a nebolo by to meskanie ale posunuta ovu... tak ten tyzden pred ms ... co opisujes...mohla kludne byt ovulacia 🙂 Priznaky na tehu su dost podobne alebo aj rovnake ako priznaky na ms 🙂 A kazdy nesiac sa to moze kludne menit ;) Nech pocka dva dni ... a ak nebude zmena ... je to len kanalik 🙂
@janulka11789 ahooooj,takze bolo to take komicke. Doktorka ma prezrela normalne na koze,potom mi spravila sono zo spodu a povedala mi: tehotna ste,to potvdzujem ale nic tam este nie je vidiet. Pridte o 2 tyzdne budeme mudrejsi 😀 ani ziaden moc,ani tlak,ani krv ako som citala na nete,ze ako to ma vyzerat 😀 ani ktory tyzden,len ze to nie je mimomaternicove,lebo maternica je v takom stave v akom ma byt v tomto case a toto bolo vsetko co mi povedala 😁 takze zase cakat zva tyzden 😀😁
@baaambulkaa ja som mala na siesty den meskania takuto ciarku, ona na piaty. mne sa posunula ovu o 2 tyzdne a otehotnela som dva dni pred ocakavanou ms! takze teoreticky sa mohla ovu posunut aj jej... ona mava ine priznaky na ms, nie take ako som popisovala. a mava to vzdy rovnako, teraz to ma ine...
tak uvidime o dva dni, potom dam vediet ci to dobre dopadlo, uz ma nakupene desiatkove testy. lebo dnes jej 20kovy vysiel biely a bola nestastna ale vcera desiatkovy tak ako na fotke.
@smejka033 gratulujem,, tak dnešok mas uz za sebou,,a tie dva týždne nejako vydrzis,o to viac sa budes tešiť,, 😉 ja preto čakám aby bolo uz nieco vidieť,ale uz chcem vedieť ze je vsetko ok,nech som pokojnejšia,, 🙂 ja chcem ísť o tyzden ,, 🙂
@stratenanajdena dusik, alebo slabucka ciarka tam veru je..drzim palce, aby tmavla...😉

@stratenanajdena vyzera to pozitivne..pozri moj album tiez tam mam 6 den po KET a podla mna moj bol slabsi a zeraz mam doma 2,5 rocneho chlapceka