Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
jaruska18 ja tam nic nevidim ☹
@mon777 aha no to piznam, aj ja som mala take 34-35 potom zrazu 44, 57 vseliako. Fakt pomohla alchemilka, pila som porciovanu poctivo od 1dc do 15 a cykly 30-34...nechapala som...potom po pol roku som ju vymenila za inifolic a je to tam 🙂 5.5 baleni som vybrala. 🙂 ono hlavne potrebujes zistit ci mas a kedy mas ovu
@mon777 urob druhý tento je kazovy
@bambuska1234 je tam slabí dúšik 🙂
@mamjka ano? 🙂 a nemal by byt silnejsi ? :( ale bradavky ma neskutocne bolia :( ani chytit si ich nemozem :(
@bambuska1234 koľko ti meškajú? mne pred 2 ma dňami dievčata napisali že nič nevidia 🙂 dnes mi už ukázal aj digi 🙂
@bambuska1234 ja tam vidim slabunku čiarku tak gratulujem
@mamjka 4 dni 🙂
@bambuska1234 testi sa ráno 🙂 bude silnieť 🙂 mne vidiet na testoch že silnejú i počas dňa 🙂
@mamjka skusim teda este rano 🙂 len sa bojim sklamania :( a ani tie bradavky mi nejdu do hlavy :( teba boleli bradavky? 🙂
@bambuska1234 skus veru rano, na tom poslednom aj ja nieco vidim 🙂
@bambuska1234 bolieť asi ani nie len mam naliate prsia a nafúknuté bruško 🙂 a je mi zle keď sa nenajem 🙂
@mamjka tak skusim rano a skusim aj mozno dnes vecer :D lebo ako sa poznam tak nevydrzim :P

@mon777 držím silno palce ... :D