Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bambuska1234 jja som tiež nevydržala 🙂šak pozri nhore na moje testiky z jakym "odstupom" som ich robila a to su za 3 dni... 😅 😅 😅
@mamjka uvidime ale snad to vide 🙂
@bambuska1234 nie.. je uplne biely.. pokial ti menstruacia nemeska, tak nema zmysel robit si test behom dna, nakolko hcg este nie je tak vysoke, aby to zaregistroval test v moci pocas dna..
@bambuska1234 ja tam tiež nič nevidím....asi si ho robíš skoro, pokiaľ ti nemešká MS....
@steinarka lenze mne menstruacia meska 4 den a bolia ma neskutocne bradavky
@bambuska1234 je tam dúšik by som povedala 🙂
@bambuska1234 ak ti mešká MS ako vravíš 4 dni by si mala oveľa silnejšiu a viditeľnú čiarku, jedine že si mala posunutú ovuláciu....skús si urobiť inú značku a ráno
@bambuska1234 to, ze mas problem s bradavkami este neznamena, ze si tehotna.. ms ti mozno ani nemeska, mozno sa ti len posunula ovulacia.. ak vsak vies kedy si ovulaciu mala a skutocne ti ms meska 4 dni, tak ciarka by bola uz ovela viac viditelnejsia..
@bambuska1234 na tej tmavej fotke je vidno ciarku.. ale je to kanalik, ktory je vidno pri uprave fotky vzdy 😉
@steinarka ta fotka neni upravena moja :D
@steinarka tu je po uprave 🙂
@bambuska1234 aha, nevsimla som si pozadie, kazdopadne to, co som pisala plati. 😉 takze este raz opakujem - ciarku vidno, ale najskor je to kanalik.. ak trvas na tom, ze si tehotna a chces to pocut aj od nas, tak ano, blahozelam, si tehotna 😉
@bambuska1234 ešte možno otázka akú citlivosť má test čo robíš? lebo ak 25 može zatiaľ duchovať
@steinarka netrvam natom ;) len som chcela vediet vas nazor ja vam to neberiem... Preto som velmi rada ked mi poviete svoj nazor a som vdacna aj ked mi niekto povie ze tam nic nevidi 🙂 som vdacna za kazdu odpoved 🙂 a len som napisala ze test neni po uprave neviem co je natom zle ;) ved treba ujasnit aj niake veci 🙂 nemusis to hned brat v zlom 🙂 ja som len ujasnila to ze test neni po uprave a potom som sem dala test po uprave 🙂
@bambuska1234 ...na to že ti mešká MS čiarku vôbec nevidieť a tehotná pravdepodobne nie si.....skús si urobiť o pár dní
@baaambulkaa dakujem 🙂
@bambuska1234 neberiem to v zlom 🙂 len zvycajne sa tu pytaju zeny, ktore uz vopred vedia, co im mame odpovedat 😀
@steinarka skusim este rano 🙂 uvidime len dufam ze bude nieco vidiet :(
@bambuska1234 najlepsie je robit rano. Moze byt, ze nevidno druhu ciarku, ked si pila vela vody napriklad
@steinarka uvidime 🙂 aj tie bradavky mi nejdu do hlavy a mam pocit ze su troska tmavsie :( a niako pred necelymi dvoma tyzdnami som mala troska spinenie len tak ze som sa utrela aj som si myslela ze sa menstruacia rozbehne ale nic :( a teraz niako tri dni mam strasne vela priesvitneho a troska bieleho tahaveho vytoku :( tak ja naozaj neviem co sa somnou robi :( menstruacia mi chodila nacas lebo uzivam inofolic :( neviem uz som z toho na nervy...
@bambuska1234 juuuj tak co sa tyka tmavnutia bradaviek, toto sa neudeje len tak za styri dni po meskani ms 😀 to trva mesiace.. vytok moze byt kludne predmenstruacny.. alebo to moze byt iny problem, ak nahodou rano nebudes mat ciarky na teste..
@steinarka takze ak nebudu ciarky tak radsej cim skor ku doktorovi ? 🙂 ja sa takymto veciam moc nerozumiem :(
@bambuska1234 nebezala by som hned k lekarovi, ak nahodou nebudu ciarky.. kludne sa ti mohla omeskat ovulacia, a teda menstruacia ti ani nemeska 🙂

@mamjka dakujem ti