icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

emuska08
22. sep 2015

Dievcata musi ciarka silnut rychlo alebo moze aj postupne?

steinarka
22. sep 2015

@emuska08 ciarka silnie postupne.. rozdiel na testoch vidiet kazdy druhy den, nakolko hcg sa zdvojnasobuje kazdy druhy-treti den

piacere
22. sep 2015

@emuska08 záleží od toho, ako ti stúpa HCG... niekomu rýchlo a rozdiel vidno zo dňa na deň, niekomu pomalšie a silnie postupne... resp. až sa hcg dostane na určitú hladinu, tak potom ten rozdiel na testoch už vidno veľmi slabo 🙂

emuska08
22. sep 2015

@steinarka dakujem. Lekar ma trochu vyplasil nakolko na 30 den cyklu bolo hcg 52... Tak teraz trochu stresujem, zajtra idem na dalsi odber... Ale ked som pozerala tabulku tak referencne hodnoty na 4tt boli od nejakych 39 do 700 nieco... Ach...

emuska08
22. sep 2015

@piacere ja som nejaku extra hladinu este nedosiahla nakolko to je este velmi skoro...

kaciatkom
22. sep 2015

@nike8 gratulujem k tehu...

piacere
22. sep 2015

@emuska08 a vieš presne, kedy si mala ovu? Možno si ju mala neskôr, tým pádom si otehotnela neskôr a na 30DC si možno len nejaký 12dpo, kedy hcg vyššie ako to tvoje ani nie je 🙂 Dôležitý je ďalší odber, ako to bude stúpať. Hlavu hore 😉

kaciatkom
22. sep 2015

@kikiballa ziadny duch. Ciarocka.

emuska08
22. sep 2015

@piacere mas pravdu, musim sa pozbierat... Len nemam rada ked lekari strasia...

steinarka
22. sep 2015

@emuska08 aaale.. 🙂 kasli na tabulky.. tiez som sa na zaciatku takto stresovala.. mne dokonca ani hcg nestupalo ukazkovo podla tabuliek.. doktori mi nedavali velku nadej 🙂 a uz som v 6 mesiaci 🙂 ver tej malej bublinke v brusku..

emuska08
22. sep 2015

@steinarka och dakujem za nadej je to neskutocne prijemne... Tak si zelam aby to dobre dopadlo.. verim s a dufam... Uz som o jedno prisla pred rokom. Tentokrat mam ale dobry pocit aj ked ma doktor plasi

steinarka
22. sep 2015

@emuska08 mna plasili dvaja doktori, lebo na ultrazvuku nevideli babatko, len vak.. a to som bola podla nich v tyzdni, kedy uz malo byt vidno aj srdiecko.. prvy mi povedal, ze ma necha v nemocnici s tym, ze ked mi hcg nebude rast podla tabuliek /co nerastlo/, tak idem na kyret.. podpisala som nastastie reverz a sla k dalsiemu doktorovi o dva dni.. ten mi povedal to iste a vzal mi krv na hcg s tym, ze sa mam pripravit na kyret.. na dalsi den som sla k lekarke, ktora skonstatovala, ze hcg mi nerastie ako ma, ale pre istotu urobi sono.. a cuduj sa svete.. bol tam aj drobcek aj srdiecko, len tak nestastne bol uhniezdeny, ze mi splyval so stenou maternice a ti dvaja lekari ho proste nevideli, lebo robili sono prilis rychlo, teda prehliadli akciu srdiecka.. 🙂 a odvtedy sa vsetko vyvija ako ma, vdaka bohu.. drzim palce silno!!

emuska08
22. sep 2015

@steinarka neviem preco vkuse chcu kyretovat tyto lekari... Mali by viac pocuvat buduce mamicky

kikiballa
22. sep 2015

@veronikax jasne, ze sa pochvalim..zajtra rano si urobim dalsi a uvidime ako to bude vyzerat 🙂

smejka033
22. sep 2015

@janulka11789 joj nech uz je o tyzden, aby som ta mohla zase ja poinformovať 😉 no veru pekne nam to vyslo, som zvedava kedy porodime, aky rozdiel bude tam 😀

janka466
22. sep 2015

baby je možné že pár dni pred mrchou so mala na ovuteste jednu silnú a druhú slabú čiarku?(pritom som ovu mala pred 10dnami ) ale tehutest bol negatívny

steinarka
22. sep 2015

@janka466 ano, je to mozne.. pritomnost hormonov je v tele vzdy.. tvoj ovulacny test bol negativny..

sibalka21
22. sep 2015

@janka466 ano je to mozne. To ale neznamena zr si tehotna. Musela by si mat pozitivny ovu test, co su dve rovnako silne ciarky.

katy31
22. sep 2015

@steinarka Ahoj, ten Infolic sa berie aj po ovulke, či len do ovulácie?

zuzannaaa
22. sep 2015

@katy31 infolic sa berie do konca ako ho zacnes tak ho doberies .. Je tam 20 vrecusok . Ja som ho zacala brat na zaciatku ciklu ... Odporucam aj pre muza folandrol .

steinarka
22. sep 2015

@katy31 ja som ho brala tri tyzdne a tyzden pauza a to z toho dovodu, ze vsetky vitaminy by sa mali konzumovat s istou prestavkou.. brala som ho bez ohladu na den cyklu, tri mesiace po sebe.. v tretom cykle som nasadila k nemu aj femi kvapky od valovica a otehotnela som..

katy31
23. sep 2015

@steinarka ďakujem dievčatá @zuzannaaa femi kvapky od Valoviča beriem aj ja prvý mesiac... už pár mesiacov beriem E a kyselinu listovú v tabletkách, ale už mi došla, tak si kúpim ten Infolic teda a budem pokračovať v ňom, dnes som 5 DPO. Femi kvapky sú dobré, ja som tak tiež hneď v prvý mesiac užívania ostala tehotná so synom 🙂 tak snáď pomôžu aj teraz....

steinarka
23. sep 2015

@katy31 drzim palce 🙂 okrem inofolicu si zeny zvyknu pochvalovat aj Nosifol.. je to nieco podobne ako Inofolic, ale neviem aky rozdiel v cene 🙂

emuska08
23. sep 2015

Dievcata, dnesne hcg mierne pokleslo... Asi mi to nie je sudene... Boze uz tretikrat.... :/

nynyky
23. sep 2015

@emuska08 to mi je luto ☹

emuska08
23. sep 2015

@nynyky no to aj mne... V piatok mam ist na kontrolny odber. Lekar mi povedal ze mam povazovat tuto hodnotu za nahodu a ze v piatok budeme mudrejsi. Ale aka nahoda moze uz len byt ked to klesne? Nie je to zbytocne???

nynyky
23. sep 2015

@emuska08 neviem ti poradit.ja som dvakrat potratila ale nikdy to nezistovali podla hcg ale ultrazvuku. Prajem ti vela sil a nech je vsetko v poriadku

emuska08
23. sep 2015

@nynyky dakujem pekne. Myslim ze ked ich je 3 a viac tak sa to berie ako habitualne potraty? Vtedy su ake dalsie kroky?

nynyky
23. sep 2015

@emuska08 tak to neviem.mna riesili po druhom vsetky vysetrenia aj mm. Ale sme vraj uplne zdravy a islo o svinsku nahodu. Hlavne treba aby ti tiez spravili vysetrenia ci nieje niekde problem

emuska08
23. sep 2015

@nynyky Zakladne som mala uz po prvom... HemAatologia, genetika, infekcne vsetko ok... Asi by som malla ist na endokrino a reprod. imunologiu... A mozno muz na spermiogram.
.. neverila by som ze budeme mat take problemy... Nefajcim,nepijem, som zdrava a predsa.... Zivot je jedna velka zahada