Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@emuska08 mna plasili dvaja doktori, lebo na ultrazvuku nevideli babatko, len vak.. a to som bola podla nich v tyzdni, kedy uz malo byt vidno aj srdiecko.. prvy mi povedal, ze ma necha v nemocnici s tym, ze ked mi hcg nebude rast podla tabuliek /co nerastlo/, tak idem na kyret.. podpisala som nastastie reverz a sla k dalsiemu doktorovi o dva dni.. ten mi povedal to iste a vzal mi krv na hcg s tym, ze sa mam pripravit na kyret.. na dalsi den som sla k lekarke, ktora skonstatovala, ze hcg mi nerastie ako ma, ale pre istotu urobi sono.. a cuduj sa svete.. bol tam aj drobcek aj srdiecko, len tak nestastne bol uhniezdeny, ze mi splyval so stenou maternice a ti dvaja lekari ho proste nevideli, lebo robili sono prilis rychlo, teda prehliadli akciu srdiecka.. 🙂 a odvtedy sa vsetko vyvija ako ma, vdaka bohu.. drzim palce silno!!
@janulka11789 joj nech uz je o tyzden, aby som ta mohla zase ja poinformovať 😉 no veru pekne nam to vyslo, som zvedava kedy porodime, aky rozdiel bude tam 😀
baby je možné že pár dni pred mrchou so mala na ovuteste jednu silnú a druhú slabú čiarku?(pritom som ovu mala pred 10dnami ) ale tehutest bol negatívny
@steinarka ďakujem dievčatá @zuzannaaa femi kvapky od Valoviča beriem aj ja prvý mesiac... už pár mesiacov beriem E a kyselinu listovú v tabletkách, ale už mi došla, tak si kúpim ten Infolic teda a budem pokračovať v ňom, dnes som 5 DPO. Femi kvapky sú dobré, ja som tak tiež hneď v prvý mesiac užívania ostala tehotná so synom 🙂 tak snáď pomôžu aj teraz....
Dievcata, dnesne hcg mierne pokleslo... Asi mi to nie je sudene... Boze uz tretikrat.... :/
@nynyky Zakladne som mala uz po prvom... HemAatologia, genetika, infekcne vsetko ok... Asi by som malla ist na endokrino a reprod. imunologiu... A mozno muz na spermiogram.
.. neverila by som ze budeme mat take problemy... Nefajcim,nepijem, som zdrava a predsa.... Zivot je jedna velka zahada

Dievcata musi ciarka silnut rychlo alebo moze aj postupne?