icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

black66
28. sep 2015

@mandulka123 gratulujem 🙂

nefertitka
28. sep 2015

@katy31
Jej,ani nevies,alo si ma povzbudila. Idem rovno kupit dalsie,bo uz nemam a rano zas testnem.

katy31
28. sep 2015

@nefertitka kukni môj album, sú tam mamatesty, síce 4 roky staré, ale citlivé už na 9 DPO... porovnaj si čiarky...

nefertitka
28. sep 2015

@katy31 asi som slepa, ale nenasla som ziadne v tvojom albume? 😕

katy31
28. sep 2015

@nefertitka album Moje božie milosti.. skús kuk... tú to mamatesty, len pred 4 rokmi neboli fialové 🙂

nefertitka
28. sep 2015

@katy31 aha vdaka, idem pozriet...🙂

nefertitka
28. sep 2015

@katy31 mala si tam celkom pekne ciarky uz na 10dpo🙂viditelnejsie ako ja teraz

katy31
28. sep 2015

@nefertitka tak bola vyššia hladina HCG, ja som mala vtedy HCG ako dvojky.... 🙂

nefertitka
28. sep 2015

@katy31 aha🙂

janulka11789
28. sep 2015

@smejka033 vracala som vsetko co som zjedla aj vypila,, den aj noc ☹ ☹ ☹ hrozne dni,,neboj ta chvíľka uz ubehne ;) držím palceky 🙂

nefertitka
29. sep 2015

Ja uz neviem,co si o mamatestoch mysliet. Dnes vyzera takto,na dr.max zas nic. Ms by mala prist dnes.

nefertitka
29. sep 2015

jej no ako tak pozeram, tak tu na foto nic nevidno, v reale ano...

ala82
29. sep 2015

@nefertitka sme sa zda ze je silnejsi.vidno tam ciarocku

nefertitka
29. sep 2015

@ala82 tu je este raz odfoteny,len mi nejde do hlavy,preco ostatne testy su biele. A naozaj sa ti zda silnejsia?

meli8412
29. sep 2015

@nefertitka Skús odfotiť na bielom papieri, možno lepšie vynikne na fotke.

mamjka
29. sep 2015

@nefertitka skoro testuješ (ako my všetky) pozri moje testiky na https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/duch-na-teste/ 14.som mala dostat mrchu tiez nic nebolo viediet 🙂 ddržím palce 😉

ala82
29. sep 2015

@nefertitka najlepsie je testovat az po dvoch dnoch.potom uvidis rozdiel.mne sa zda ze tam ciarka je

nefertitka
29. sep 2015

@meli8412 on je taky isty ako ten z predvcera asi...
@mamjka
@ala82 pri predchadyajucih tehotenstvach som uy tri dni pred ms mala peknu ciarku...preto som uz testovala

nefertitka
29. sep 2015

ale kaslem uz na to, bud budem, alebo nie...musim len vyckat asi, naozaj 😉

ala82
29. sep 2015

@nefertitka a kedy mas dostat kramy.a keby si skusila pepino ? Viem ze duchuje ale ked si tehotna tak skor ti ukaze krajsiu ciarocku.ja som mala testy aj tu z konika.ale teraz pri poslednom sa my zdalo ze vidim ciarku a taku normallnu uz bolo vidno na 14-15den.niekedy lepsia ciarka je poobede.ale zbytocne budes tolko testovat.toto co ma byt tak bude.aby si nebola sklamana.ale mne sa zda ze ciarka tam je 🙂

meli8412
29. sep 2015

@nefertitka To vidím, nie je to moc silnejšie, vidím tam ducha, ale už to asi troska zosilnieť. Kedy vlastne máš dostáť ms? Máš ešte doma tie predošlé 2? Skús ich dať pod seba, možno tam bude nejaký rozdiel.

nefertitka
29. sep 2015

@ala82 ano, pepino som skusila, tam bola este slabsia ciarocka ako na mamateste. No ja ratam radsej s variantou, ze nie som...len keby ma tie testy tolko nemiatli. No pockam a uvidim, ci MS dorayi, alebo nie.

nefertitka
29. sep 2015

@meli8412 dnes, alebo zajtra

meli8412
29. sep 2015

Držím palce, aby nedorazila, a skús o 2 dni znova testnúť.

nefertitka
29. sep 2015

@meli8412 dakujem 😉

smejka033
29. sep 2015

@janulka11789 achu chudatko moje, tak to mne len zle je a skor hnackujem, ale takto zle som na tom urcite nebola...a uz ides teda domkov? 😉
no dnes bolo uplne, ze super...uz som videla byt srdiecko, tak som taka vyskerena 😀
krasny pocit, na nezaplatenie 🙂 🙂 🙂
že je všetko v poriadku a som v 8 + 2 tt, takze hned sa mi bude lepsie spat 😀

katy31
29. sep 2015

@nefertitka veď tie čiarky sú krásne a silnejšie, ako tá minule....

nefertitka
29. sep 2015

@katy31 myslis?

katy31
29. sep 2015

@nefertitka som o tom presvedčená.... 🙂

cvakatko
29. sep 2015

No baby, ahojte!
Tak aj ja by som sa chcela s vami podeliť o (dúfam) radostné správy. 29.8.2015 som potratila v 7tt, bez kyretu, samo sa mi to všetko dočistilo a na poslednej kontrole 10 dní po potrate mi lekár povedal že všetko v poriadku. Keď som sa ho spýtala za koľko mesiacov môžeme skúšať znova, jeho odpoveď ma prekvapila, povedal že čo mesiacov, maternica je v pohode, môžete skúšať už aj hneď! Keď príde ovulácia tak je možnosť vždy. No povedala som si wau, to sa nám asi nepodarí (keďže sme si s partnerom nedávali pozor skoro rok a nedarilo sa nám) Ale nebránili sme sa ničomu a mám pocit že 14./15.9. som otehotnela zas! pred troma dňami som mala bolesti v krížoch aj v podbrušku, už som myslela že príde MS, ale zatiaľ nič a včera som mala strašne blbú náladu, nebolo so mnou reči... večer mi ešte aj cigarety zasmrdeli (keď som zacítila dym) a to bol pre mňa prvý signál že asi by to mohlo byť aj bábo, tak som si ráno spravila test a tam bola minimálna čiaročka...... nedalo mi to, dnes má priateľ meniny tak som utekala do lekárne kúpila digi test a hopaaa je to tam 🙂 tak sa strašne teším a chcem povzbudiť tie baby čo máte slabú čiaročku tak šup kúpiť digitálny a hneď budete vedieť na čom ste!!!! držím palce!!