Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@meli8412 prveho mam syna ( 7r.), teraz to "bola"na 99% 6 mesiacov moja vysnivana princeznicka, no v 7. mesiaci Dr. zbadal "penis" a 3D utz. nam to potvrdil, je to chlapcek nakoniec...2 tyzdne sme boli vsetci v soku, teraz sa uz na anjelika velmi tesime...pozri moj Album, mam tam foto aj prveho syna...😉
@steinarka praveze bolo dobre otocene a pipika nevidel...v 12.tt povedal, ze je to zatial dievcatko, v 16tt. povedal, ze na 99% dievcatko, potom to stale bolo dievcatko a ja nakupila ruzoveho vselicoho, nastrikovala ciapocky, uhackovala papucky a tesila sa z mojej vysnivanej princeznicky - aj sme ju tak oslovovali... a v 27tt. zbadal penis!!!...ja som tomu neverila, lebo nieco vnutri mi hovorilo, ze je to blbost, odzaciatku som predsa citila, ze je to dievcatko...a az v 28tt. na 3D nam to iny Dr.potvrdil...pozri Album "druhe dietatko"...je tam aj foto z 3D...co uz, zmierili sme sa s tym - syncek (7r) nechcel o bratovi ani pocut - chcel nasu malu Lilianku...byvame v Nemecku, a mam starsieho Dr. asi do 70 rokov ma...asi tak teda, odvtedy mu neverim az tolko, co povie... ☹
@luta13 jaj tak.. mi odlahlo 😀 lebo my tiez mame od zaciatku dievcatko, teraz som 26tt.. uplne cela vybavicka kupena.. by ma slahlo, kebyze sa dozviem nieco take.. ale zase ja mam lekarku, ktora je v tom povazovana za profi a odbornicku a vraj ked povie uz v 12tt, ze na 90% to vyzera tak, tak to tak aj bude.. a na morfe sme videli cikulu pekne, mi doktorka aj pekne popisala kde su ake pysky 😀 😀 😀 😀 😀
@meli8412 super 🙂 tesim sa s tebou, ja chcem tiez este robit niekedy dufam ze vydrzim do pondelka s testovanim a bude tam uz 2-3 🙂 len netusim ako si vypocitat termin porodu kedze som nemala MS ale otehotnela som po potrate... ze ako sa to tam pocita, asi az potom neskor podla velkosti babatka, vsak?
@steinarka a @luta13 ... ja som do zaciatku 9 mes. cakala chlapceka 🙂)))) Az v potodnici co som zacala chodit na 35tt sa ma spytala Dr. ze ake dame meno babatku. A ja ze Stevko ;))) Tak sa zasmiala a povedala: zaujimave meno pre dievcatko 🙂))) a tak po 8 mesiacoch sme cakali na dievcatko Veroničku 🙂))))
@veronikax no aj ja som sa snazila kupovat neutralne, ale vela veci je ruzovych. aj vcera sme dostali body a saty bielo ruzove 😀
neviem aky blok maju svokrovci, ale oni su nejak zatazeni na chlapcov.. svokra odzaciatku tvrdila, ze to bude chlapec, lebo sa vraj nemenim na tvari.. a ked sa dozvedela, ze to vyzera na dievcatko, tak aj tak omielala, ze chlapec to bude.. aj po morfe, kedy bolo jasne vidiet pisulu, aj vtedy vravela, ze pipik este dorastie 😀 doteraz ziadne oblecenie nekupili, lebo si to nechavaju az po porode, lebo chce mat istotu, ze to bude CHLAPEC 😀 no ale divne, ze "ho" oslovuje Veronicka 😀
bude to dievcatko a bodka.. musi byt! 😀
no a kociarik samozrejme svokrovci kupili neutralny.. pre istotu 😀
@steinarka ináč... mňa sa pri druhom synovi pýtali pred sekciou, že "meno".... hovorím: "Jakub"... a dievčenské? Reku netreba, bude to chlapec.... určite? No určite, na sone bol jasný pinďúres.... aj tak do mňa hučala, že dievčenské... reku nepoviem, nemá, nač? Je to chlap.... tak sa smiali, že ak bude náhodou dievča, tak ju zapíšu ako Jakub 😀
@piacere 😀 my zase mame 3d fotku z 12tt a tam vyzera pupocnik uplne ako pindik s vajkami 😀 a na morfe, ked mi prilozila doktorka ultrazvuk na brucho, tak akurat sa strafila na miesto medzi nozkami.. ja pozeram ako puk, ze vidim pipik, tak som sa s obavou spytala, ze co to je za pohlavie 😕 a doktorka s usmevom, ze "nebojte sa, toto je len pupocnik, je to dievcatko" 😀 fuuuuu.. 😀
Ahojte babule. Chcela by som počuť váš názor. Včera 30 DC som mala na mamateste dúšika -ráno. Dnes som si musela ísť kúpť a na rapide nič. Netuším kedy som mohla mať ovu. 17Dc som bola u Dr. pre výsledky a PCO + zvýšená hladina testosterónu atd. Povedala, že dominantný folikul žiaden. Ale tak dúfala som že ovu možno bola. Cykle mávam rôzne dlhé. Jún - august anovulačné 44, 37 dní dlhé. Inak okolo 31-34 dní. Mám v sebe živiť nejakú nádej?
ahojte viete mi povedat ci je moznost mat ducha na 10 DC ? 😕
cyklus nemam pravidelny ale skor som nemala ziadny ako to zeby som mala takto skoro nieco cakat testovala som len tak ma napadlo... mam celkom dost testov a toto sa mi zobrazilo,,,, prvy krat..
testy su z dvoch dní vcera pobede a dnes rano a pobede 😨
nazivo to viac vidno trosku...
@steinarka a ake mate vybrate meno ?? 🙂) Tak poznam par rodicov...co chceli mat jedno pohlavie...a o inom ani pocut nechceli :/ Je to divne. Dnes moze byt clovek rad ze sa mu podari otehotniet...a nie este si vyberat pohlavie 🙂)))) Ludia su divni 🙂))) Tak drzim palce ....aby sa uz pipik vobec neukazal 😄😄
@piacere tak na uzv vzdy povedal dr.ze je tam pipik :P ja som ledva hlavicku videla 🙂))) Hrubu brusnu stenu som mala ... aj placenta obcas zavadzala...tak ci to nejako neskreslovalo 🙂))) Alebo ze by si pupocnik pomylil ? 🙂)))
@ivushka14 ahoj 🙂 Manu ruzovu farbu ? 🙂 Alebo sivu ? 🙂
@ivushka14 ahoj, nie je to len kanálik? mne sa to tak zdá
@veronikax a s tymto testom niesi tehotna ? waw.. tak to sa divim vyzera podla mna ako jednoznacne pozitivny :D fakt sa neda verit..
@mimka11111 dakujem ved ja neviem ale je to do ruzova keby vam mozem ukazat nazivo a s tymito testami som sa uz testovala a nemala som take... to hovori za... ale proti hovori DC to by bolo zvlastne a tiez ziadny priznak 🙂 nebudem si nahovarat ze neviem co sa somnou deje :D..
testnem tak o 2-3 dni co bude.. ak nebude silnejsia kaslem na testy ... 😅
@katy31 dakujem.. zelam si to nebudem klamat 🙂 ale viem ze tieto pruzkove testy vedia dat falosne nadeje a aha veronikax ma tiez take skusenosti.. tak som zvedava... mam aj digi jeden doma ale ten si setrim na silnejsiu palicku ak by prisla.. za dva dni testnem teda este .. 😕 😀

@jadani toto, co vidno na fotke je s najvacsou pravdepodobnostou kanalik.. ak mavas nepravidelnu ms, skus testnut o dva dni, ale zbytocne davat fotku do negativu, pretoze vtedy na nej vidno aj kanalik, teda aj negativny test vyzera ako "pozitivny" 😉