Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nicolevr to ako moj zo vcera...dnes to uz bolo podstatne viditelnejsie 🙂
@lzusak aj mne to tak trocha pripada ze by mohlo ale ak ano tak ja neviem vobec co mam cakat pretoze ja som trocha extra pripad... mam totiz PCO o to by ani neslo niesom sama a da sa aj tak otehotniet no liecim sa aj na stitnu zlazu.. aj to je ok 🙂 nemam ani nahodou vypocitatelny cyklus... ale co mi nejde do hlavy ja som mala MS pred 12 dnami... takze ak som tehotna tak nechapem ako to je mozne 🙂 no dozviem sa o par dni... o dva dni zas testnem zvlastne... cystu vylucujem aspon na 80% nakolko som bola na sone presne den pred ms ... drogy neberiem :D takze neviem co ine by este toto mohlo znamenat.. 😕 😅 uvidie no.- skusim kupit trebars inu znacku testu ako to bude vyzerat..
@lzusak moze sa to stat
@veronikax ahoj, co su to.prosim.ta tie kanaliky?? 😕
Ahojte baby 🙂 prosim vás neviem, ci mi dosť silneju testy... MS som mala dostať včera, ale neviem, ci ovulka nebola skôr, som asi 16 Dpo... vrchny test ovulacny, druhý robený v utorok ráno, tretí včera poobede a posledny teraz... ale sa mi nazda, ze by teraz nejako zosilnel... aj vám sa tak zda?
@misicka35 no myslím, že silnejší byť už nemôže 😀 , gratulujem 😉 😅
@eleonora2705 To je to miesto...kde by sa mala zobrazit tehu ciarka 🙂 Taky kanalik. Niekedy ho vobec nevidno ...a niekedy presvita...alebo je ako keby otlacena ciarka...a niekedy aj siva 🙂 Najlepsie je...ak je to aspon trosku ruzove ;)

Ahojte, co poviete na tohto "ducha" ? Zeby uz konecne?