icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nicolevr
1. okt 2015

Ahojte, co poviete na tohto "ducha" ? Zeby uz konecne?

piacere
1. okt 2015

@juland toto je určite mokrý test, až keď uschne, budeš vedieť na čom si 🙂

piacere
1. okt 2015

@nicolevr no myslím ,že áno 🙂

piacere
1. okt 2015

@nicolevr ináč ja som pri druhom synovi mala môj prvý test (na nejaký 13dpo, ale večer) ešte slabší 😅

ivanaliana
1. okt 2015

@nicolevr to ako moj zo vcera...dnes to uz bolo podstatne viditelnejsie 🙂

katkasofi
1. okt 2015

@juland krásny testik....vôbec nie je neplatný 😉 kedže je tak zavčasu pozit dúfam ze aj zostane a babo sa udrží. Držím palce 😉

nicolevr
1. okt 2015

@piacere no on uz suchy je. 🙂 Je zo vcera, az dnes som mala cas sa sem dostat... Kiez by silnel... 🙂

nicolevr
1. okt 2015

@piacere no a to je uz 5 dni od "MS" mala som ju s 3 dnovym meskanim, no len dva dni, co mi olo divne, petoze mavam tak 5-6 dni, tak som testla, lebo bola plus este aj slaba "MS"...

meli8412
1. okt 2015

@nicolevr Skús zajtra testnúť, keď si tehotná, mal by stmavnúť. Držím palce.

steinarka
1. okt 2015

@veronikax ako vieees, ono to je jedno ake bude pohlavie, ved ja len zartujem, ze by za trest nosil chlapcek ruzove veci 🙂 ci chlapcek, ci dievcatko, milovane bude tak ci tak.. meno mame Veronika 🙂

veronikax
1. okt 2015

@steinarka jeeeej 😍 🙂 kraaasne meno ;) Aj moja dcerka sa tak vola ;)
A myslim si...ze vam to bude isto jedno ;))) Len ci svokricka predycha...ak sa jej predpoved nesplni ;))) Rozmyslali ste na zaciaku aj nad chlapcenskym menom ? ;)

steinarka
1. okt 2015

@veronikax 🙂 ano, je pekne.. chceli sme meno, ktore je mozne volat "Nika".. tak sme mali vybrate Nika, Nikola, Dominika a Veronika.. no a potom prisli na rad čísla osudu mena v súvislosti s naším priezviskom.. no a najlepsie vysla Veronika 🙂 Tak preto..

ivushka14
2. okt 2015

Ahojte, tak moja sága pokračuje nasledovne...
rozdiel v testoch je 2 dni..
zda sa mi trosku tmavsi...

cvakatko
2. okt 2015

@ivushka14 mne sa celkom pozdáva spodný testík 🙂 skús ešte o dva dni

lzusak
2. okt 2015

@ivushka14 toto vyzerá ako tehu 🙂 kedy čakáš ms?

piacere
2. okt 2015

@ivushka14 skús za dva dni... pri taktomto teste (hlavne ten spodný) už musí byť za dva dni jasne pozitívny, pokiaľ ide o zdravé tehu a hcg bude stúpať tak ako má.... držím palce.

ivushka14
2. okt 2015

@lzusak aj mne to tak trocha pripada ze by mohlo ale ak ano tak ja neviem vobec co mam cakat pretoze ja som trocha extra pripad... mam totiz PCO o to by ani neslo niesom sama a da sa aj tak otehotniet no liecim sa aj na stitnu zlazu.. aj to je ok 🙂 nemam ani nahodou vypocitatelny cyklus... ale co mi nejde do hlavy ja som mala MS pred 12 dnami... takze ak som tehotna tak nechapem ako to je mozne 🙂 no dozviem sa o par dni... o dva dni zas testnem zvlastne... cystu vylucujem aspon na 80% nakolko som bola na sone presne den pred ms ... drogy neberiem :D takze neviem co ine by este toto mohlo znamenat.. 😕 😅 uvidie no.- skusim kupit trebars inu znacku testu ako to bude vyzerat..

ivushka14
2. okt 2015

@piacere dakujem ..jasne skusim... som napäta ako guma na trenkach 🙂

piacere
2. okt 2015

@ivushka14 každá by bola 😀

cvakatko
2. okt 2015

@ivushka14 pozri co sa podarilo u nas, zo slabunkeho dusika v stredu poobede (vrchny) mam ciarocku jak lusk 🙂 dnes rano...

lzusak
2. okt 2015

@ivushka14 ak má niekto cystu, tak má pozitívny test?

senselinka
2. okt 2015

@lzusak moze sa to stat

veronikax
2. okt 2015

@ivushka14 pekne silnie 🙂 Len tak dalej ;)

lzusak
2. okt 2015

@lzusak pretože ja mám cystu veľkú ako hrom a zatiaľ test neukázal okrem žiarivej beloby nič 🙂 ale dám vedieť, ak ma takto oklame 🙂

eleonora2705
2. okt 2015

@veronikax ahoj, co su to.prosim.ta tie kanaliky?? 😕

misicka35
2. okt 2015

Ahojte baby 🙂 prosim vás neviem, ci mi dosť silneju testy... MS som mala dostať včera, ale neviem, ci ovulka nebola skôr, som asi 16 Dpo... vrchny test ovulacny, druhý robený v utorok ráno, tretí včera poobede a posledny teraz... ale sa mi nazda, ze by teraz nejako zosilnel... aj vám sa tak zda?

misicka35
2. okt 2015
mimka11111
2. okt 2015

@misicka35 no myslím, že silnejší byť už nemôže 😀 , gratulujem 😉 😅

veronikax
2. okt 2015

@eleonora2705 To je to miesto...kde by sa mala zobrazit tehu ciarka 🙂 Taky kanalik. Niekedy ho vobec nevidno ...a niekedy presvita...alebo je ako keby otlacena ciarka...a niekedy aj siva 🙂 Najlepsie je...ak je to aspon trosku ruzove ;)

veronikax
2. okt 2015

@misicka35 nie je na nich nic zle 🙂 Ak by si robila vcera rano...bola by ta ciarka silnejsia ;) Testnmas uuuuuplne krasny pozitivny 🙂 Na to ze ti len 1 den meska....je ciarocka kraaaasna 🙂 Asi bola skor ovulka...ako si spominala ;) gratulujem ;)