icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

steinarka
14. okt 2015

@leto79 velmi ti drzim palce a prajem ti to zo srdca 😵

leto79
14. okt 2015

@steinarka dakujem, uz som an tom bola dobre, lebo tie predosle testy su fakt pekne pozitivne a teraz bum. Myslis ze je mozne ze testy s rovnakou citlivostou mozu ukazat rozdielny vysledok?

steinarka
14. okt 2015

@leto79 no ano, mozu.. najma pocas dna, ked mas zriedeny moc.. dolezite je vidiet rozdiel medzi predvcerajsim a dnesnym.. z fotky ti neviem velmi povedat, ci vidno velky rozdiel.. to uz musis vediet ty sama, ci sa jedna o ruzovu ciarku, alebo ci to je len sivy kanalik.. kazdopadne testni rano a rozdiel uz musi byt fakt viditelny, pokial to je tehotenstvo

meli8412
14. okt 2015

@leto79 Skus domaci tehu test z krvi, ten ti ukaze hned 😀 V krvi je viac hcg, ako v moču.

leto79
14. okt 2015

@meli8412 a kde taky zozeniem?

meli8412
14. okt 2015

@leto79 Ja som objednala z Ciech, ale nasla som jednu internetovu stranku, kde predavaju. Je lacnejsi, ako digy, ale podla mna ucinnejsi a presnejší ako ktorýkoľvek test.
https://www.vivantis.sk/zdravie/tehotensky-krvn...

leto79
14. okt 2015

@meli8412 dakujem, skoda ze som toto neobjavila skor, lebo kym pride, tak to uz pomaly pojdem na krv a to by mi uz aj normalne tehu testy mali jednoznacne ukazat vyraznejsie //, teda ak je to tehu

meli8412
14. okt 2015

@leto79 Tak ďalšie tehotenstvo, už budeš vedieť.

meli8412
14. okt 2015

@leto79 A kedy ideš na krv?

leto79
14. okt 2015

@meli8412 no po 14 dnoch, cize v utorok

meli8412
14. okt 2015

@leto79 Takze si dnes 8. den po et alebo ket. Tak od zajtra by sa malo silniet ciarocka. Mne silneli od 9. dna.

leto79
14. okt 2015

@meli8412, 7. , ak neratam den vkaldu 😀 Na vklade sme boli 7.10. No dufam, ze uz bude ciarocka silniet, lebo sa neukludnim do vtedy 😕

leto79
14. okt 2015

@meli8412 aha, no ja som to zle vypocitala, takze az v stredu 😉

mayra666
14. okt 2015

taketo som dnes nasla..uz z toho prichadzam o nervy...duch ako vysity..uz len cakat ze akym smerom sa to poberie

steinarka
14. okt 2015

@mayra666 toto nie je duch, to je obycajny kanalik.. zial, kazdy test, ktory das do negativu, vytiahne aj kanalik 😉 tym chcem teda povedat, ze test je uplne negativny..

ibojita72
14. okt 2015

baby ja sa uz zbláznim z toho... s priatelom sa snazime o babo...pred ocakavanou menštruacou ktora mi meškala tyzden som si robila 2 testy. na oboch boli duchovia...uz som sa začala tesit.dneska mi skončila 4dnova menštruacia a teraz som si robila dalsí na ktorom bol uz silnejší duch.v podbruško mu zabolí iba kus ale prsia mam ako balony.je mozne ze aj napriek menštruacii som tehotna? na prehliadku som objednana az 27meho..ja si dovtedy vlasy vytrham :( poradte mi uz :(

steinarka
14. okt 2015

@ibojita72 ano, je to mozne.. dolezita je intenzita menstruacie.. pokial to bolo spinenie, tak je mozne, ze si tehotna.. otazkou je ako rychlo ti tmavne ten "duch", ci sa jedna o zdrave tehotenstvo..

mayra666
14. okt 2015

@steinarka este mi ostatne v negative nevysli tak ako tento..no bude ako vravis

steinarka
14. okt 2015

@mayra666 ofot normalny test, nie v negative.. a daj ho sem..

ibojita72
14. okt 2015

@steinarka nebolo to spinenie...bola to normalna menštruacia.obyčajna mi zvykne trvat 6 dní tato iba 4... čitala som ze viacero žien malo normalne menštruaciu aj do 3 mesiacov tehu. ah jaj

steinarka
14. okt 2015

@ibojita72 no, ak sa jednalo o krv, tak nie je velka pravdepodobnost, ze sa to udrzalo.. zeny, ktore pocas tehotenstva menstruuju udavaju, ze sa jednalo o spinenie, pripadne o silne spinenie, ktore sa ale s normalnym krvacanim neda porovnat.. nuz ale vynimky existuju.. vraj existuje nejaky domaci tehotensky test, ktory zisti tehotenstvo z krvi.. v podstate je presnejsi nez ten klasicky.. tak si kup a budes vediet naisto

ibojita72
14. okt 2015

@steinarka no listy z pupavy teraz nenazbieram 😖 ah to čakanie ☹

steinarka
14. okt 2015

@ibojita72 ake listy z pupavy?? 🙄

ibojita72
14. okt 2015

@steinarka tak pisala si o domacom tehotenskom teste tak som si to teraz vygooglila a tam pisu o listoch z púpavy alebo moc zriedena so savom by mala sumieť ak by sa jednalo o tehu

steinarka
14. okt 2015

@ibojita72 😀 nieee.. pisem o teste z krvi.. uz nie su len tehotenske testy, ktore potrebuju moč, ale su aj testy, ktore ti normalne zistia z krvi tehotenstvo.. prelistuj tu par stran dozadu a mas tam rovno odkaz na stranku, kde sa da taky test kupit 😀

tu aha.. https://www.vivantis.sk/zdravie/tehotensky-krvn...

ibojita72
14. okt 2015

@steinarka joj zlata dakujeeeeeeeeeeem :D

veronikax
14. okt 2015

@meli8412 dakujem ;)

kudusko
14. okt 2015

@nynyky zlatko gratulujem velmi do tretice vsetko dobre 🙂 Inac kolkaty DC? A nevies kedy bola ovu vsak vidis a ze nemas ovu? hahaha 😀

alexko33
14. okt 2015

@ibojita72 je tu viacero for,kde baby pisu,ze mali normalnu menstruaciu aj pocas tehotenstva niektore prisli nato,ze su tehotne az v stvrtom alebo piatom mesiaci kedze mali normalnu MS aj s klasickym silnym krvacanim pozri si forum o tom tu na MK bolo tam viacero takych bab

nynyky
14. okt 2015

@kudusko dakujem moja. No ja by som dala ruku do ohna ze ovu nebola. Vsetky ovu testy negativne len duchovia na nich. Asi pomohlo ze som na to nemyslela a milovali sme sa kazdy 3 den