Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@leto79 no ano, mozu.. najma pocas dna, ked mas zriedeny moc.. dolezite je vidiet rozdiel medzi predvcerajsim a dnesnym.. z fotky ti neviem velmi povedat, ci vidno velky rozdiel.. to uz musis vediet ty sama, ci sa jedna o ruzovu ciarku, alebo ci to je len sivy kanalik.. kazdopadne testni rano a rozdiel uz musi byt fakt viditelny, pokial to je tehotenstvo
@leto79 Ja som objednala z Ciech, ale nasla som jednu internetovu stranku, kde predavaju. Je lacnejsi, ako digy, ale podla mna ucinnejsi a presnejší ako ktorýkoľvek test.
https://www.vivantis.sk/zdravie/tehotensky-krvn...
baby ja sa uz zbláznim z toho... s priatelom sa snazime o babo...pred ocakavanou menštruacou ktora mi meškala tyzden som si robila 2 testy. na oboch boli duchovia...uz som sa začala tesit.dneska mi skončila 4dnova menštruacia a teraz som si robila dalsí na ktorom bol uz silnejší duch.v podbruško mu zabolí iba kus ale prsia mam ako balony.je mozne ze aj napriek menštruacii som tehotna? na prehliadku som objednana az 27meho..ja si dovtedy vlasy vytrham :( poradte mi uz :(
@ibojita72 no, ak sa jednalo o krv, tak nie je velka pravdepodobnost, ze sa to udrzalo.. zeny, ktore pocas tehotenstva menstruuju udavaju, ze sa jednalo o spinenie, pripadne o silne spinenie, ktore sa ale s normalnym krvacanim neda porovnat.. nuz ale vynimky existuju.. vraj existuje nejaky domaci tehotensky test, ktory zisti tehotenstvo z krvi.. v podstate je presnejsi nez ten klasicky.. tak si kup a budes vediet naisto
@ibojita72 😀 nieee.. pisem o teste z krvi.. uz nie su len tehotenske testy, ktore potrebuju moč, ale su aj testy, ktore ti normalne zistia z krvi tehotenstvo.. prelistuj tu par stran dozadu a mas tam rovno odkaz na stranku, kde sa da taky test kupit 😀

@leto79 velmi ti drzim palce a prajem ti to zo srdca 😵