icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ibojita72
14. okt 2015

@alexko33 dakujem ti pekne 🙂

alexko33
14. okt 2015

@ibojita72 neni začo presny nazov fora je menstruacia v tehotenstve,skusim ča tam oznacit a precitaj si to,drzim palce 🙂

meli8412
14. okt 2015

@leto79 Nevadi, o den skor neskor, takze este mozes objednat a do vtedy ti to pride. 😀 Ale uz to bude jedno, lebo kym to pride, do vtedy bude par dni do tej stredy.

meli8412
14. okt 2015

@ibojita72 Ja som test vyskusala, ked som mala ducha. Pisu, ze pri tom teste aj duch znamena tehotenstvo. A je to tak, som tehu. 😀

nikijur
15. okt 2015

Dobré ráno baby tak dnes mi mešká mrcha 2 deň, tak som pretestovala a dnešný výsledok už hovorí sám za seba posielam všetkymtehu bacilov....

meli8412
15. okt 2015

@nikijur Gratulujeeeem, aj ja sa pripajam, nech tie bacilky su silnejsie 😀

leto79
15. okt 2015

ja nemam dobre spravy, mamatest taky ako vcera, snad sa mi zda ze i slabsi, pepino negativny. TAkze asi len biochcemicke.
@nikijur nadhera 🙂

piacere
15. okt 2015

@leto79 to ma mrzí ☹ Ja som ti nechcela nič písať už včera, ale mne sa už ten včerajší zdal slabší ako predchádzajúce, resp. najsilnejší (aspoň na foto) si mala tuším ten úplne prvý test... takto to pri zdravom tehu proste nemôže byť 😔

leto79
15. okt 2015

@piacere ano, je to tak, testujem uz od 5. dna a testy su viac menej stale rovnake, to by sa uz dnes musela ukazat silnejsia ciarocka

nikijur
15. okt 2015

@meli8412 dakujeeem posielam ich uplne najviac a @leto79 hlavu hore urcite cochvila budes tehu...posiem pozitivnu energiu a myslenie...to je predsa zakladom uspechu.. 🙂

veronikax
15. okt 2015

@leto79 a nic ti nepichali po Ket? Nejake hormony?

leto79
15. okt 2015

@veronikax nie, nepicahli ano pregnyl, ani nic, beriem len utrogestan.... Som veeelmi zmatena, lebo ciarocky na testoch (mama a gravi) su, len vyrazne sa neodlisuju, nezosilneli zo vcera. Ale priklanam sa k biochemickemu

veronikax
15. okt 2015

@leto79 a kedy mas termin ms ? 🙂

adika84
15. okt 2015

ja uz treti den spinim a mrcha nikde testy negativne tak nechapem co sa so mnou deje.

mojezlate
15. okt 2015

@nikijur Gratulujem mne meska 5ty den aj ked lekar mi pred dvomi tyzdnami povedal ze uz coskoro mrska pride a nic. Test som si robila vcera a negativny krize ma bolia tak neviem asi opet len meska 😉

nikijur
15. okt 2015

@mojezlate dakujem nja som to voláko od začiatku tušila alebo povbedzme že som dufala že to vyšlo.....a čo sa týka tých bolesti krížov sú silné ako na najhoršiu mrchu ...pomohla mi len poloha v ľahui :D a stále kríže bolia sem tam pichne vaječník tak sa kontrolujem...dva dni som slabulinko špinilo a vtedy som si už myslela že mrcha sa hlási a veru nehlási ...má dovolenku.... držím palce a bodaj by sa lekár mýlil ...

mojezlate
15. okt 2015

@nikijur Dakujem no uvidim aj vajecniki pobolievaju ale uvidime a vam vela zdravicka
🙂 🙂 🙂

nikijur
15. okt 2015

@mojezlate ďakujeme dúfam že bude všetko v poradku držím palce a daj vedieť ... 🙂

veronikax
15. okt 2015

@adika84 obcas telo zblbne 🙂

leto79
15. okt 2015

@veronikax no zajtra mam 28 DC, vacsinou dostavam medzi 29-31 DC, ale dostavili sa aj bolesti, tak asi sa spusti

adika84
15. okt 2015

@veronikax no asi 🙂 tak budem cakat kym sa spusti len neviem ako vyratam ovulku zase...

veronikax
15. okt 2015

@adika84 skus s ovu testikom 🙂 Vobec necitis ak sa blizi ovulka ? 🙂
@leto79 ak ma prist ms...tak len nech nezdrzuje 🙂 Ze mozete cim skor...zase skusit 😉

ivy84
15. okt 2015

Ahojte ...prosim vas vidite tam nieco alebo si len nahovaram.mam este 5 dni do ms.

vikis5
15. okt 2015

@ivy84 ale hej cosi tam je :D

nikijur
15. okt 2015

ivy84 je tam slabulinký dúšik...ktorý deň cyklu si si ja som mala slabulinkého dúšika na 21DC potom to silnelo ...

ivy84
15. okt 2015

@nikijur dnes 23dc...od rana sa citim divne a pocit jak keby sa mi mala ms kazdu chvilku spustit tak som testla

nikijur
15. okt 2015

@ivy84 vyzerá to teda veľmi nádejne ja som na 21 a 22DC slabo špinila..doobeda a príšerne ma boleli kríže a stale bolia

ivy84
15. okt 2015

@nikijur dufam,ze ms nedojde mala by sa dostavit okolo 22-23.10 pockam este par dni a skusim testnut opat.Gratulujem k dvom k krasnym kolajnickam🙂.ako dlho ste sa snazili?

nikijur
15. okt 2015

@ivy84 jediný jeden pokus :D a tým myslím naozaj jediný....priala by som to každej....

ivy84
15. okt 2015

@nikijur jeeeej tak to je parada🙂.mne sa tak podarilo otehotniet s prvym babom a odvtedy nejak sa nedari