Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@leto79 aha no ja som tiež mávala gravitesty a mňa veru tie neklamali. Veď skus iné teda dnes a uvidíš. Držím palce. Daj potom foto
@leto79 niektore baby co tu pisali tak zalezalo u nich ze v ktoru dennu hodinu si robili test. Niektore mali dokonca poobede vyssiu hladinu hcg v kvi. skus si tie dalsie testy robit stale priblizne v jednom case.
@snazilka1983 tak som spravila pepino a biely ako sneh, ani duch, nic. Navyse som uz cala spinit krvavo, takze ms drzi len utrogestan, myslim, ze krv v stvrtok bude negativna, alebo minimalne hcg. Nema zmysel sa este nadejat, som realistka. Ale pozitivne je, ze nieco sa dialo, lebo hcg urcite nejake bolo, ale zachytil ho len ten gravitest, asi je naozaj najcitlivejsi. Mame este 6 pokusov, tak sa sustredim na tie 😉
@leto79 fuha tak že bude test biely som veru nečakala pri tak silnom graviteste hm. Škoda teda. Držím palce do ďalšieho kola.
@leto79 co keby si isla radsej na krv? Tam ti uz isto povedia...ci hcg stupa alebo nie 🙂 No ciarocky sa mi zdaju silnejsie ako predtym co si robila 🙂 A dnesna ciarka sa mi zda sirsia ... slabsia ale cervensia 🙂 Nechces skusit ten test z krvi co sa doma da urobit? No najistejsie by si mala asi krv ublekara na porovnanie 🙂
@leto79 ahoj zlati, je mi ľúto, že to takto vyzerá, že test nesilnie. Ja ti nádeje dávať nejdem, aj keď zázraky sa stále dejú. Ale aj tak choj k lekárovi. Ja som pri slabom teste mala mimomaternicové, našťastie sa vyčistilo samé a nepotrebovala som žiadny zákrok. Nech ťa čo najskôr prezrie lekár. Aby sa nenarobilo viacej škody. Myslím, že som čítala niekde, že pri ET je väčšie percento mimomaternicového tehotenstva. Či je to pravda neviem, ale určite tam možnosť je. A práve vtedy hcg nerastie, alebo len máličko. Radšej zajtra ak je to možné k lekárovi. Držím ti palce a nezabudni, že zázraky sa dejú. Ak aj nie teraz, tak už čoskoro a ty budeš mať ukážkové tehu. Drž sa
@queeeen ahoj, nechcem ta sklamat, ale podla mna je to len kanalik
@mimka11111 kanalik to asi nebol ;)
@meli8412 ta žeby dajako silnela neviem ale ešte je skoro podla mna ja som min. mesjac mala ms až 25

@stratenanajdena dakujem ze mi dodavas nadej, ale cele je to divne a nedobre myslim. Jeden test predsa nemoze tak tak rozlicne ukazovat vysledky, ci? Myslim, ze v mojom priprade to je biochemicke. Pockam si na krv, kazdopadne.