icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

leto79
19. okt 2015

@stratenanajdena dakujem ze mi dodavas nadej, ale cele je to divne a nedobre myslim. Jeden test predsa nemoze tak tak rozlicne ukazovat vysledky, ci? Myslim, ze v mojom priprade to je biochemicke. Pockam si na krv, kazdopadne.

snazilka1983
19. okt 2015

@leto79 aha no ja som tiež mávala gravitesty a mňa veru tie neklamali. Veď skus iné teda dnes a uvidíš. Držím palce. Daj potom foto

chantalka86
19. okt 2015

@leto79 niektore baby co tu pisali tak zalezalo u nich ze v ktoru dennu hodinu si robili test. Niektore mali dokonca poobede vyssiu hladinu hcg v kvi. skus si tie dalsie testy robit stale priblizne v jednom case.

looola
19. okt 2015

@leto79 , nezufaj, ja som mala 32.deň silnú čiaru a o týždeň na to úplne iný test, oveľa slabšia čiara a pritom som uz vracala skoro cely den a dieta bolo úplne v poriadku.

leto79
19. okt 2015

@snazilka1983 tak som spravila pepino a biely ako sneh, ani duch, nic. Navyse som uz cala spinit krvavo, takze ms drzi len utrogestan, myslim, ze krv v stvrtok bude negativna, alebo minimalne hcg. Nema zmysel sa este nadejat, som realistka. Ale pozitivne je, ze nieco sa dialo, lebo hcg urcite nejake bolo, ale zachytil ho len ten gravitest, asi je naozaj najcitlivejsi. Mame este 6 pokusov, tak sa sustredim na tie 😉

snazilka1983
19. okt 2015

@leto79 fuha tak že bude test biely som veru nečakala pri tak silnom graviteste hm. Škoda teda. Držím palce do ďalšieho kola.

veronikax
19. okt 2015

@leto79 co keby si isla radsej na krv? Tam ti uz isto povedia...ci hcg stupa alebo nie 🙂 No ciarocky sa mi zdaju silnejsie ako predtym co si robila 🙂 A dnesna ciarka sa mi zda sirsia ... slabsia ale cervensia 🙂 Nechces skusit ten test z krvi co sa doma da urobit? No najistejsie by si mala asi krv ublekara na porovnanie 🙂

leto79
19. okt 2015

@veronikax jasne, idem vo stvrtok, musim, lebo som po KET. Ten domaci z krvi by mi asi nepomohol, lebo je jasne, ze hcg je, ked ukazuje ciarocky slabe, len asi nerastie....

lelet1609
19. okt 2015

🙂 Ahojte.. chcela by som sa Vás opýtať, či vidíte na teste ducha . Snažíme sa s partnerom o mimi. V piatok mi skončila MS ,ktorá trvala 2 dní.

mawiya
19. okt 2015

@leto79 ahoj zlati, je mi ľúto, že to takto vyzerá, že test nesilnie. Ja ti nádeje dávať nejdem, aj keď zázraky sa stále dejú. Ale aj tak choj k lekárovi. Ja som pri slabom teste mala mimomaternicové, našťastie sa vyčistilo samé a nepotrebovala som žiadny zákrok. Nech ťa čo najskôr prezrie lekár. Aby sa nenarobilo viacej škody. Myslím, že som čítala niekde, že pri ET je väčšie percento mimomaternicového tehotenstva. Či je to pravda neviem, ale určite tam možnosť je. A práve vtedy hcg nerastie, alebo len máličko. Radšej zajtra ak je to možné k lekárovi. Držím ti palce a nezabudni, že zázraky sa dejú. Ak aj nie teraz, tak už čoskoro a ty budeš mať ukážkové tehu. Drž sa

karmela
19. okt 2015

@lelet1609 je mi luto ale pravdepodobne po x milion testov čo som videla je toto kanalik.Ja som ich mavala stale ked som si robila test aj vyraznejšie 😔 držim palce aby sa čim skor zadarilo 😉

lelet1609
19. okt 2015

@karmela fakt?? :( bože neviem kedy sa už konečne dočkam :(

leto79
19. okt 2015

@mawiya no mozne je vsetko, ale skor si myslim, ze toto je biochemické a zsjtra mi to test aj potvrdi a svrtok aj krv. Ideme dalej, pokusy este mame tak verim ze sa dockame aj druheho baba 😉

queeeen
19. okt 2015

ahojte dnes 25DC co vy nato ?

mawiya
19. okt 2015

@leto79 jasne, že sa čoskoro dočkáte. Teraz ste pripravili telo a maternicu a šup ho na druhý vklad. Teda neviem kedy sa to môže 🙂 ale pod stromčekom už budeš tehu 🙂

karmela
19. okt 2015

@lelet1609 skus este jeden test .. ta siva druha ciarka ti vysla az po limite? držim palce a nevzdavaj to stale ver ale zase nemysli len nato

karmela
19. okt 2015

@queeeen dost daleko je druha čiarka ale vyzera to pekne.. tak nech silnie

juland
19. okt 2015

@queeeen Ja tam vidím //, takže podľa mňa si tehu 🙂 Skús testovať ešte aj ráno 😉

kudusko
19. okt 2015

@queeeen gratulujem jasne tehu a tieto pepina maju takto daleko druhu ciarku 🙂

mimka11111
20. okt 2015

@queeeen ahoj, nechcem ta sklamat, ale podla mna je to len kanalik

meli8412
20. okt 2015

@queeeen Sprav si dnes rano este jeden test, ked si, malo byt s rannym mocom silnejsia ciarka.

queeeen
20. okt 2015

@mimka11111 kanalik to asi nebol ;)
@meli8412 ta žeby dajako silnela neviem ale ešte je skoro podla mna ja som min. mesjac mala ms až 25

meli8412
20. okt 2015

@queeeen Vyzerá to nádejne 🙂

queeeen
20. okt 2015

@meli8412 ked pojdem k dokymu z krvi mi povie rovno ked pridu vysledky nie ?

meli8412
20. okt 2015

@queeeen Ja ked som mala ducha, spravila som si domaci tehu test z krvi, skus zohnat, ten ti ukaze na 100%

meli8412
20. okt 2015

@queeeen Ano, ale mozno ti povie, ked ti bude meskat ms, tak vtedy mas k nemu ist.

queeeen
20. okt 2015

@meli8412 anoo a to maju v lekarnach ??

meli8412
20. okt 2015

@queeeen Ja som este v lekarniach nevidela, ale nasla som slovesku stranku, kde cez net mozes objednat

karmela
20. okt 2015

@queeeen skus si spravit ešte jeden test poobede možno patriš k tym čo maju rano slabšie hcg a poobede im vijde silnejšia čiarka na teste.Tento je o dost slabši ako včerajši..Každopadne držím palce nech druha čiaročka silnie 🙂

karmela
20. okt 2015

@queeeen kolko dnovy maš cyklus? K dr na krv zajdi po meškajucej ms a pre istotu zo sebov vezmi aj pozitivny tehu testik 😉