icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
20. okt 2015

@looola a @nynyky aj u mna to tak bolo doteraz 🙂 S malickou som mala krasnu druhu ciarku .. kedze som aj neskor testovala... a pri tomto sa hrajem :D takze testujem skor 🙂 Taketo kanaliky mi robia iba tieto testiky kupene z netu ... nebudem pisat od koho 🙂 Ak som si robila test z lekarne... takyto duch nebol 🙂 Bol uplne cisty testik 🙂 Takze mozno je len vadna nejaka vyrobna davka 🙂 Cysty nie su ... bola som na preventivke 🙂 To len davam ako priklad... ake mozu byt ''divne'' testiky 🙂 Nastastie mi uz tieto dosli ... nemam ziadne 🙂 Kupim az ked bude ms riadne meskat... ako to bolo pri dcerke 🙂

looola
20. okt 2015

@veronikax 😀, ved aj ka som sa testovala vždy az po meškaní , vtedy boli riadne // alebo +. Čisto negat.testy som mala ked som musela ist na RTG vyšetrenie a predtým som preventívne spravila test. Treba také nekvalitne testy čo si mala pustiť dole kanalizáciou 😊. Ved oni vyzerali ako pozitívne .

veronikax
20. okt 2015

@looola pri dcerke som tak neblbla... teraz som si povedala... ze sa kusok pobavim 🙂)) Tak to necham na to dlhsie meskanie asi 🙂))

looola
20. okt 2015

@veronikax ako dlho sa pokusate o druhé dieťa?

leto79
20. okt 2015

Malé percento falošne pozitívnych výsledkov môže spôsobiť nesprávne vyhodnotenie (zámena tzv. "evaporačnej línie", teda veľmi slabej čiary spôsobenej nanášaním pigmentu za pozitívny výsledok testu), niektoré typy ovariálnych cýst alebo iné, málo pravdepodobné diagnózy.
Toto je zo stranky fertility.sk

leto79
20. okt 2015

Ja vnimam kanalik ako bezfarebnu nejaku vyrytinu alebo ako to mam nazvat, ale jednoznacne je to sive alebo biele a trosku farby je len po bokoch. Regulerna ciarka musi byt ruzova alebo fialova a to ked je velmi slabe je to tazke rozlisit, obzvlast ked test vyschne, lebo tym schnutim straca farbu

leto79
20. okt 2015

Dokonca skuste sa zadivat na este nepouzity test, ja som to spravila a po poriadnom zadivani uvidite ducha, aspon ja som ho videla

looola
20. okt 2015

Ved preto sa ani neoplatí skoro testovať . Ja negatívne testy som mala vždy snehobiele.

leto79
20. okt 2015

@looola jednoznacne, ked je spravny cas, aspon den ms, uz vacsina testov ukaze. A je to o pohlade, moj muz nikdy nic nevidel ale ja ano

looola
20. okt 2015

@leto79 , vy sa snažíte o druhé dieta ?

leto79
20. okt 2015

@l aooola ano, momentalne som po ket, neuspesnom, ale mame este 6 pokusov. Testy boli slabo pozitivne, mozes pozriet si to aj tu, ale ciarka nesilneLa a dnes prisla ms

veronikax
20. okt 2015

@looola tak uz to je rok 🙂 V novembri sme zacali 🙂
@leto79 dosla ?? Predsa??? ... skoda .. som dufala ze nakoniec ciarka poriadne zosilnie ;) Tieto testy duchov nemaju ... 🙂 Mate este 6 mrazacikov??? Tak to si mala asi poriadne vela vajicok ;) paraada 🙂 Druhy vklad uz bude uspesny ... ;) Telo uz vie...o co ide... teraz sa vam to podari ;) Mozem sa opytat ... preco Ket? Koli nejakym zdrav.problemom?

looola
20. okt 2015

@leto79 , 1.dieťa si mala prirodzene ?

leto79
21. okt 2015

@veronikax ano, dosla, ani lieky netrebalo vysadzovat, telo si uz pytalo svoje, ak tam aj nieco bolo, nebolo to ok a asi ani zive, tak to chcelo von. Ale aj tak musim na krv zajtra. Presne ako hovoris, druhy KET vidim lepsie, lebo pri tomto som strasne magorila az ma to samu prekvapilo. Teraz uz budem kludnejsia, budem viac pocuvat svoje telo, napr. spinenie prislo 8. den po KET, to bolo u mna nove. A preco KET? Ideme vlastne z embryjok z IVF z pred 5 rokov, z ET mame chlapceka, bude mat 4 rocky. Mala som asi 21 vajicok, z toho myslim nejak 17 oplodnenych, z toho bolo 8 funkcnych. Takze este ostalo 6 😉

leto79
21. okt 2015

@looola nie, aj to bolo cez ET. Medzitiym som mala jedno tehu prirodzeen, ale nedopadlo dobre.

looola
21. okt 2015

@leto79 , nech Ti to nabudúce vyjde 😀

leto79
21. okt 2015

@looola dakujem, aj tebe nech sa dari 😉

veronikax
21. okt 2015

@leto79 tak to si bola poriadne plodna s vajickami 🙂) Nevidi sa casto 🙂)) Ja hovorim...ze priroda si to stale vie zariadit 🙂 Drzim siiilno palce...aby sme s tebou uz dalsie testovanie oslavovali 🙂))

majiskoo
Autor odpoveď zmazal
meli8412
21. okt 2015

@majiskoo To nie je duch. Gratulujem!!! Nie vzdy sa zmeni, hcg raste kazdy 2-3 den, zajtra by sa mal zvyraznit ciarocka. Drzim palce. Poprípade odfot obe (vcerajsiu a dnesnu) naraz a daj fotku sem.

meli8412
21. okt 2015

@majiskoo Z ranneho mucu si robila?

majiskoo
21. okt 2015

@meli8412 ja som včerajší test neodfotila a cez noc sa akoby "zlial" doružova celý..a nevidno ani jednu čiarku celý má čudnú farbu

majiskoo
21. okt 2015

@meli8412 nie, teraz na obed som robila..

meli8412
21. okt 2015

@majiskoo Zajtra skus s rannym a uvidis, bude silnejsia. Ale aj na tomto testiku, krasne 2//, este raz, gratulujem. Mozes sa objednat k dr. 🙂 🙂

majiskoo
21. okt 2015

@meli8412 ďakujem, ale zatiaľ tak opatrne.. na to že už 6 dní mešká som čakala že to bude jednoznačnejšie. Ja som sa už objednala - kôli tomu meškaniu (nezvykne meškať). Mám prísť budúci týždeň tak uvidíme čo z toho bude

majiskoo
21. okt 2015

@meli8412 inak nemám ani žiadne príznaky ani nič.. 😒

meli8412
21. okt 2015

@majiskoo Ja som tiez nemala príznaky. Podla mna je to jednoznacne. Ten test neduchuje, krasne vidiet. Sprav si z ranneho, podla mna tam bude rozdiel.

zuzkaigorkova
21. okt 2015

juuj akoby som seba videla pred xy dnami🙂podla mna je to viac nez iste ale ked chces skus aj taky test kt.ti ukaze v kt.si tyzdni od oplodnenia sice stoji okolo 10e ale oplati sa🙂zelam vsetko dobre🙂

majiskoo
21. okt 2015

@zuzkaigorkova ach 🙂 no počkám ešte zodva dni čo bude robiť čiarka.. dnes som ešte spravila aj test s citlivosťou 25 (ten na fotke vyššie je 10tkový) a tam vyšla tiež slabunka čiarka, slabšia ako na foto.. no nerozumim tomu prečo je to také nejednoznačné jooj.. nervozna som 😒

steinarka
21. okt 2015

@majiskoo prave tehotenske priznaky pridu az neskor.. 🙂 a pokial sa nemylim, toto je 25tkovy test? lebo ak ano a robila si si ho na obed, tak je v pohode, ze je slabsia ciarka 🙂 blahozelam