Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nicolevr mne sa to tak javy na foto. Každopádne uvidis ďalšie dni či bude silniet. Držím palce
Neviem či bude pozitívny , dúfam že áno a nebude to mimomaternicove tehotenstvo. Našla mi.aj cistu 43 mm čo ma prekvapilo lebo nikdy predtým som ju nemala :(
@smoulinka1505 dobré ránko je tam vidieť niečo veľmi slabulinké......otestuj znova od va dni auvidíš či tmavne to je test pepino? mne tento ukázal na 21DC tiež slabunkého ducha a teraz mam kolajnice...ja som ale testovala každý deň strašne som bola zvedavá...deržím palčeky nech tmavne . ak ma farbu ak je sivá tak je to pravdepodobne kanálik ale moj prvý pozit. bol tiež dosiva. koľký den cyklu si?
@nikijur. Toto je po vyschnuti.ano pepino.aaa meska mi 1 den
@smoulinka1505 jasná čiarka môžeš sa začať potíšku tešiť 🙂 blahoželám teraz už len nech tmavne
@nikijur dakujem.ale dost sa bojim.mam take silnejsie krce v podbrusku
@smoulinka1505 na druhej fotke krasne vidiet 2. ciarku. Tisko gratulujem!!! A oddychuj, ked mas krce.
@nicolevr krásne zosilnela. Parada
Tu su spolu 11 a 12dpo. 🙂 neviem,ktora fotka jee lepsia,dam obe 🙂 waaaaaaa nemozemm sasa odd nich odlepit...:D nech silnie dalej :D

@majiskoo Ten vrchny je 25-kovy?