Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@meli8412 FuuuuFuuuu, tak to ti verim...
Akurat som sa pytala mojho, ze ak by som chcela ist k dokymu, tak ako to je a vravel, ze tu (FR) je to na objednanie a ze ma moze zobrat kludne aj za dva mesiace... To je blbost, nie? Ja najdem nejake cislo na nete a ak, tak zavolam... Juuuj, ja sa teraz nemozem dockat kazdeho dalsieho dna, ze aka bude ciarka... Harasi mi z tohoooo, na nic ine nemyslim, len aby zostalo 🙂
@nicolevr V zahranici je to tazke, neviem ako tam chodi, hlavne FR. Tam to asi maju v pazi, ked az za 2 mesiace by ta mohol zobrat, hladaj dalej, alebo aj obvodny moze zobrat krv. Urcite su nejake alternativy. Mozme akokolvek nadavat na nase zdravotnictvo, ale ked ide o tehotne, davaju prednost 🙂 Ja mam take skusenosti.
ahojte robila som si tehu test ale druha ciarka je len vo svetle vidiet moze to byt pozitivny test alebo nie co si myslite kocky
@stanka11111 Skus zajtra, alebo o 2 dni, mala by byt silnejsia, ak je tam...
@stanka11111 skus dat foto 😉
@veronikax no foto neni nic vidiet ked to odfotim ale v pondelok mam dostat tak uvidim ci sa mi to dostavi alebo nie len vcera a dneska som mala uplny slabucky slabucky hnedy vytok asi na par sekund a potom nic nooo uvidim ale asi si kupi mtest digitalny ten povie presne co a ako
@stanka11111 Digy urcite nekupuj, este je priskoro, ten ma citlivost 25, ten by ti este neukazal, ak mas ducha na 10-kovom.
@meli8412 no praveze ja mam test 25 takze moze mi ukazovat slabu ciarku ak nenam este tolko hcg
@meli8412 ono tu neplatis zdravotnu... Preto asi platis vsetko doktorov... Na urad prace som sa ani nedala, lebo pracu akotaku mam a tak ci tak by som este nedostal. nic, pretoze nemam 25 rokov... Tu aspon ani to neni potrbne, pokym mas menej ako 25, alebo od statu nic neziadas...
@stanka11111 A na tom mas ducha? Vies dat fotku?
@meli8412 duch no ked to dam do svetla tak je tam vidiet ciarocka tak neviem co si mam o tom mysliet
to je bezna prax vo svete ze sa zdravotnictvo plati a zaroven platis poistku v nemalych sumach. Len na slovensku ocakavate vsetko stale zadarmo a este aj to sa stazujete ze je na nic
@stanka11111 ak si robila 25, tak digitalny by ti mal ukazat tiez...podla mna...
@nicolevr no uvidime v pondelok spravim a napisem co a ako

@nicolevr Vcerajsi bol trosilinku silnejsi, ale to nic neznamena. ja som tiez mala nieco podobne a teraz som 8tt, sice to este nemam vyhrate, ale verim , ze to dotiahnem do stastneho konca. 🙂