Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stanka11111 a kedy máš dostať menštruáciu?Mne týžden pred menštruáciou ukázalo veľmi slabulinku čiaročku ktorú som videla len ja a bolo to tam.A neskutočne ma boleli aj kríže spodok aj akoby mechur a chodila som ku doktorke . tá mi predpisala atb lebo aj z moču čosi vyšlo ale nedalo mi to prv ako som užila tabletku urobila som si test večer ktorý nič neukázal a potom ráno o 4,00 a ukázal veľmi veľ mi malinkeho ducha.a ako píšem vykľulo sa z toho tehotenstvo.Takže bolo to nečakane veľmi lebo som si myslela že mám silný zapal.
@stanka11111 Utekaj do lekarne 🙂 , kup 10-kovy, ten by ti mal ukazat silnejsiu //
@ivana2301 no mam dostat zajtraa respektive na buduci tyzden len mne to obcas jeden dva dni messka ,ale ja som bola u lekarky lebo ma 1 tyzden bolelo strasne podbrusko aj brucho a mi to prechadzalo az dozadu na chrbticu a mi povedala ze mam sliznicu visoko ze bud to je na tehotenstvo alebo na menzes ze musimee pockat ako sa to vivinie zajtra rave idem ku nej aby mi to skontrolovala len ja som nedockava tak som si urobila testy a tam to ze mi to je vidiet len na svetle ked zaschne hmmm ☹
@meli8412 pockam do zajtra ,totiz idem ku doktorke
@stanka11111 aj mne bol duch vidieť iba ked zaschol.ked bol mokrý tak nie.Rozhodne by som robila test iba z ranneho moču.Lebo cez den ti nič neukaže podľa mna.A ja osobne by som počkala až na meškajucu menštruáciu.Nedala by som sa pozerať od spodu doktorkou lebo je to uplne zbytočne aby zasahovala aj tak by nič nevidela ešte. držím palce.
@ivana2301 dakujem budem informovat ako sa to vivija dalej dufam ze to pojde tym opacnym smerom a nie tym druhim
@josephine15 Nieco tam je! 🙂 🙂
@josephine15 peeekna ciarka 🙂
@meli8412 🙂 jeeej bodaj by 🙂
@josephine15 Skus odfotit naraz dnesny a vcerajsi terst, bude vidiet lepsie ten rozdiel.
@josephine15 tieto testy neduchuju. Bud tam nieco je...alebo je uplne biely 🙂 Taaaakze ..... gratulujem 🙂))) Ale mam zase pocit...ze ine testiky skor ukazu krajsiu ciarku...ako tieto 🙂
@nicolevr fuha 🙂))) Riadny ovu testik 🙂))) Kluuuuudne oslavuj...raduj sa a tes sa !! 🙂))) Ak sa budes tesit.... tak babatko sa uz teraz bude vyvijat v stastnom tele ;) Gratulujem 🙂)
@meli8412 ano ano, ovu az dnes 🙂 no silnel kazdym dnom 🙂 vidiiiis, tak u nas ovu neukazal skorej. 🙂 som pisala aj v ovu pre skusene aj neskusene, lebo som stresovala, ze preco tehu pozitivny a ovu neg a dnes taktoooo 🙂 a je nas viac, co maju ovu neskor pozitivny ako tehuuuuu 🙂 waaaaaaaaaaaaaa ja som asi fakt tehuuuuuuu :D :D musim prestat fajcit :D :D :D
@meli8412 noo, je to sranda 🙂 ale tak dalsi dokaz,ze ovu funguju tiez...🙂 no a mne nechuti akurat len vecer.zhasinam polky cigariet :D Inak inaksie priznaky? Iba bolave prsia a mrzi ma, ze sem tam som hnusna na priatela :D no a viac curam...inak nic... Mozno,ak sa to da radit medzi priznaky,neviem,ked idem spat,tak mam strasne zapchaty nos...cez den lepsie,ale rano tiez...uz tri dni...
@nicolevr Bojim sa, ze znova si navyknem. Tak som zacala, ze iba vecer som musela a potom o par rokov uz sem-tam aj cez den a to trvalo cca. 10 rokov.
No pekne, dost skoro si zacala, ty Lokomotiva 😀 , ale uz musis prestat, ale skôr počúvaj svoje telo. Niekto hovori, ked vela fajci a hned prestane, to je sok pre telo a pre babo. Drzim palce!

@ivana2301 pytam sa preto lebo mam 25 test a my ukaze taku slabucku ciarku len ked test zaschne a len na svetle je vistet ked to da do slnka a na svetlo a este ma bolia aj spodok krizov jak keby oblicky tak neviem ci to moze nieco ovplivnit take nieco ale asi nie ked by si mala hormon hcg v moci