icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
•
26. okt 2015

@misada za pozitivne sa berie... ak je ciarka poriadne viditelna 🙂 ... taketo ciarky sa asi este volaju duch 🙂 Drzim palce... aby poriadne nabralo na farbe 🙂)

ivana2301
•
26. okt 2015

@stanka11111 ako si pochodila dnes?

meli8412
•
26. okt 2015

@angels882 Myslis od nicolevr ten zeleny alebo modry. Odfot vsetky a hod ho sem.

angels882
•
26. okt 2015

@meli8412 ano ten modry

angels882
•
Odpoveď bola odstránená
•
angels882
•
26. okt 2015
juland
•
26. okt 2015

Ahojte baby. Viem, ze sem davate len teho testy, ale chcem sa vas opytat o mojich ovu testoch. Myslite ze coskoro budem mat ovu? Lauritka mi pisala minuly tyzden, ze neexistuje suvislost s posilnenim ocu ciarky, resp. je to jedno aka silna je ciarka, ked ide o neg. vysledok. Ked je kazdy den silnelsia, neznamena to, ze coskoro pride ovu.No neviem.Co ste na to? Dakujem a gratulujem vsetkym tehulkam :-*

veronikax
•
26. okt 2015

@juland ahoj 🙂 Pri tychto ruzovych ovu testikoch ti mozem poradit ...zeee su divne 🙂)) Skace intenzita ako sa im zapaci 🙂 A nemusi to znamenat ze sa blizi ovu 🙂 Ja som potom mala ovu testiky zelene...a tie boli uplne bledulinke...a ked zacali silniet... tak bolo iste...ze sa blizi ovu 🙂 Tieto ruzove si uz nekupuj 🙂 natahuju cloveka hehe 🙂))

veronikax
•
26. okt 2015

@juland a este ze ... ked mi zeleny ovu test zacala silniet ...tak o 1-2 dni uz bol uplne pozitivny ... 🙂 nemusela som este dalsich 5 dni testovat ...aby bol uplne pozitivny ... ako pri tychto cervenych 🙂)

veronikax
•
26. okt 2015

@angels882 intenzita ciarky este nemusi nic znamenat 🙂 ak budes mat zajtra tmavsiu...tak je vsetko ok 🙂 Mozno len menej farbiva bolo ;)

angels882
•
26. okt 2015

@veronikax moze byt ze to ovplyvnilo aj to ze som vecer do seba naliala pol litra caju ? cca okolo desiatej vecer

juland
•
26. okt 2015

@veronikax Ďakujem za odpoveď, tak uvidím. Od dnes ma bolá trošku bruško, možno niečo bude. Ešte mám kopec tých testov, musím ích mínať :D. Ktoré ovu a teho testy sú najkvalitnejšie? Myslím na tie, z ktorých sa oplatí viac kúpiť, a nie sú drahé?

veronikax
•
26. okt 2015

@juland mozem ti napisat spravu? ;) aby sa nahodou niekto z predavajucich neirazil 🙂))
@angels882 moze ;) Skus dnes vecer uz nepit ;) vydrzat do rana 🙂 a rano uobit testik ;) Drzim palce ;)

majiskoo
•
26. okt 2015

ahojte, tak za mňa nakoniec nič..včera som dostala menštruáciu

juland
•
26. okt 2015

@veronikax jasne 🙂 diky

meli8412
•
26. okt 2015

@angels882 Tiez si myslim, ze si mohla viac pit a kvôli tomu si mala bledsiu ciarocku, alebo menej farbiva. Krasne ciarocky. Uz ti meska ms?

juland
•
26. okt 2015

@majiskoo ja toto nerozumien. Prehladala som tvoje testy, a na 100% si mala krasnu ciarocku. Odvtedy si nerobila ziadne testy? Ta ciarka uz bola silnejsia alebo uplne zmyzla? Kolko dni ti meskalo?

veronikax
•
26. okt 2015

@majiskoo ale ved testiky si mala zaujimave :/ ...dokonca ti aj 6 dni meskalo...ked si nam ich ukazovala... asi nebolo vsetko ok :/ je mi to luto ... vcera alebo predvcerom si netestovala? Alebo uz nebola ciarka?

meli8412
•
26. okt 2015

@angels882 teraz citam, ze si pom ET, mala si PK alebo 3 dnovu kultivaciu? Dost skoro ti ukazuje poz. test, takze zatial tisko gratulujem! Kedy mas ist na krv?

majiskoo
•
26. okt 2015

@juland
@veronikax

naposledy som testovala v piatok cez deň, čiarka bola rovnaká. Včera večer som si našla malú ružovú škvrnku, v noci to prešlo do menštruácie..nemám žiadne bolesti ani nič, ale normálne krvácam ako každý mesiac. s týcm, že s 9 dňovým meškaním

angels882
•
26. okt 2015

@meli8412 mala som pk vkladali sme expandovanu blastocystu na krv mam ist az na 12 den a dnes som 7 den po vklade

angels882
•
26. okt 2015

@veronikax

@meli8412 dakujem baby ale nemam dobry pocit stych ciarok

nicolevr
•
26. okt 2015

@angels882 tak nestrachuuuj ;) skus o nejake dva dni ;)

nicolevr
•
26. okt 2015

@angels882 ved vidis, ze aj mne jeden den zbledol... a fakt som pred tym den vypila strasne vela... 🙂 drzim palce nech je o nejake dva dnicky tmavsi ;)

eleonora2705
•
26. okt 2015

ahojte, zachytila som tu, ze ovu testy mozu skor ukazat tehotenstvo..musi byt vtedy ciarocka rovnako tmava alebo staci slabsia??

angels882
•
26. okt 2015

@nicolevr dakujem bodaj by

meli8412
•
26. okt 2015

@eleonora2705 Musi byt rovnaka, vlastne pozitívny test, ale u mna to neplatilo.

veronikax
•
26. okt 2015

@eleonora2705 ak by bola velmi slaba ... tak to asi nebude tehu 🙂

meli8412
•
26. okt 2015

@angels882 Preco nemas dobry pocit, ja som tiez mala na 13. den bledsiu ciarku, ako 12 a zajtra uz mam ist na uzv, ci je srdiecko alebo nie. Nestresuj, je to tam a iba klud, klud, klud... 🙂 Drzim palce, potom napis vysku hcg.

veronikax
•
26. okt 2015

@angels882 pockaj si na zajtrajsiu ;) A dufaj ! 🙂 nech to male uz teraz citis...ze mu veris ze to zvladne ;) Pozri si nejake dobre filmy ;) a rano s usmevom testuj ;)