Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stanka11111 ako si pochodila dnes?
Ahojte baby. Viem, ze sem davate len teho testy, ale chcem sa vas opytat o mojich ovu testoch. Myslite ze coskoro budem mat ovu? Lauritka mi pisala minuly tyzden, ze neexistuje suvislost s posilnenim ocu ciarky, resp. je to jedno aka silna je ciarka, ked ide o neg. vysledok. Ked je kazdy den silnelsia, neznamena to, ze coskoro pride ovu.No neviem.Co ste na to? Dakujem a gratulujem vsetkym tehulkam :-*
@juland ahoj 🙂 Pri tychto ruzovych ovu testikoch ti mozem poradit ...zeee su divne 🙂)) Skace intenzita ako sa im zapaci 🙂 A nemusi to znamenat ze sa blizi ovu 🙂 Ja som potom mala ovu testiky zelene...a tie boli uplne bledulinke...a ked zacali silniet... tak bolo iste...ze sa blizi ovu 🙂 Tieto ruzove si uz nekupuj 🙂 natahuju cloveka hehe 🙂))
ahojte, tak za mňa nakoniec nič..včera som dostala menštruáciu
ahojte, zachytila som tu, ze ovu testy mozu skor ukazat tehotenstvo..musi byt vtedy ciarocka rovnako tmava alebo staci slabsia??
@eleonora2705 Musi byt rovnaka, vlastne pozitívny test, ale u mna to neplatilo.
@eleonora2705 ak by bola velmi slaba ... tak to asi nebude tehu 🙂

@misada za pozitivne sa berie... ak je ciarka poriadne viditelna 🙂 ... taketo ciarky sa asi este volaju duch 🙂 Drzim palce... aby poriadne nabralo na farbe 🙂)