icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

meli8412
26. okt 2015

@eleonora2705 Drzim ti palce a dakujem. 🙂

juland
26. okt 2015

No baby, aj podla vas sa blizi DEN? 🙂

veronikax
26. okt 2015

@juland juuuj ...zajtra bude silna !!! 🙂)) treba uz vyuzit 😉 🙂))

juland
26. okt 2015

@veronikax hej hej, sme na tom :P Asi už aj dnes :D :D :D

nikijur
26. okt 2015

@nynyky ahoj ako sa cítiš? ja sa cítim už druhý týždeň ako po dobrej opici bolí ma žalúdok dennodenne, podbruško pobolieva, prsia v pohode. umyvanie zubov a otovrenie hcladnicky je teda natahovacia šow....a ty ako už si bola u lekára? ja ešte nie dnes som 5+6tt

nynyky
26. okt 2015

@nikijur ahoj ja idem vo stvrtok do doktora a dnes som 5+2tt. A citim sa sa strasne a stastne :D od vcera mam xelodenne nevolnosti. Predtym mi len obcas byvalo tak divne. Ale mam stale taku divnu chut v ustach a pachy nic zatial ani nechutenstvo.mozno preto ze mam nadchu.praveze som stale hladna :D a prsia ma tiez bolia aj to podbrusko a niekedy zacitim take riadne pichnutie a taky tlak na pravom vajecniku.

kudusko
26. okt 2015

@nynyky Ahoj zlatko pisem ti teraz lebo teraz je to aktualne doteraz skoro nic len dnes ma dost zacalo boliet brucho take tlaky ako keby som nieco nadrapovala tak hovorim uz meska tak vyskusam ratala som ze bude negativny ale hned ako som namocila tak sa objavili // 🙂

nynyky
26. okt 2015

@kudusko zlaticko krasne vidno 🙂 kolko ti uz meska a kolky dpo si?

kudusko
26. okt 2015

@nynyky zlatko to niesom ako ty meska mi 3 den som 31DC A 17dpo mne takto vzdy ukazovali viem ze 3x som bvola tehu a 3x som mala az po tyzdni mekania normalnu ciarku co stym len nech silnie a ty ides k doktorvi? Mne kazal 10 dni ked mi bude meskatale neviem cinepojdem neskor ked bude vsetko ok lieky mam vitaminy tiez tak co

nynyky
26. okt 2015

@kudusko ja idem vo stvrtok a som strasne nervozna.midlim sa nech je vsetko v poriadku a konecne mame nas batoztek lasky. Verim ze bude silniet moja neboj. Hlavne ze sa citis dobre a nekrvacas a ani nespinis. Takze si ma pekne dobehla 🙂

meli8412
26. okt 2015

@kudusko A kolko ti meska ms?

kudusko
26. okt 2015

@nynyky nie pravaze sa dobre citim len tie tlaky v bruchu boli dost silne dnes a unavena som dost inac nic a vsetko bude ok uz sa tesim ked mi napsies ze malinke je ok 🙂 A nemala si ist na tu hematologiu?

kudusko
26. okt 2015

@meli8412 ahoj moja pisala som ze dnes je 3 den 🙂 a ty sa tiez uz chystas myslim na teba 🙂

meli8412
26. okt 2015

@kudusko Zajtra pred obedom, uz sa neviem dockat! Dufam, ze konecne sa ti to podarilo a dotiahnes az do konca, do porodu a v lete budes tiez kocikovat. 🙂

nynyky
26. okt 2015

@kudusko tlaky mam aj ja zlatko od zaviatku. Ano bola som na hematologii tam je vsetko v poriadku zatial. Budem chodit tam kazdy mesiac na pozorovanie.

kudusko
26. okt 2015

@nynyky Tak to som stastna to je dobry zaciatok 🙂

nynyky
26. okt 2015

@nikijur som ti zle napisala som 6+2tt 😃

veronikax
26. okt 2015

@kudusko ahoj 🙂 tie dve mi pripadaju ako kanalik...a preto si nie som ista tym prvym 🙂 Drzim palce...aby to nebol kanalik 🙂

misada
27. okt 2015

Bambule asi pasik odvcera zosilel,co si myslite?

nikijur
27. okt 2015

@nynyky no ja sa dnes cítim ako na kolotoči chladničku otvoriť nemôžem inak to neustojím a povraciam sa.....dnes sa celkovo cítim aj slabá sa mi podlamujú kolená....tak napíš vo štvrtok ako si dopadla som strašne zvedavá ...ja už hádam tiež pôjdem budúci týždeň... 🙂

meli8412
27. okt 2015

@misada Krása, gratulujem!!!

lilka5566
27. okt 2015

@misada ano 🙂 🙂 🙂

misada
27. okt 2015

@meli8412
@lilka5566

juuuuj 🙂 🙂 🙂

josephine15
27. okt 2015

Ahojte, tak mne test silnie dnes som robila uz aj digitalny a bol pozitivny...jedine co ma trapi je dost silne pichanie vo vajecniku...myslite ze to moze byt nieco zle? Alebo je to v tehotenstve normalne...dakujem za rady

veronikax
27. okt 2015

@misada pekna ciarocka ;))) gratulujem 🙂))

laauraa
27. okt 2015

ahojte dnes 31 DC :/ mala ste niektora takyto testik a boli ste aj tak tehotna ? dakujem 🙂

misada
27. okt 2015

@veronikax ja sa len bojim mam dostat ms a boli ma hrozne brucho akoby som mala dostat.je to normalne?

zabudnuta
27. okt 2015

@misada ano je ,,,ja som cakala asi 2 tyzdne ci ich dostanem,,,,nedostala 🙂 drzim prsty

stanka11111
27. okt 2015

ahojte babule tak nic s toho nebude dostaala som svoje dni tak a je to myslela som ze sa to podarillo a zas nic a ideme dalej skusat ☹

nicolevr
27. okt 2015

@stanka11111 vynde na buduce, drzim palce ;)