Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikijur ahoj ja idem vo stvrtok do doktora a dnes som 5+2tt. A citim sa sa strasne a stastne :D od vcera mam xelodenne nevolnosti. Predtym mi len obcas byvalo tak divne. Ale mam stale taku divnu chut v ustach a pachy nic zatial ani nechutenstvo.mozno preto ze mam nadchu.praveze som stale hladna :D a prsia ma tiez bolia aj to podbrusko a niekedy zacitim take riadne pichnutie a taky tlak na pravom vajecniku.
@nynyky zlatko to niesom ako ty meska mi 3 den som 31DC A 17dpo mne takto vzdy ukazovali viem ze 3x som bvola tehu a 3x som mala az po tyzdni mekania normalnu ciarku co stym len nech silnie a ty ides k doktorvi? Mne kazal 10 dni ked mi bude meskatale neviem cinepojdem neskor ked bude vsetko ok lieky mam vitaminy tiez tak co
Ahojte, tak mne test silnie dnes som robila uz aj digitalny a bol pozitivny...jedine co ma trapi je dost silne pichanie vo vajecniku...myslite ze to moze byt nieco zle? Alebo je to v tehotenstve normalne...dakujem za rady
ahojte babule tak nic s toho nebude dostaala som svoje dni tak a je to myslela som ze sa to podarillo a zas nic a ideme dalej skusat ☹
@stanka11111 vynde na buduce, drzim palce ;)

@eleonora2705 Drzim ti palce a dakujem. 🙂