Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veronikax dakujem .. no este sa bojim radovat 😊
zajtra idem na krv a potom v piatok ... dam vediet ako som dopadla 😊
@bellabelluska najistejsia je ta krv ;) Drzim palce 🙂 Nooo taky malicky usmev uz mozes mat na peraaach 🙂)))
@bellabelluska ja som mala take 11-12DPO a potom uz len ciarocka silnela a vcera som uz nasu piskotku videla na ultrazvuku 😉
@meli8412 heheh dcerka na to ide sikovne 🙂)) A vlastne ma aj pravdu 🙂)) Bude sranda...ak to aj bude dievcatko 🙂)) sest ? 🙂)) No tak to bude potom velmi veselo 🙂))) Ja budem rada...ak sa nam podaria tri 🙂)) Dcerku mam cisarskym ...tak neviem ci tri by bolo mozne 🙂 Zatial je jazva v uplnom poriadku ;)
@veronikax Po9,5 hodine nenapredoval porod a ani som sa neotvarala, bola som uz niekolko hodin na 7 prstov otvorena, potom som sla na sekciu, mala mala pupocnukovu snuru omotanu okolo ramien a neoustili do porodnych ciest. A pri malom uz moj gyn. nechcel pocut o normalnom porode, lebo uz som mala jeden cisarak ☹ Azda konecne normalne porodim 🙂
@meli8412 ja som ten isty pripad 🙂) hned ako mi plodova odtiekla som mala kazdu minutu kontrakcie 6 hodin... Len som sa ani na 1 cm neotvorila...a konecne ked dosiel Dr.na smenu...ze malej slabnu ozvy...treba cisarak. A ze mala pupocnu okolo krku a ta ju nepustila do porodnych 🙂 Asi je lepsie nepustit...ako potom nasiilu tahat zaseknute babatko...no nie ;)
Teraz fa bude rodit ten isty? Ci dufas...ze sa otvoris na 10 cm.. cim skor ? 🙂)) Aby islo spontalne ? 🙂))

@bellabelluska na 9 vidim ruzovucku slabucku ciarku 🙂 blahozelam ;)