icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
27. okt 2015

@bellabelluska na 9 vidim ruzovucku slabucku ciarku 🙂 blahozelam ;)

veronikax
27. okt 2015

@laauraa nevidno nic :/

bellabelluska
27. okt 2015

@veronikax dakujem .. no este sa bojim radovat 😊
zajtra idem na krv a potom v piatok ... dam vediet ako som dopadla 😊

veronikax
27. okt 2015

@bellabelluska najistejsia je ta krv ;) Drzim palce 🙂 Nooo taky malicky usmev uz mozes mat na peraaach 🙂)))

veronikax
27. okt 2015

@meli8412 jejooooooooo malicky drobcek naaaadherny 🙂)) A uz aj srdiecko bilo??? 🙂 paraaaaada 🙂) este raz gratulujem 🙂))

renata1981
27. okt 2015

@bellabelluska ja som mala take 11-12DPO a potom uz len ciarocka silnela a vcera som uz nasu piskotku videla na ultrazvuku 😉

steinarka
27. okt 2015

@laauraa to skor vyzera ako kanalik.. skus o dva dni

meli8412
27. okt 2015

@veronikax Anoooo, bilo. Najprv som bola napata, este bolo v gest. vaku a ja, ze nevidim srdieco a potom doki mi potvrdil, ze je tam a ukazal na monitor a potom som aj ja videla 🙂

1234lubka
27. okt 2015

@nicolevr nemusia byt vobec rovnake... 😉 😉

zoelea
27. okt 2015

Ahojte babuľky, myslíte si, že je to duch alebo rozpitá prvá čiarka???? Mršku som už mala, ale len dva dni a vééľmi slabú, neviem či to teda môže byť pozitíívne 🙂 Čo myslíte?

1234lubka
27. okt 2015

@zoelea to vyzera na chybny test...

juland
27. okt 2015

@zoelea ano, chybny test ... Skus rano znova 😉

veronikax
27. okt 2015

@meli8412 najkrajsi pocit na svete vsak ? 😍 🙂)

meli8412
27. okt 2015

@veronikax Ano, v piatok este na krv a dostanem knizocku a o mesiac zase na uzv. 🙂 🙂 🙂 Toto je moje tretie tehotenstvo, ale prezivam to, ako by bolo prve.

veronikax
27. okt 2015

@meli8412 uz tretie? ;)) Budete mat doma veselo 🙂)) Deti uz vedia? Ci neskor im poviete? 🙂

nikijur
27. okt 2015

@meli8412 v kolkom si týždni? keď ešte sono a už knižočka...blahoželám

zoelea
27. okt 2015

@1234lubka
@juland

Ďakujem baby, takže to skúsim ráno znovu, už som sa tešilááá ☹

steinarka
27. okt 2015

@zoelea juj niee, toto je negativny test, ale co vies 🙂 mozno rano motyka vystreli.. drzim palce

meli8412
27. okt 2015

@veronikax Dcera vie, tesi sa na sestricku, ja na to, co ked bude chlapcek, ona na to, ze bude to dievca, lebo uz ma braceka. Ma to logiku. Syn bude mat 2, takze este mu to nic nehovori, ale pomalicky pripravujeme. 🙂 To je iba zaciatok, manzel chce mat 6 deti 😀

meli8412
27. okt 2015

@nikijur Som 9.tt (8+1) Pri predoslich tehu som dostala az ked som ukoncila 1. trimester, ale asi zalezi na dr, teraz mam ineho.

veronikax
27. okt 2015

@meli8412 heheh dcerka na to ide sikovne 🙂)) A vlastne ma aj pravdu 🙂)) Bude sranda...ak to aj bude dievcatko 🙂)) sest ? 🙂)) No tak to bude potom velmi veselo 🙂))) Ja budem rada...ak sa nam podaria tri 🙂)) Dcerku mam cisarskym ...tak neviem ci tri by bolo mozne 🙂 Zatial je jazva v uplnom poriadku ;)

meli8412
27. okt 2015

@veronikax ja mam aj druhe cisarskym, a dr. mi povedal, ze neodporucaju 4,5,6 deti, ale nie je nemozne. Ma pacientku, ktora mala za sebou 5 cis. Ale stale dufam, ze to tretie porodim normalne. 🙂

1234lubka
27. okt 2015

@zoelea nejakoblizko kontrolnej sa to zda 😉 😉

zoelea
27. okt 2015

@steinarka Už tomu nejako neverím, že tá motyka vystrelííí, ale ďakujem za podporu 🙂
@1234lubka Aj mne sa tak už zdá, skúsim zajtra, ak nie snažíme sa ďalej 🙂

veronikax
27. okt 2015

@meli8412 mozem sa opytat...preco si mala cisarske ? 🙂 To ja presne koli tej jazve by som chcela druhe porodit normalne...aby som mohla este to tretie...bez vacsieho rizika 🙂)

meli8412
27. okt 2015

@veronikax Po9,5 hodine nenapredoval porod a ani som sa neotvarala, bola som uz niekolko hodin na 7 prstov otvorena, potom som sla na sekciu, mala mala pupocnukovu snuru omotanu okolo ramien a neoustili do porodnych ciest. A pri malom uz moj gyn. nechcel pocut o normalnom porode, lebo uz som mala jeden cisarak ☹ Azda konecne normalne porodim 🙂

meli8412
27. okt 2015

@veronikax A ty si preco mala cisarak?

veronikax
27. okt 2015

@meli8412 ja som ten isty pripad 🙂) hned ako mi plodova odtiekla som mala kazdu minutu kontrakcie 6 hodin... Len som sa ani na 1 cm neotvorila...a konecne ked dosiel Dr.na smenu...ze malej slabnu ozvy...treba cisarak. A ze mala pupocnu okolo krku a ta ju nepustila do porodnych 🙂 Asi je lepsie nepustit...ako potom nasiilu tahat zaseknute babatko...no nie ;)
Teraz fa bude rodit ten isty? Ci dufas...ze sa otvoris na 10 cm.. cim skor ? 🙂)) Aby islo spontalne ? 🙂))

misada
28. okt 2015

Tsk kupila som si vychyreny mamatest a vysiel mi nasledovne:/silnejsia je z včera 20.00 hod bledšia dnes 5:50 h.dnes mam dostat ms.bojim bojim

juland
28. okt 2015

@misada Drzim ti palceky 😉 Testy vyzeraju poz., aj ked je dnes ciarka slabsia. Veeelmi dufam, ze MS uz ti nepride! 🙂