icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nicolevr
•
7. nov 2015

@mima177 mna sa ten dnesny na foto zda byt tmavsi ako tie dva 🙂

veronikax
•
7. nov 2015

@juland o 4 dni mas termin ms ? ;) Zajtra zrobis zase testik? ;)

juland
•
7. nov 2015

@veronikax Ahoj 🙂 Zajtra ráno zase robím, bude 11 DPO (28 DC). Termím neviem kedy mám. V minulom mesiaci som mala 33 DC. A ty? Kedy máš termín? Vidíš, nevydržala som... :D

wewe25
•
7. nov 2015

@petronela258 gratulujem 😃 A v deň očakávanej mrchy ti vyšiel este negatívny? Lebo mne dnes mala prísť ale test negatívny 😒. Mrcha zatiaľ nechodí tak mam nádej?

petronela258
•
7. nov 2015

@wewe25 Ďakujem pekne 🙂 fúha je to už rok dozadu ( tie testy som si odložila ako spomienku, teraz už s tých duchov na teste v postielke buška naš anjelik 🙂 ) . Vieš čo v deň kedy mi mala prísť mrcha, som si ani test nerobila...prvý bol asi tak deň dva po...a boli len duchovia...dokonca..najskôr nebolo nič. ja som test zahodila a o hodinu som šla do koša niečo hodiť...pozrem na test a tam duch, skoro som odpadla 😕 tak som si spravila ďaľší a tam tiež..ako hovorím trvalo to možno 3 4 5 neviem presne už koľko dní a stale bol len duch...potom som si robila asi týždeň po tom čo mala byť mrcha a už boli kolajničky ale kamoška mala ducha stale aj dva tt po termíne mrchy a už ma ročnú dcerku 🙂

veronikax
•
7. nov 2015

@juland ahok 🙂) Ak su testiky...tak si testuj ;) Raz ta ciarocka uz vyskoci ;)))) ja sa este nacakam.do ms 🙂) Videla si testiky v inej miedtnosti vsak ? 🙂))

juland
•
8. nov 2015

@veronikax Áno, videla som ich 🙂 Držím ti palce! Ja mám zatiaľ negativné testy (11 DPO).

steinarka
•
8. nov 2015

@veronikax ake testiky?? 😵 😵 😵 😵 tehotenske????

veronikax
•
8. nov 2015

@juland este nevyskocila ciarocka ?? 🙂 potvorka 🙂))

@steinarka ahoj 🙂)) tehu este niee 🙂) o nich by si vedela medzi prvymi 🙂)) Ovu testiky som davala 🙂 vcera a predvcerom som mala pozitivne ovu 🙂

steinarka
•
8. nov 2015

@veronikax pfuj, pfuj, posielam plno tehu bacilov 😵

juland
•
8. nov 2015

@veronikax hej, potvorka pfff. Asi do 14 DPO by mala vyskočiť, že? Dobre to myslim?

veronikax
•
8. nov 2015

@steinarka dakujem :-** 🙂))) duuufam ze doletia az ku mne 🙂))) Letel ponad auto orol?? Velky operenec 🙂)) tak dufam ze to nemudi byt akurat Bocian...ale staci aj iny operenec 😂😂😂😂

veronikax
•
8. nov 2015

@juland ano 🙂 uz 12 dpo by mohla byt vifitelna pekne 🙂 no ak mas ovu odsledovanu ... tak vies presne kolko dpo si 🙂 na 14-15 sa uz ms spusta 🙂

juland
•
8. nov 2015

@veronikax nicolevr mi pisala, ze tie zelene one step testy asi maju menej farbiva. Jej sa vyskocila ciarka na 13 DPO. A tie modre one step uz na 12 DPO. Uvidíme. Dávali si peknu fotku, taku štastnú, optimisticku 🙂))

veronikax
•
8. nov 2015

@juland ja som dokonca uz aj pocula... ze ovulacia podla testov nie vzdyfunguje. Ze najdoveryhodnejsie je pozerat si krcok .. kedy je dole a je otvoreny 🙂 aj podla bazalky je to presnejsie ako testy 🙂) ale v ramci zabavky ...tie testy nevadia :DDD dakujem za tu foto :D To som bola stastna... ze som uspesne zmenila gynekologicku :DDD

pavlinka1990
•
9. nov 2015

Dobre ranko 🙂 prosim o radu holky, vidite na Te fotce ze by dnešní test (ten horni) byl silnější než ten se soboty? Carka je krasne ruzova jen jsem to musela upravit aby to z my ho telefonu bylo vůbec vidět. Děkuji 😉

meli8412
•
9. nov 2015

@pavlinka1990 Vidiet tam nieco, mohla by si skusit poslat tuto istu bez upravovania? Nafot s bleskom, bez blesku.

pavlinka1990
•
9. nov 2015

@meli8412 díky za reakci 😉 posílám neupravenou ale těžko říct jestli na ni něco bude vidět ☹

meli8412
•
9. nov 2015

@pavlinka1990 Take uplne slabulinkeho ducha tam vidiet, skus zase pockat 2-3 dni a testni znova. Kolko ti meska ms?

nikijur
•
9. nov 2015

@pavlinka1990 ja na tychto fialovych testoch nikdy nic nevidim hore je ale vidiet ciarocka. Kup si pepino test. Ten mi vysiel oproti tymto omnoho vyraznejsi.

juland
•
9. nov 2015

Baby, aj vy to tam vidite??? One Step z prveho bol negativny, teraz som robila gravitest a toto mi vyslo...Napiste mi prosim co tam vidite 🙂

juland
•
9. nov 2015

Hmm, nemam tu inkonku na pridanie fotky...

juland
•
9. nov 2015

Tak to pridam cez počítač...

mimka11111
•
9. nov 2015

@juland no predsa krásnu ružovú čiaročku 😉 , gratulujem 😅

juland
•
9. nov 2015

@mimka11111 dakujeeeem 🙂 ale one step stale negativny.Dnes je 12 DPO

nicolevr
•
9. nov 2015

@juland ja som to vravelaaaaaa :D gratulka 🙂 aj one step sa objavi ;) uvidis... za dva dni tam bude. 🙂 skus vecer, ja som ich robila vecer, tie zelene, lebo maju fakt dajake blbe farbivo :D gratulka a drzim palceeeeeeeeeee 🙂

snazilka1983
•
9. nov 2015

@juland jej. Ste skúsili prirodzene?

juland
•
9. nov 2015

@nicolevr Ďakujem ti krásne. Už som sa bála, že nič nebude. Musela som dnes kúpiť iné testy, bola som strašne zúfala z tých one step testov. 🙂 Každý som robila aj ráno, aj večer, a stále nič. Teraz sa veľmi teším. Dúfam, všetko bude v poriadku 🙂

juland
•
9. nov 2015

@snazilka1983 áno, prirodzene 🙂

snazilka1983
•
9. nov 2015

@juland super tak držím palce nech silnie