icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nicolevr
7. nov 2015

@mima177 mna sa ten dnesny na foto zda byt tmavsi ako tie dva 🙂

veronikax
7. nov 2015

@juland o 4 dni mas termin ms ? ;) Zajtra zrobis zase testik? ;)

juland
7. nov 2015

@veronikax Ahoj 🙂 Zajtra ráno zase robím, bude 11 DPO (28 DC). Termím neviem kedy mám. V minulom mesiaci som mala 33 DC. A ty? Kedy máš termín? Vidíš, nevydržala som... :D

wewe25
7. nov 2015

@petronela258 gratulujem 😃 A v deň očakávanej mrchy ti vyšiel este negatívny? Lebo mne dnes mala prísť ale test negatívny 😒. Mrcha zatiaľ nechodí tak mam nádej?

petronela258
7. nov 2015

@wewe25 Ďakujem pekne 🙂 fúha je to už rok dozadu ( tie testy som si odložila ako spomienku, teraz už s tých duchov na teste v postielke buška naš anjelik 🙂 ) . Vieš čo v deň kedy mi mala prísť mrcha, som si ani test nerobila...prvý bol asi tak deň dva po...a boli len duchovia...dokonca..najskôr nebolo nič. ja som test zahodila a o hodinu som šla do koša niečo hodiť...pozrem na test a tam duch, skoro som odpadla 😕 tak som si spravila ďaľší a tam tiež..ako hovorím trvalo to možno 3 4 5 neviem presne už koľko dní a stale bol len duch...potom som si robila asi týždeň po tom čo mala byť mrcha a už boli kolajničky ale kamoška mala ducha stale aj dva tt po termíne mrchy a už ma ročnú dcerku 🙂

veronikax
7. nov 2015

@juland ahok 🙂) Ak su testiky...tak si testuj ;) Raz ta ciarocka uz vyskoci ;)))) ja sa este nacakam.do ms 🙂) Videla si testiky v inej miedtnosti vsak ? 🙂))

juland
8. nov 2015

@veronikax Áno, videla som ich 🙂 Držím ti palce! Ja mám zatiaľ negativné testy (11 DPO).

steinarka
8. nov 2015

@veronikax ake testiky?? 😵 😵 😵 😵 tehotenske????

veronikax
8. nov 2015

@juland este nevyskocila ciarocka ?? 🙂 potvorka 🙂))

@steinarka ahoj 🙂)) tehu este niee 🙂) o nich by si vedela medzi prvymi 🙂)) Ovu testiky som davala 🙂 vcera a predvcerom som mala pozitivne ovu 🙂

steinarka
8. nov 2015

@veronikax pfuj, pfuj, posielam plno tehu bacilov 😵

juland
8. nov 2015

@veronikax hej, potvorka pfff. Asi do 14 DPO by mala vyskočiť, že? Dobre to myslim?

veronikax
8. nov 2015

@steinarka dakujem :-** 🙂))) duuufam ze doletia az ku mne 🙂))) Letel ponad auto orol?? Velky operenec 🙂)) tak dufam ze to nemudi byt akurat Bocian...ale staci aj iny operenec 😂😂😂😂

veronikax
8. nov 2015

@juland ano 🙂 uz 12 dpo by mohla byt vifitelna pekne 🙂 no ak mas ovu odsledovanu ... tak vies presne kolko dpo si 🙂 na 14-15 sa uz ms spusta 🙂

juland
8. nov 2015

@veronikax nicolevr mi pisala, ze tie zelene one step testy asi maju menej farbiva. Jej sa vyskocila ciarka na 13 DPO. A tie modre one step uz na 12 DPO. Uvidíme. Dávali si peknu fotku, taku štastnú, optimisticku 🙂))

veronikax
8. nov 2015

@juland ja som dokonca uz aj pocula... ze ovulacia podla testov nie vzdyfunguje. Ze najdoveryhodnejsie je pozerat si krcok .. kedy je dole a je otvoreny 🙂 aj podla bazalky je to presnejsie ako testy 🙂) ale v ramci zabavky ...tie testy nevadia :DDD dakujem za tu foto :D To som bola stastna... ze som uspesne zmenila gynekologicku :DDD

pavlinka1990
9. nov 2015

Dobre ranko 🙂 prosim o radu holky, vidite na Te fotce ze by dnešní test (ten horni) byl silnější než ten se soboty? Carka je krasne ruzova jen jsem to musela upravit aby to z my ho telefonu bylo vůbec vidět. Děkuji 😉

meli8412
9. nov 2015

@pavlinka1990 Vidiet tam nieco, mohla by si skusit poslat tuto istu bez upravovania? Nafot s bleskom, bez blesku.

pavlinka1990
9. nov 2015

@meli8412 díky za reakci 😉 posílám neupravenou ale těžko říct jestli na ni něco bude vidět ☹

meli8412
9. nov 2015

@pavlinka1990 Take uplne slabulinkeho ducha tam vidiet, skus zase pockat 2-3 dni a testni znova. Kolko ti meska ms?

nikijur
9. nov 2015

@pavlinka1990 ja na tychto fialovych testoch nikdy nic nevidim hore je ale vidiet ciarocka. Kup si pepino test. Ten mi vysiel oproti tymto omnoho vyraznejsi.

juland
9. nov 2015

Baby, aj vy to tam vidite??? One Step z prveho bol negativny, teraz som robila gravitest a toto mi vyslo...Napiste mi prosim co tam vidite 🙂

juland
9. nov 2015

Hmm, nemam tu inkonku na pridanie fotky...

juland
9. nov 2015

Tak to pridam cez počítač...

mimka11111
9. nov 2015

@juland no predsa krásnu ružovú čiaročku 😉 , gratulujem 😅

juland
9. nov 2015

@mimka11111 dakujeeeem 🙂 ale one step stale negativny.Dnes je 12 DPO

nicolevr
9. nov 2015

@juland ja som to vravelaaaaaa :D gratulka 🙂 aj one step sa objavi ;) uvidis... za dva dni tam bude. 🙂 skus vecer, ja som ich robila vecer, tie zelene, lebo maju fakt dajake blbe farbivo :D gratulka a drzim palceeeeeeeeeee 🙂

snazilka1983
9. nov 2015

@juland jej. Ste skúsili prirodzene?

juland
9. nov 2015

@nicolevr Ďakujem ti krásne. Už som sa bála, že nič nebude. Musela som dnes kúpiť iné testy, bola som strašne zúfala z tých one step testov. 🙂 Každý som robila aj ráno, aj večer, a stále nič. Teraz sa veľmi teším. Dúfam, všetko bude v poriadku 🙂

juland
9. nov 2015

@snazilka1983 áno, prirodzene 🙂

snazilka1983
9. nov 2015

@juland super tak držím palce nech silnie