Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@petronela258 gratulujem 😃 A v deň očakávanej mrchy ti vyšiel este negatívny? Lebo mne dnes mala prísť ale test negatívny 😒. Mrcha zatiaľ nechodí tak mam nádej?
@wewe25 Ďakujem pekne 🙂 fúha je to už rok dozadu ( tie testy som si odložila ako spomienku, teraz už s tých duchov na teste v postielke buška naš anjelik 🙂 ) . Vieš čo v deň kedy mi mala prísť mrcha, som si ani test nerobila...prvý bol asi tak deň dva po...a boli len duchovia...dokonca..najskôr nebolo nič. ja som test zahodila a o hodinu som šla do koša niečo hodiť...pozrem na test a tam duch, skoro som odpadla 😕 tak som si spravila ďaľší a tam tiež..ako hovorím trvalo to možno 3 4 5 neviem presne už koľko dní a stale bol len duch...potom som si robila asi týždeň po tom čo mala byť mrcha a už boli kolajničky ale kamoška mala ducha stale aj dva tt po termíne mrchy a už ma ročnú dcerku 🙂
@juland ja som dokonca uz aj pocula... ze ovulacia podla testov nie vzdyfunguje. Ze najdoveryhodnejsie je pozerat si krcok .. kedy je dole a je otvoreny 🙂 aj podla bazalky je to presnejsie ako testy 🙂) ale v ramci zabavky ...tie testy nevadia :DDD dakujem za tu foto :D To som bola stastna... ze som uspesne zmenila gynekologicku :DDD
@pavlinka1990 Vidiet tam nieco, mohla by si skusit poslat tuto istu bez upravovania? Nafot s bleskom, bez blesku.
@meli8412 díky za reakci 😉 posílám neupravenou ale těžko říct jestli na ni něco bude vidět ☹
@pavlinka1990 Take uplne slabulinkeho ducha tam vidiet, skus zase pockat 2-3 dni a testni znova. Kolko ti meska ms?
@pavlinka1990 ja na tychto fialovych testoch nikdy nic nevidim hore je ale vidiet ciarocka. Kup si pepino test. Ten mi vysiel oproti tymto omnoho vyraznejsi.
Baby, aj vy to tam vidite??? One Step z prveho bol negativny, teraz som robila gravitest a toto mi vyslo...Napiste mi prosim co tam vidite 🙂
Hmm, nemam tu inkonku na pridanie fotky...
@juland no predsa krásnu ružovú čiaročku 😉 , gratulujem 😅
@mimka11111 dakujeeeem 🙂 ale one step stale negativny.Dnes je 12 DPO
@juland jej. Ste skúsili prirodzene?
@snazilka1983 áno, prirodzene 🙂
@juland super tak držím palce nech silnie

@mima177 mna sa ten dnesny na foto zda byt tmavsi ako tie dva 🙂