icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

juland
9. nov 2015

@veronikax si veľmi zlatá 🙂 uvidíš, čoskoro aj tebe vyskytne kráááásna ružováááá čiarka a o 9 mesiac neskor vytuzené bábätko 🙂))

mimka11111
9. nov 2015

@juland gratulujem 😉 ...prosím ťa, cez akú stránku si si objednala ten krvný testík?

juland
9. nov 2015

@mimka11111 nech sa páči https://www.vivantis.sk/zdravie/tehotensky-krvn...

Doprava je strašne drahá, 3,90 €...

mimka11111
9. nov 2015

@juland si strašne zlatá, dakujem 🙂

juland
9. nov 2015

@mimka11111 nemáš začo 🙂 držím Ti palce 🙂

meli8412
9. nov 2015

@juland Ok, nech ti silnie ciarocka 🙂 Potichucku..., vytaj v klube tehu 🙂

meli8412
9. nov 2015

@juland Az tolko pytaju za postovne? Ked som z Ciech objednala, pytali za postovne 3,39€ a za test 6,31€

juland
9. nov 2015

@meli8412 tú druhú stránku som ani nepozerala. Hneď som objednala z tej slovenskej... Neviem prečo pýtaju toľko...Ale som to objednala spolu s kamoškou 🙂

meli8412
9. nov 2015

@juland Nevadi, ale za vysledok to stalo za to 🙂

juland
9. nov 2015

@meli8412 určite 🙂

mimka11111
9. nov 2015

@juland vyskúšam, vdaka 🙂 ...už som ich aj minule na tejto stránke obkukávala, ale potom prišlo to, čo som najmenej chcela ☹ , tak teraz môžem zase čakať celý cyklus ☹

meli8412
9. nov 2015

@mimka11111 Ja som pred 2 mesiacmi objednala z giga lekarne z ciech
http://www.gigalekarna.cz/produkt/tehotensky-kr...

mimka11111
9. nov 2015

@meli8412 jjeeeeeej, dakujem 🙂 , a čo si myslíte dievčatá..... objednali by taký test už aj naše lekárne?

veronikax
9. nov 2015

@juland to je v baleni len jeden testik? 🙂

juland
9. nov 2015

@veronikax ano, iba 1 ks

malibu21
9. nov 2015

@zuzannaaa podľa hcg som tak idem v stredu na sono no som zvedava čo povie :/

zuzannaaa
9. nov 2015

@malibu21 kolkaty dc ci si robila test.......

zuzannaaa
9. nov 2015

@malibu21 ja som bola na 11dc na krv ci som alebo niesom miesto toho mi spravyla sono zo spodu vravela ze nic nevydi. Ze nisom ,,,,,,, moze byt ze este nic nevydela ?

malibu21
10. nov 2015

@zuzannaaa tak ja som si robila tehotensky po jednom dni meskani a cca na 10den meskania som bola u dr a nic nevidel cez vnútorné.tak som zvedava zajtra

zuzannaaa
10. nov 2015

@malibu21 Dnes mi pridu testiky chcela by som este jedem vyskusat ci nahodou ..... lebo ani u mna nic nevydela na 11 dpo ,,,,,,,
Tak drzim palceky ,,,,,,,

meli8412
10. nov 2015

@malibu21 A uz ti kolko meska ms? Mas silno poz., domace tehu testy, vsak?

steinarka
10. nov 2015

@malibu21 to je normalne, ze este nic nevidel.. na sone je vidiet vačok az ovela neskor.. dolezite je HCG..

nema zmysel k lekarovi ist hned po pozitivnom teste.. drzim ti palce.. uvidis, nabuduce uz bude pekny vacok a mozno aj srdiecko 😉

malibu21
10. nov 2015

@meli8412 tak ja som si robila digitálny A aj také normalne A vyšli mi pozitívne . Doktor zobral vo štvrtok krv piatok volal ze hcg je okolo 440 pritom podla ms by som mala byt minule v 6tt teraz v 7tt tak som zvedava zajtra co povie snad uz uvidime bábätko.

malibu21
10. nov 2015

@steinarka Tak vies pri malej som mala este dvakrat svoje dni a pritom som bola už v 2 mesiaci a to som brala antiku :/ tak zato som nevedela kedy ist 🙂

steinarka
10. nov 2015

@malibu21 jasne, chapem 🙂 ja som chcela ist neskor, ale sestricka ma presvedcila, ze je najvyssi cas, tak som sla, doktor nic nevidel, hoci hcg bolo cez 3500 tusim.. na nete som sa docitala, ze pri takom vysokom hcg uz musi byt vidno plod, inak sa jedna o mimomaternicove tehotenstvo, no tak si vies predstavit ake bobky som mala 😀 stresovala som neskutocne..
ked sa nam podari druhe babo, tak skor ako v 8 tyzdni k doktorke ani nejdem.. 🙂 pokial nemas velke bolesti, nespinis, nekrvacas, tak si to uzivaj.. 😵

malibu21
10. nov 2015

@steinarka take nic nemam tak uvidim určite dam zajtra vediet čo powie . Veď toto ze vsade citatam o mimomaternicovych až sa bojim :/

steinarka
10. nov 2015

@malibu21 to ti verim, tiez som sa bala.. a k tomu som dostala neskutocne bolesti, az sa mi zahmlievalo pred ocami a oblieval ma pot.. tak sme sli na pohotovost a tam ma mlady lekar zacal strasit, ze vraj sa to nevyvija spravne, ze to bude pravdepodobne na kyret.. podpisala som reverz, ze v nemocnici nezostavam a dobre som urobila.. babatko tam bolo, len splyvalo so stenou maternice, tak ho lekar proste prehliadol 🙂 nasla ho az dalsia doktorka na druhy den 🙂 takze dakujem dodnes vsetkym anjelom, ze som mala tolko rozumu a neostala v nemocnici.. boli by mi zabili zdrave dietatko..
takze klud, nestresuj.. mimomaternicove tehotenstvo sa prejavuje neznesitelnymi bolestami podbruska a testy netmavnu rychlo, lebo hcg stupa pomalsie vtedy 😉

looola
10. nov 2015

@juland , gratulujem, dúfam , že do konca roka sa možem pridať k Vám čo sa podarilo 😊.

juland
10. nov 2015

Krásny dobrý deň baby 🙂 Prikladám aj dnešné testy. Dnes mám 13 DPO. Fialové testy sú Gravitest zo včera a dnes. Ten zelený je One Step. Výsledok je smiešny...podľa mojej skúsenosti nikomu neodporúčam One Step testy. 🙂 :D