Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@andreasmola a ano, testy su fotene mokre, asi 10 min po spraveni
@leto79 no skus odfotit teraz ☺
@andreasmola s bleskom
No podla mna to je len dusík ale možno nie kedy ti chodi Ms? Skus iní test ☺
@leto79
@andreasmola som po KET 😉
@andreasmola nebudem kupovat ine testy, tieto mam odtial z konika, a asi su take ked ukazuju ciarku tak daleko. Skusim zasa o 1-2 dni, ci silneje 😉 Vies, uz som minula na testy kopec penazi, tieto mam v zasobe za dobre peniazky, tak ostanem pri tych 😉
@leto79 okej ako myslis 😊
@leto79 @andreasmola Ahoj, podľa mna je to krásna dušička 🙂 Len tak ďalej!!! Prajem Ti, aby táto čiarka len silnela 🙂))
@andreasmola nemyslis vazne 😅 toto uz urcite nie je duch, ale pekne pozitivny test... napriek tomu, ze su ciarky dalej od seba...zrejme taka sarza testov.
@leto79
@kudusko
@juland
@piacere joj baby, som to necakala, lebo som sa chystala az v pondelok, len kvoli tomu som spravila, lebo som ho mala otvoreny a ten druhy kvoli dalekej ciarke, ale asi to bude taka sarza testov. Dufam, ze tentokrat to vyslo, aj ked este to beriem s rezervou 😉 minule to bolo podobne (sice taku carecku som na 5. den nemala),ale nakoniec to ukoncila MS
@vevericka13 5.den ale mbe pregnyl nepichali
@vevericka13 a aku jednotku ti pichli
@vevericka13 moze byt pregnyl ale ani nemusi. Zistis o par dni. Par nekonečných dni, ja viem. Ja tie testy este neberiem tak vazne, testnem v piatok a uvidim. A citis niečo?

@andreasmola ano, vidno, uz je to suche, ale vidno, mam dat foto?