Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby viete mi poradit..mam 18 den cyklu do menzesu este cca 19 dni kedze mavam cyklus velmi dlhy.zacala som spinit neviete co to moze byt?
@bella1303 skor si myslim, ze to moze byt ovulacia, ked je taky dlhy cyklus
@senselinka mam anovulacny cyklus.vcera som si robila aj ovu test ale nebǒtaky silny ako kontrolna ciarka
@bella1303 to este neznamena,ze je anovulacny, mozno si len nevystihla testovanie... Teplotu nemerias?
@veronikax ďakujeeem 😊
@kebhut1 ja som si bola dnes kupit tiez doktor max test 2v1. urobim si dalsí zajtra rano.dufam ze bude silniet.tesim sa.citim sa tak inak.😊😊
Ahoj zienky. Rok sa pokusame o druhe dietatko. Tento mesiac som mala ovulku 24 DC, co bolo 11.11. Menzes som mala dostat v nedelu ( vacsinou mam ovulku vzdy okolo 20 DC a cyklus 26-27 dni). V nedelu MS neprisla. Test negat. Dnes, na 3 den meskania som si robila opat test ( nie z ranneho mocu) a opat negat. Myslite, ze je este nejaka sanca? Ja viem, ze cim viac clovek chce., tym je to horsie... Ale ved viete 😉
@senselinka nie nemeriam.nesnazime sa o babo.ale keby prislo by sme sa urcite tesili.my totizto aj prve mame z umeleho oplodnenia.nikdy som mespinila takto tak neviem co to moze byt.ci ozaj ovu
@misella1288 ja chcem este skusit aj ten digitalny 🙂 ale najradsej by som utekala k doktorke 😀
@suz2 kym si to nedostala tak sanca je vzdy 🙂 kusaj tesovat dalej
@suz2 okrem toho si 7dpo ak dobre pozeram takze test ani nemoze byt pozitivny
Ahojte potrebujem poradiť, týždeň pred MS mávam bolesti pŕs, zvacsia sa mi... Tak isto to bolo aj pri poslednej MS ktorú som dostala 4.11 A skončila 10.11. Bola taká istá ako obvykle len asi štvrtý deň MS som mala nechraneny pohlavný styk vlastne ten mám stále ale tento bol na posledy.. Ako som dostala MS napätie V prsiach sa uvoľnilo prestali má bolieť, ale asi V nedeľu má začali bolieť znova A dnes ráno som sa zobudila S veľkou bolesťou V podbrusku ťa bolesť mi vrazala až do konečníka, trvalo to asi hodinu, hneď na to som si spravila tehu test pepino ktorý vyšiel negatívne.. Môžem byť aj napriek tej ms tehotná? Alebo som otehotnela počas MS? Viete mi niekto poradiť? Alebo to súvisí S niečím iným?

@misella1288 ja som si robila vcera vecer a dnes rano 🙂 mala som doktor max test🙂 ur ite sa mozes tesit 🙂 aj ja tebe gratulujem 😉 stastnejsia som asi nikdy nebola 🙂