Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mon777 a už ti meška ms?Lebo na teste nič nevidno teda aspon ja tam nevidim nič.No možno sa o par dni objavia dve.
Ahojte žienky, mamičky, budúce mamičky..prosila by som Vás o Vaše názory...po 6 dnoch meškania menštruácie (utorok rano) som si robila testík (prikladam foto)...v utorok v noci som sa zobudila na dosť silné bolesti a prišla menšt. :(
@iwka29 to som mala aj ja a strašne som krvacala a dost veke kusy krv.zrazeniny išlo zomna.Tiež sa to neudržalo. 😢
@butterfly333 :( ďakujem..
@iwka29
@butterfly333 je to smutne, ze aj to sa stava, ale poviem vam, vzdy je to lepsie takto uplne v zaciatku, ako neskor ked uz sa tesite, alebo vie to aj rodina, znami 😔 Ja som o to prisla tak rychlo, ze som sa este ano nevzila s mysleinkou ze som tehu a uz bolo po vsetkom 😔
@butterfly333 viem, ze ty si aj neskor prisla o babatko, ale raz to vyjde, uvidite 😉
@iwka29 skus aj teraz
@leto79 ano moja tak je 4x som prišla o babo v 7tt 9tt 13tt 22tt to som už rodila žial mrtve.
@butterfly333 4x je hrozne vela, musis byt velmi silna 😔
@leto79 no asi ano.Dnes som 29DC viem že tento mesiac sa nezadarilo lebo sme sa začali snažit po pol ročnej prestavke nakolko ma 2X operovali tak sa doma zotavujem.No a skušali sme na 20DC takže viem že to nevyšlo.Nonevadí.
@radulienka2 uz z toho nieco je. Gratulujem! 🙂
@radulienka2 Jasne gratulujem ako krasne ti uz ukazalo 🙂

@metoyou12 a @juland ....uuuuuzasne spravy 🙂)) Gratulujem ;)))