Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zdenkari ja som tiez ako ty - dnes asi 6 den po styku a tiez som si robila teraz test, najprv uuuuplne slabulinka polka ciarky sa rysovala a asi za 5 min zmizla, tak neviem.... ale uz som zalarmovala muza, ked som to zbadala a asi zbytocne... vobec neviem. len viem ze sa zo zaciatku ukazoval ,,duch,,
Kedy budes robit dalsi test? ja asi v pondelok, dovtedy sa nedostanem do lekarne.....
@zdenkari @nelita02 Baby, keď vám môžem odporúčať testy, tak kúpte Mamatest alebo Gravitest. Stačí len obyčajný prúžkový. Najskôr mne ukázali teho tie testy. Ale neviem vám povedať kedy najskôr, lebo som s nimi testovala až 12 DPO. Predtým každý deň One Step, ale ten ukazoval slabú čiaročku až 16 dpo.Držím vám palce a dajte sem potom fotky. 🙂
@juland ahoj 🙂 Akurat sme riesili v sukromke tieto testy.... zatial sa nestupnovali ... takze asi duch jak svina :D Asi zalezi od vyroby 🙂)) Ale malo kto je s nimi spokojny 🙂 A vacsinou ukazuju ciarky dost neskoto ... Ty si prave ta vynimka 🙂))) Kedze tie druhe testy boli asi uplne vadne :D
@zuzannaaa Ahoj 🙂) tak ms dosla o par dni skor nez mala 🙂 Aspon sa testiky usetrili 🙂)))
Inak pri prvom dietati mi v 4týzdni ukazal test negat. vysledok a uz vtedy ma bolelo doost brucho, tvrde ako kamen, tak je ze idu kramy... a kramy furt nikde. Muz ma prehovaral, ze vsak sprav si dalsi a ja ze nie, vsak bol negat. Az v 6tyzdni som si spravila test a hodila som ho na práčku a odisla som bez cakania, ze nech je muz spokojny. Za polhodku som isla vybrat pradlo z pracky a skoro som odpadla, necakala som to, lebo to znamenalo , ze sa zadarilo na uplne prvý raz a ani som nedufala, ze by to hned po svadbe takto vyslo 🙂 zazrak...
@zdenkari no nieco sa tam rysuje aj ja som 7dpo mam dostat 29.11.ale neopovazim sa este robit lebo mozu vselico ukazat ja som len za srandy robila na 5dpo a bola tam potom som spravila som iny a bol biely takze treba pockat aspon 9-10DPO a viem ze je to tazke ani sa uz neponahlam lebo asi tento mesiac sme to prepasli :( tebe drzim palceky 😀
Vsak skusim na 10 den.
Ano mne sa tam furt nieco rozmaze.. haha ale ciarku myslim ze vidiet trosku.. ci?? Este pockam

Co myslite?? je to tam?