icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zdenkari
20. nov 2015

Co myslite?? je to tam?

butterfly333
20. nov 2015

@zdenkari je to zle odfotene nič tam nieje skus to odfotit znova.

leto79
20. nov 2015

@zdenkari nechaj test zaschnut, nech sa vycisti, je tam machula

meli8412
20. nov 2015

@zdenkari Daj ho na stol, a tak ten test odfot, nic tam nevidiet.

kebhut1
21. nov 2015

@misella1288 urcite zosilnie 🙂🙂 ale je tam 🙂

zdenkari
21. nov 2015

@zdenkari je to robene 6 dni po nechranenom styku.. takze velmi skoro.. pockam este tyzden..len sa mi vidi ze je tam duch.. ale dakujem.

meli8412
21. nov 2015

@zdenkari Je este skoro, tak 10-ty den zacni testovat, ale kvalita fotky je zla, nic tam kvôli rozmazanosti a blesku, ci svetla nevidiet.

mon777
21. nov 2015

Aby som 8as zbytocne nenatahovala - 1DC.

nelita02
21. nov 2015

@zdenkari ja som tiez ako ty - dnes asi 6 den po styku a tiez som si robila teraz test, najprv uuuuplne slabulinka polka ciarky sa rysovala a asi za 5 min zmizla, tak neviem.... ale uz som zalarmovala muza, ked som to zbadala a asi zbytocne... vobec neviem. len viem ze sa zo zaciatku ukazoval ,,duch,,
Kedy budes robit dalsi test? ja asi v pondelok, dovtedy sa nedostanem do lekarne.....

zdenkari
21. nov 2015

@zdenkari neviem..ja man testov plno.. len tak sa mi vidi ze je tam ciarka az do konca.. teda taky duch ale skusim este spravit mozno zajtra alebo v pondelok rano.. no viem ze najlepsie je pockat kym mi nepride menstruacia alebo aspon 10-12 dni ..

nelita02
21. nov 2015

@zdenkari a kedy máš dostať menzes? Ja okolo 1.12, možno aj 29.11, neviem,lebo mi to skáče 2dni hore-dole..

zdenkari
21. nov 2015

Ja 1.12 tiez + - 2 dni

nelita02
21. nov 2015

@zdenkari fakt? to je super, tak cakame mrchu naraz 🙂 neviem ako vydzrim do pondelka a hlavne dufam, ze sa mi podari kupit novy test. Tym, ze mne to z testu ten duch zmizol, tak si skor myslim, ze bude negat. uvidime...

juland
21. nov 2015

@zdenkari @nelita02 Baby, keď vám môžem odporúčať testy, tak kúpte Mamatest alebo Gravitest. Stačí len obyčajný prúžkový. Najskôr mne ukázali teho tie testy. Ale neviem vám povedať kedy najskôr, lebo som s nimi testovala až 12 DPO. Predtým každý deň One Step, ale ten ukazoval slabú čiaročku až 16 dpo.Držím vám palce a dajte sem potom fotky. 🙂

zuzannaaa
21. nov 2015

@veronikax ahojky ... tak ako uz mozes robit tehu testy ci je este skoro ..

prajem kolajnicovy vysledok......

veronikax
21. nov 2015

@juland ahoj 🙂 Akurat sme riesili v sukromke tieto testy.... zatial sa nestupnovali ... takze asi duch jak svina :D Asi zalezi od vyroby 🙂)) Ale malo kto je s nimi spokojny 🙂 A vacsinou ukazuju ciarky dost neskoto ... Ty si prave ta vynimka 🙂))) Kedze tie druhe testy boli asi uplne vadne :D
@zuzannaaa Ahoj 🙂) tak ms dosla o par dni skor nez mala 🙂 Aspon sa testiky usetrili 🙂)))

nelita02
21. nov 2015

Inak pri prvom dietati mi v 4týzdni ukazal test negat. vysledok a uz vtedy ma bolelo doost brucho, tvrde ako kamen, tak je ze idu kramy... a kramy furt nikde. Muz ma prehovaral, ze vsak sprav si dalsi a ja ze nie, vsak bol negat. Az v 6tyzdni som si spravila test a hodila som ho na práčku a odisla som bez cakania, ze nech je muz spokojny. Za polhodku som isla vybrat pradlo z pracky a skoro som odpadla, necakala som to, lebo to znamenalo , ze sa zadarilo na uplne prvý raz a ani som nedufala, ze by to hned po svadbe takto vyslo 🙂 zazrak...

zuzannaaa
21. nov 2015

@veronikax Aku dlhu LF si mala ?

veronikax
21. nov 2015

@zuzannaaa ak dobre ratam tak 12 LF alebo 11 🙂 presne ako min. mesiac 🙂 asi koli valovic.kvapky 🙂 inac mavam pekne 14 LF 🙂

zuzannaaa
21. nov 2015

@veronikax tak potom vsetko oriatku ..... Ktore kvapky bereis ?

veronikax
21. nov 2015

@zuzannaaa od valovica ... femi .. som skusila 🙂 co to urobi 🙂))) akurat v urotok idem pre vysledky HP 🙂 tak som zvedava 🙂

zdenkari
22. nov 2015

Tak som skusila aj dnes.. ale vsak sama neviem.. asi si to clovek len velmi praje.. dnes mam vlastne 8 den.. vcera bol 7..preratala som sa.. vsak skusat testy mozem.. hihi

nelita02
22. nov 2015

@zdenkari na tomto druhom vidíš aj druhú ciarku? Mne to nejde zväčšiť, nevidím to dobre...

zdenkari
22. nov 2015

Este som skusila dat tmavsej farby do fotky..

kudusko
22. nov 2015

@zdenkari no nieco sa tam rysuje aj ja som 7dpo mam dostat 29.11.ale neopovazim sa este robit lebo mozu vselico ukazat ja som len za srandy robila na 5dpo a bola tam potom som spravila som iny a bol biely takze treba pockat aspon 9-10DPO a viem ze je to tazke ani sa uz neponahlam lebo asi tento mesiac sme to prepasli :( tebe drzim palceky 😀

leto79
22. nov 2015

@zdenkari aj ja si myslím ze tam nieco, len zasa to mas nejake rozmazane, treba test ponorit len po ciarku

zdenkari
22. nov 2015

Vsak skusim na 10 den.
Ano mne sa tam furt nieco rozmaze.. haha ale ciarku myslim ze vidiet trosku.. ci?? Este pockam

leto79
22. nov 2015

@zdenkari to mas one step testy?

zdenkari
22. nov 2015

Ano presne tie.. one step..

leto79
22. nov 2015

@zdenkari no tie mi ukazali dost skoro, su siper citlive