Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zdenkari je to zle odfotene nič tam nieje skus to odfotit znova.
@misella1288 urcite zosilnie 🙂🙂 ale je tam 🙂
Aby som 8as zbytocne nenatahovala - 1DC.
@zdenkari ja som tiez ako ty - dnes asi 6 den po styku a tiez som si robila teraz test, najprv uuuuplne slabulinka polka ciarky sa rysovala a asi za 5 min zmizla, tak neviem.... ale uz som zalarmovala muza, ked som to zbadala a asi zbytocne... vobec neviem. len viem ze sa zo zaciatku ukazoval ,,duch,,
Kedy budes robit dalsi test? ja asi v pondelok, dovtedy sa nedostanem do lekarne.....
Ja 1.12 tiez + - 2 dni
@zdenkari @nelita02 Baby, keď vám môžem odporúčať testy, tak kúpte Mamatest alebo Gravitest. Stačí len obyčajný prúžkový. Najskôr mne ukázali teho tie testy. Ale neviem vám povedať kedy najskôr, lebo som s nimi testovala až 12 DPO. Predtým každý deň One Step, ale ten ukazoval slabú čiaročku až 16 dpo.Držím vám palce a dajte sem potom fotky. 🙂
@juland ahoj 🙂 Akurat sme riesili v sukromke tieto testy.... zatial sa nestupnovali ... takze asi duch jak svina :D Asi zalezi od vyroby 🙂)) Ale malo kto je s nimi spokojny 🙂 A vacsinou ukazuju ciarky dost neskoto ... Ty si prave ta vynimka 🙂))) Kedze tie druhe testy boli asi uplne vadne :D
@zuzannaaa Ahoj 🙂) tak ms dosla o par dni skor nez mala 🙂 Aspon sa testiky usetrili 🙂)))
Inak pri prvom dietati mi v 4týzdni ukazal test negat. vysledok a uz vtedy ma bolelo doost brucho, tvrde ako kamen, tak je ze idu kramy... a kramy furt nikde. Muz ma prehovaral, ze vsak sprav si dalsi a ja ze nie, vsak bol negat. Az v 6tyzdni som si spravila test a hodila som ho na práčku a odisla som bez cakania, ze nech je muz spokojny. Za polhodku som isla vybrat pradlo z pracky a skoro som odpadla, necakala som to, lebo to znamenalo , ze sa zadarilo na uplne prvý raz a ani som nedufala, ze by to hned po svadbe takto vyslo 🙂 zazrak...
@zdenkari no nieco sa tam rysuje aj ja som 7dpo mam dostat 29.11.ale neopovazim sa este robit lebo mozu vselico ukazat ja som len za srandy robila na 5dpo a bola tam potom som spravila som iny a bol biely takze treba pockat aspon 9-10DPO a viem ze je to tazke ani sa uz neponahlam lebo asi tento mesiac sme to prepasli :( tebe drzim palceky 😀
Vsak skusim na 10 den.
Ano mne sa tam furt nieco rozmaze.. haha ale ciarku myslim ze vidiet trosku.. ci?? Este pockam
Ano presne tie.. one step..

Co myslite?? je to tam?