Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veronikax určite sa ozvem ako som dopadla a ďakujem krásne,za malú nádej 😉
Babyy otazka som v 9tt a bola som na wc a na papieri mam krv mam riešiť pohotovosť alebo nie. Lebo v tomto období by mi mala prísť ms kebych nebola tehotná môže to byť aj tým??
@malibu21 ja by som Asi pre pokoj duše išla. Asi to bude mať súvis s termínom MS ale keď je krv červená asi by som sla
@zdenkari 8 dpo je este velmi skoro vajko sa v romto obdoby len uhnezdnuje ...... 10 po sa vajcko definitivne uhniezdny a zacne produkovat hormon..... viem ze si nedockava ja som taka ista .... skus tesnut tak na 12 13 d aj to je este skoro ale ak mas vela testikou tak neva ;) drzim palce
@zuzannaaa ako u koho je skoro ja som mala ducha už práve 8 dpo. Sama som tomu neverila.
Ja som dnes skusila a uplne negativny.. takze asi tak ako ty..
@andreasmola ahoj 🙂 Zatial nic nevidno ;)
@andreasmola mne sa vidi, ze je tam slabulilinky dusik, na tom spodnom 😉
@andreasmola slabo odtien ale musi tmavnu to je zaklad kolko si dpo a dc?
@andreasmola ak si 6 dpo...este nemas mozno ani hcg v tele 🙂 Tie fialove testy inac duchuju...alebo robia podiadne kanaliky 🙂 Drzim palce 🙂 Ale odporucam neskor testovat ;)
@andreasmola tiez mam nieco podobne,len neviem,ci tym testom verit. Pepino z tesca je biely. Test bol robeny na 25dc,dnes som 28dc. Skusim asi este dnes kupit test.
@nefertitka no tak to asi ma každy test 😣😣 tiez mam takich duchou ci co to je už ani sama neviem každopádne ja počkam do pondelka! Skús dnes este !....ja som robila asi velmi skoro som 21dc ... potom hod foto sem 😊
@nina88 ten prví je pozitimný podla mna a aj na tomto poslednom vidím ducha 😊 zajtra ráno by som skúsila znovu..😊
@andreasmola asi jeden z tychto testov obetujem a namocim ho bud do vody,alebo ho dam ocurat manzelovi.
@nefertitka no skúússs som zvedavá daj očurat manzželovi 😂😁😁😁
A ten prvý? Stáva sa to že sa to takto do pozitívna vyzraza po limite?
@micinka222 fotka je trochu rozmazana neni to dobre vydiet .... ale mysli ze tie vrchne tam je nieco ... ak chcej daj este raz taku foto ale pekne odfot ;)

@micinka222 mam pocit...ze to su tehu ciarocky 🙂) A celkom dost skoro sa ukazali 🙂))
@mausy21 ahoj 🙂 testik zatial negativny...mozno sa len ovu posunula 🙂
@nataly12345 ahoj 🙂 ducha nevidim....len kanalik ;) Drzim palce 🙂