icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

micinka222
27. nov 2015

@dzanem ja tam tiež nevidím kanalik, no držím palce

dzanem
27. nov 2015

@micinka222 ok,dakujem pockam na ms

micinka222
27. nov 2015

@dzanem nech už mrcha nepríde 😉

nk599
27. nov 2015

Ahoj zienky mam otazku na vas. Mam zavedenu 5 meaiacov danu vnutromaternicove teliesko nehormalne , ms mi chodila pravidelne len teraz mi meska strasne dlho mala som naposledy 16.10 . Bola som minuly tyzden na gynde tam mi povedal ze mam prist o desat dni . Isla som dnes o tri dni skorej lebo ma pobolievaju vajecniky . A povedal mi ze je to 50 na 50 xi som tehotna alebo nie . Ze ak nedostanem do dvoch tyzdnov mam prist znova . Test som si robila ale nic som tam nevidela. Mavame nechranenu suloz s manzelom . Vie te mi poradit ?????

micinka222
27. nov 2015

No baby,asi tak hodku do zadu som si našla také hnedé špinenie trošku,no už zasa nič nemám.ani má brucho neboli,tak ja už neviem..

butterfly333
27. nov 2015

@dzanem žial na teste nieje nič ani kanálik.

andreasmola
27. nov 2015

@micinka222 uvidime zajta potom napis 😊

micinka222
27. nov 2015

@andreasmola určite sa ozvem či príde alebo nie😉 no keď som čakala malú,tiež mi prišlo v deň mrchi špinenie takéto na tri dni a pritom som už bola.. Tak sa nechám prekvapiť, lebo už mi z toho sibka 😀😀

veronikax
27. nov 2015

@dzanem takze si cca 10-11 dpo ? 🙂 Este sa moze ukazat ;)

veronikax
27. nov 2015

@micinka222 si si mohla urobit test ;) urobis si rano? 🙂

dzanem
28. nov 2015

@veronikax uz tomu neverim(

veronikax
28. nov 2015

@dzanem stale pisem .... ze nic nie je stratene...pokial ms nedojde ;)

dzanem
28. nov 2015

@veronikax to cakanie je najhorsie,dakujem za podporu)

nataly12345
28. nov 2015

Žienky potrebujem poradiť. Dnes som 29 DC, mávam cyklus 28-29 dní. Zatiaľ som menzes nedostala, prsia ma bolia aj na dotyk, test som nerobila od utorka lebo som nechcela byť popletená duchmi a kanálikmi. Dnes som sa zobudila s tým, že som nejaká slabá, ako keby išla na mňa chrípka a mám mierne zvýšenú teplotu (37,2), ja mávam teplotu možno raz za dva roky. Test som si dneska chcela ísť kúpiť, ale teraz nechcem ísť von aby mi nestúpla teplota a tabletku som žiadnu pre istotu nebrala. Má niektorá z vás takú skúsenosť, že v čase mrchy mala teplotu keď bola tehotná? Ďakujem za odpovede 🙂

senselinka
28. nov 2015

@nataly12345 ano, bola som chora, ked som bola na zac.tehu, je to normalne, poznam viac zien takto

piacere
28. nov 2015

@nataly12345 ja som bola s prvým synom v 4tt šialene chorá. Ale to ti veru nedá odpoveď na otázku, či si alebo nie si tehu... ono ti aj práve kvôli tomu, že na teba možno niečo lezie môže meškať mrcha. Jednoznačne treba vyskúšať test 🙂 Však vyšli manžela 🙂

juland
28. nov 2015

@nataly12345 Ahoj 🙂 Na tvoju otazku neviem odpoved. Podla mojho nazoru by si mala urobit najskor test, a potom riesit zvysenu teplotu. Ked si teho, urcite ukazuje aj test. 😉

nataly12345
28. nov 2015

Ďakujem za skorú odpoveď, asi pošlem niekoho nech mi skočí kúpiť tehu test. zmiatlo ma to, lebo keď som bola naposledy tehotná nemala som ani bolestivé prsia ani teplotu, avšak tehotenstvo sa skončilo skoro. Takže je možné, žeby som mala teraz iné príznaky.

nataly12345
28. nov 2015

@piacere Práveže muž je služobne mimo mesta, tak asi zavolám sestre ale keď bude mi lepšie pôjdem ja
Dakujem 🙂

andreasmola
28. nov 2015

@nataly12345 napis ako si dopadla 😊😊

nataly12345
28. nov 2015

@andreasmola No bolo mi už lepšie tak som si išla kúpiť test, asi pred 10 min som ho urobila a nie som si istá čo tam vidím. Buď je to úplne slabulinký duch, alebo možn aj kanálik. Objavilo sa to síce už v limite a nebol to ranný moč, ale nepovažujem to za pozitívny test. Je to dosť slabo viditeľne

nataly12345
28. nov 2015

@andreasmola Keď som bola tehotná prvýkrát test som robila na 31DC a bol tam tiež iba slabulinký duch a teraz je to ešte o dva dni menej 😉 Keď do zajtra nedostanem menzes skúsim ráno.

andreasmola
28. nov 2015

@nataly12345 ked urobys rano test daj foto 😊 držim palce! 😊

juland
28. nov 2015

@nataly12345 Aj terajší test môžeš sem dať, sme zvedaví 🙂

nataly12345
28. nov 2015

@andreasmola no tu je ten čo som robila pred chvíľou. Nie je to skoro vôbec viditeľne, ale verím tomu že to zajtra bude lepšie 🙂

juland
28. nov 2015

@nataly12345 Podla mna je tam viditelny slabulinky duch! Držím Ti palce 🙂 Je to aky test?

nataly12345
28. nov 2015

No pozerám na tú fotku, že tam už vôbec nič nevidím 😖

nataly12345
28. nov 2015

@juland No mali v lekárni len Rapic clear taká zelená krabička, ešte som ho nemala , ale písali tu baby že nie je veľmi spoľahlivý, preto sa radšej nechcem tešiť predčasne

micinka222
28. nov 2015

@nataly12345 aj ja tam vidím ducha, držím palce moc ;)

micinka222
28. nov 2015

Tak baby ja dnes celý deň nič a na večer zasa trošku hnedé špinenie..test som už nerobila,asi počkám skôr do pondelka či nepríde mrcha úplne a potom uvidím,nech si nerobím zasa nádeje keď budem pozerať na tých duchov.no strašne ma bolia stehna ako na chrípku a neskutočne tlaky mam v prsiach,tak uvidíme či moji duchovia hovorili pravdu na testoch ☺