Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nataly12345 už mi je blbé si chodiť kupovať každý týždeň testy do lekárne 😀😀
@nataly12345 urobila som ti negatív z tvojej foto 😉
@micinka222 Ďakujem, si zlatá, ale aj tak neviem čo si mám myslieť o tom mojom teste. Nie je to iba kanálik? Minule som mala kanálik a odvtedy som si nerobila žiaden test až tento dnes aj to kvôli tej teplote.
No nemyslím si, že je to pozitívne. Budem musieť čakať 😠
@nataly12345 na tej tvojej foto tam vidím úplneho ducha a keď sa zapozeras má takú ruzovkastu farbu.kanalik vyzerá inak podla mňa,aspoň čo som aj tu videla foto..asi nám nič iné neostáva len vydržať,aj keď mi to príde ako nekonečno.. 😞
@micinka222 Ty máš v pondelok termín mršky? No ten dušik vyšiel v limite, ale na tom negatíve to je nejake divné, ako keby tam bolo viac duchov 😀 Zajtra idem do práce nejaké veci zariadiť s novou pracovníčkou čo sme zobrali tak mi snáď deň zbehne rýchlo 🙂 Mysliš žeby som mala robiť ráno test?
@micinka222 A teba zabaví dcérka 🙂 len nech nepríde mrcha..
Od kedy mi skončilo šestonedelie a porodila som malú,chodila mi mrcha presne nie na deň ale na hodinu pomali.ja som mávala menzes vždy 28 v mesiaci.no minulý mesiac mi meškal menzes dva dni a nakoniec prišiel 31.preto som nevedela z akých dátumov vyjsť.más pravdu,mala ma zamestná bohaté, aspoň mi cez deň nedovolím toľko nato mysiet. Počkaj do pondelka,ja by som skúsila v pondelok urobiť test 😊😉
@micinka222 ahoj 🙂 ako sa cítiš dnes? Mne ešte stále neprišla MS ale včera som nevedela zaspať tak som sa rozhodla že sa testovať budem až V utorok najskôr keď dovtedy nepríde. Mne tí duchovia len spôsobujú stres 😖
Ahojte dievcata.prosim vas poradte mi.Snazime sa dva a pol roka.Cykly mam 35-36-40dnove.kedy ako.Tento mesiac som uzivala clostyl aj duphaston.Na 15dc som mala folikul 23mm potom sa to uz nesledovalo.Na druhy den ostre bolesti v podbrusku.No a k otazke.Moze to byt tehotenstvo alebo mam treti test pozitivny kvoli pco?alebo byi nepraskol folikul a vytvorila sa cysta.na 28dc duch,dnes rano zase duch a pred chvilkou na inej znacke silnejsi duch.prikladam foto.tak davno sa snazime ze ja nechcem uverit 🙂neviem dat fotoo
@anitu daj foto pozrieme
@anitu daj foto 😊😊
Tento som robila poobede dnes @andreasmola @butterfly333
@anitu no supeer gratulujeeem.
@butterfly333 vcera som mala narodky.vravim to by bol krasny darcek.dve palicky.a mala som.no neverila..iste premocene.tak dnes znova test a tiez duch.a poobede zas.no ja este stale neverim.vsak nemam priznaky len pobolievanie v podbrusku..jaaaj 🙂
@anitu paličky su krasne a ružové už len nech silneju a ms nepríde.Určite to bude v poriadku a gratulujem k narodeninám aj k //.
@anitu no super gratulujemmm aky test si pouzila?
@butterfly333 dakujem krasne.uz by som aj bezala k lekarke.s priatelom nevieme na com sme 🙂@andreasmola dakujem.rano test komfort a poobede lady max.obe s citlivostou 10. Dakujem @meli8412
@anitu Nádherný pozitívny testík 🙂 GRATULUJEM 🙂
@nataly12345 dakujem.Dufam ze to je tehotenstvo.Budem velmi sklamana ked nie.Opät.aj priatel ☹
Tak baby zajtra idem ku gynekologovi. Vyse tyzdna mi meska ms tak som zvedava co mi povie gyndos. Som velmi zvedavaaa 😊😊😊😊

@micinka222 Určite ti hovorili pravdu, príznaky snáď neklamú. Ja by som do pondelka nevydržala na tvojom mieste 🙂