icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

misella1288
29. nov 2015
anitu
29. nov 2015

@misella1288 a testovala si?

misella1288
29. nov 2015

@anitu ano.len som zabudla pridat fotooo 😁😁

anitu
29. nov 2015

@misella1288 vav pekne ciarky gratulujem ti.dufam aj ja budem mat taku silnu. len o dva tyzdne mam ist mi to uz napisala na papier pred dvoma tyzdnsmi ak budem mat pozitivny.ale testovala som skor a tak aj pojdem skor.inak ty nemas obcasne krce v podbrusku?

misella1288
29. nov 2015

@anitu ja som robila test aj pred ocakavanou ms a 10 DPO a mala som duch. Postupne ciarka silnela. K dokt.vyznam skoro ist nema.aspon ked ti tyzden meska a mas silnu ciarocku. A neboj.zosilnie.aj ja som sa bala.rob si testik rano a s odstupom 2.3 dni aby si videla pekne rozdiely. Drzim palceky. A inak si kolko dpo?

misella1288
29. nov 2015

@misella1288 mna od ovulky v kuse boleli prsia a aj take tahanie aj pichanie som mala v podbrusi. Teraz mam tiez pobolievanie ako keby mam dostat ms. Prsia bolia dost tiez.

anitu
29. nov 2015

@misella1288 ja mam len kratko napnute prsia.troska obcas bolia bradavky.aj ja som citila pichanie ale mam pco tak neviem ci tie cysticky citim.a niekolko dni mam pocit v podbrusku akoby menzes prisiel.take chvilkove

anitu
29. nov 2015

@misella1288 a ten vytok mas co pisu baby na forach?

misella1288
29. nov 2015

@anitu vytok nemam nejako extra silny.sem tam mam pocit ako keby vytok ale tak normalne. Kazda sme ina..kazda ma ine priznaky si myslim..a neviem co pisu baby o vytoku?

anitu
29. nov 2015

@misella1288 priblizne vtedy ked mala prist ms mali vytok ako pri ovu.a potom to cele tehu.som citala uz viac krat.nemam zvysenu telesnu teplotu ani prsia ma nebolia..ja podla mna tehotna nie som

misella1288
29. nov 2015

@anitu ale test mas pozitivny co som videla. Nebooj.este pockaj den dva a urob testik. Ja som si teplotu nemerala. Vytok co som v rychlosti citala nema kazda zena. 😕 dufam ze mi gyndos potvrdi tehu..teraz si ma vyplasila... drzim ti palceky.sl

senselinka
29. nov 2015

@anitu nemusis mat vsetky priznaky, co baby vo forach... Mozno este velmi dlho nebudes mat aleze uplne ziadne a budes si napriek tomu uzivat zdrave tehotenstvo...
Nestresuje sa zbytocne kravinami, babatku to skodi 😉

anitu
30. nov 2015

Takze baby dnes test negativny.po troch pozitivnych testoch.som velmi nervozna ale niekde som si aj myslela ze nie som.ale vcera ta ciarka dost silna a dnes nic tak toto ma moc hodilo o zem.

anitu
30. nov 2015

@misella1288 prepac ak som ta naplasila.ty sa neboj mas krasne ciarky.ja po troch rokoch snazenie tri poxiyivne ciarly a nic.chyta ma depka sa mi ani do roboty nechce ist ☹

butterfly333
30. nov 2015

@misella1288 waaauuuuu nádherné čiarky aj ja už chcem takééééééééé 😀 😀 😀

veronikax
30. nov 2015

@anitu nerozmyslala si este nad fajcenim?? Vykaslat sa na to?? Kamaratka mala problem s otehotnenim...a rok po tom...ako sa cigarety ani nedotkla...otehotnela 🙂

anjeliq21
30. nov 2015

Ahojte baby ms mi meskala 8 den spravila som si test bola tam 1,ciarka . Rano som spravila dalsi a zdalo sa mi ze je tam duch. O chvilu prisla ms. Ked som isla vyhodit prvy test objavila som tam slabucku druhu ciarku. Poobede som isla k dokt. Ten povedal ze nic nevidi nech idem ku svojej na krv ale nesla som lebo ma bolelo brucho. Este vecer som si spravila pocas ms dalsi test na ktorom bola 1 ciarka a dnes rano som aj na tom nasla slabu druhu ciarku ale mam pocit ze asi mizne aj z prveho po caase zmizla. Neviem ci tam este niekto vidi ale ja som ju tam videla lebo bola trosku silnejsia ako teraz na foto. Myslite si ze mozem byt na zaciatku tehu preto to este neboolo vidno alebo sa testy mylia ? Mala to uz niektora takto?

butterfly333
30. nov 2015

@anjeliq21 no neviem ja som mala ducha lepšieho a ms prišla a nebola som tehu,tažko povedat aku maš ms silnu?možno to može byt tehu tažko povedat.

anjeliq21
30. nov 2015

@butterfly333 rano ho bolo vidno lepsie ale zacal miznut aj na prvom to tak bolo. A ms je taka.stredna..myslim..ani nie velmi silna ani nie slaba

butterfly333
30. nov 2015

@anjeliq21 no neviem ale asi to bude skor ,ms.

veronikax
30. nov 2015

@anjeliq21 vyzera to skor ako kanalik.... na krv ta poslal Dr....lebo aj keby si bola tehu...drobca nebude vidno. Sliznica je velka aj pri ms aj pri tehu 🙂 Babatko vidno na uzv ...az keby si mala cca 1000 hcg.

anjeliq21
30. nov 2015

@veronikax ano poslal ma ku svojej ale som dnes nemohla ist. Asi budem musiet pockat do skoncenia ms a po par dnoch znova testnem, lebo na sone nebolo.vidno nic

nataly12345
30. nov 2015

Ahojte baby, Môže byť nízka hodnota hcg V krvi keď žena nie je tehotná? Mešká mi menzes, dnes ráno som trošičku spinila ale len malinko a už potom nič, a kedže som už po potrate tak som pre istotu išla k lekárke. Výsledok Z krvi som mala o 2 hodiny. Hodnota hcg 2,1 čiže negatívne, lebo referenčná hodnota labaku je od 0-10. Povedala mi že keď nedostanem menzes V pondelok mám prísť na ďalšiu krv. Ultrazvuk nerobila. Má niekto nejaké skúsenosti s takým niečím?

senselinka
30. nov 2015

@nataly12345 mohla si mat biochemicke tehu, teda vajicko bolo oplodnene, ale zle sa uchytilo a v podstate sa vyluci s menstruaciou... Stava sa to bezne, mozno aj viackrat za zivot kazdej zene, ale ked netestujeme, ani o tom netusime... Niekedy ani mrcha nemeska

nataly12345
30. nov 2015

@senselinka no zatiaľ MS nemám tak mi nič neostáva len čakať. Len ma zaujímalo či je možné aby mala žena V krvi hcg a nebola tehotná. Príznaky mám ako tehotná. No musím čakať...

senselinka
30. nov 2015

@nataly12345 jasne, viem... Minimalne hcg zrejme moze mat aj netehotna, aspon pokial viem, zrejme preto to maju aj v labakoch ako negativnu hodnotu.
Mrzi ma to velmi slubne to vyzeralo... ☹

juland
30. nov 2015

@nataly12345 Ahoj. Prečítaj túto článku: http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
Uplne dole pišu, ze netehotné zeny maju HCG menej ako 5.

anitu
30. nov 2015

Ja som mala vcera viditelnu ciarku a dnes uz slabsiu.Mam niekedy ostre pichanie v podbrudku.Aj ked nahle sa postavim.3testy pozitivne.Zajtra iden ku gyn.Myslim ze to bude cysta aj preto tie pozitivne testy.Inak foto mam asi o dva stranky dozadsie..Som zvedava co povie zajtra doki.

vcelicka29
30. nov 2015

Snivam alebo sa mi len zda?

ivka7183015
30. nov 2015

@vcelicka29 krása ;) aj ja také chceeeeem pošli tehu baculky ;))))