icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nynyky
3. dec 2015

@nikijur ahoj.dnesna poradna super vsetko ok. Babanko je krasne velke

nikijur
3. dec 2015

@nynyky super tesim sa ja som od vcera v nemocnici slabo som spinila ozaj len po utreti na papieri ☹ a hned do nemocnice. Babenko je v poriadku nic mu nehrozi ze ranka na krcku. Babo ma41mm. Nekrcacam nic ma neboli a nik ma nebol pozriet toto zdravotnictvo. Tak lezim a zurim ☹

meli8412
3. dec 2015

@nikijur prepac, ale zavidim ti. Ja kazdy den sa strachujem, aby som nepotratila, mam v maternici hematom a lezim,lezim,lezim. Su veci, ako aj moj pripad, ze treba cakat a nic s tym nerobia. Vyzeralo to tak, ze vsetko je na dobrej ceste a vcera zase cira krv ☹ ☹ ☹ Takze, zase cakam, ako dopadneme.

nikijur
3. dec 2015

@meli8412 to ma mrzi. Moj pripad je taky ze nekrvacam po utreti som mala ruzovkasty vytok okoby nitku. Bolo to 3 krat. Odvtedy nic. Mna len hneva ze tu o mna ani pes nestekne. Nikto sa ani nepozrel na nas....nechapem potom tomuto ....drzim palce aby ste to zvladli. Kolky si tyzden?

meli8412
3. dec 2015

@nikijur u mna je to tiez tak, prinesu lieky, pokial nenahlasim bolest, krv tak tiez nic. Vcera číra krv, takma vysetrili. Dnes je tyzden, co som tu a nevyzera, ze by som tento tyzden sla domov. Teraz som 13+2 (14tt). Zo mna tiekla krv, horsie to bolo, ako pri ms. Nastastie mkminecko je poriadku, ale stale sa bojim ist na wc, co najdem na vlozke alebo toaletaku ☹

nikijur
3. dec 2015

@meli8412 juj moja tak to mas omnoho horsie...ja som nsozaj fit akurat som ndrvozna z toho ze som tu. Ale tak uz sa volako pbetujem pre mimi vsetko.

nynyky
3. dec 2015

@nikijur juj tak to ma mrzi :( ja som tiez spinila a mala som len nariadeny kludovy rezim doma a lieky. Nech si cim skor v poriadku aj malicke

anitu
3. dec 2015

Ahojte babulky.Tak ms neprisla.Bolo to len take slabo ruzove na papiery.Zlakla som sa.Test dnes dost tmavy takze asi to bude ok.Zosaliem do buduceho utorka kym pojdem na ultrazvuk.Baby tehulky ake mate priznaky?Ja pri maternici nic necitim iba ma pichaju vajecniky a krize bolia.Vy ako?

nicolevr
3. dec 2015

@meli8412 Meli, palce drzim silno... Nech je cim skorej dobre ;)

piacere
3. dec 2015

@nikijur každé krvácanie (hoc len nitka, ak je to jasná čerstvá krv) je nežiadúca v tehu, takže preto ťa hneď hospitalizovali (oni sa tým kryjú) a tým, že je všetko ok, tak sa nik nezaujíma... proste ležíš. Ja som takto pri druhom synovi podpísala v nejakom 6tt reverz. Lebo ma tiež chcel nechať v nemocnici (špinila som jasnou krvou), pritom mi ani sono neurobil, tvrdil, že určite tehotná nie som, len mi mešká mrcha a teraz sa vlastne spúšťa, ale že krvácanie v tehu nie je žiadúce, tak ma prijme... tak som podpísala reverz a dala zbohom.... Šla som na kontrolu k svojmu gyn., ten urobil sono, všetko bolo ok a a špinenie za 2-3 dni ustúpilo.... ja som potom špinila takmer celý prvý trimester, ale už len hnedo....

nikijur
3. dec 2015

@piacere bolo to uplne slabulinke...ziadna krvacanie proste ruzovkasty vytok...babo je v poriadku ziadny htoziaci potrat. Ranka na krcku. Netusim z coho. Nuz volako yo tu vydrzim ale myslim ze zaberam postel zene ktora ju naozaj potrebuje.. snad ma zajtra pustia domov....lezat mozem aj dom vzhladom na to ze ma nikto neskontroloval ani nic podobne. Som rada ze je to ok. Nuz musim vydrzat

andreasmola
3. dec 2015

@anitu som rada ze je vsetko ok ja som sa tiez vcera dozvedela ze som tehu 😊😊 bolia ma tiez uz tyzden kríže a niekedy celi chrbát ..aj prsia mám citlivejsie ako inokedy tiež uz tyzden...
@nikijur
@meli8412 držim vám palčeky aby vsetko bolo ok ..myslim na vás dievčence ! 😀😀😉

piacere
3. dec 2015

@nikijur myslím, že min. tri dni tam musíš ležať, aby im to preplatila poisťovňa....

nikijur
3. dec 2015

@piacere jasne vsak zaujima nas poistovna nie pacienti....hlavne prachy

anitu
3. dec 2015

@andreasmola baj mna bolia prsia na dotyk.Pobrusko bolelo ako na ms,potom ostre pichanie a teraz len picha.Viac na pravej strane.Chrbat boli a som unavena,ale tak vstavam o stvrtej a stojim 9hofin na jednom mieste.By som radsej odpocivala doma ale potvrdene tehu este nemam.Ty si uz bola u lekara?

meli8412
3. dec 2015

@nikijur kde lezis?
@andreasmola
Baby, dakujem za podporu. Zial nik mi nevie povedat, co bude za hodinu a to boz, co bude o den. Musim len cakat aby som prestala spinit. Uz je to zase hnedaste, ale vcera do obeda vsetko bolo ok a na vecer zase..., mozno ma chceli aj prepustit. Rano dr.na vizite povdal, ze pobudnete tu este.
Drzim vam, vsetkym palce!! Krasne tehulkovanie!

nikijur
3. dec 2015

@meli8412 v ruzomberku

meli8412
3. dec 2015

@nikijur drzim palce, aby ta pustili cim skorsie a samozrejme, vporiadku. 🙂

piacere
3. dec 2015

@meli8412 neboj sa, hematóm sa môže vyplavovať aj 3 týždne. Ja som pri hematóme špinila celé dva týždne bez prestávky....

meli8412
3. dec 2015

@piacere to ja viem, len ma vystrasilo, ze uz nejaku dobu som sa cistila, mala som hnedu krv, ale vcera znova číra. Dakujem za pozbudenie.

piacere
3. dec 2015

@meli8412 aj mne sa to tie dva týždne striedalo... hnedé - červené. Držím palce, bude dobre, musí 😉

meli8412
3. dec 2015

@piacere dakujem. A ako dlho si bola v nemocnici? Teraz neviem ci cakaju, aby mi zmyzol hematom, alebo aby som prestala krvacat.

piacere
3. dec 2015

@meli8412 ja som bola dlho, lebo som ležala s placentou preaviou... odlúčil sa mi z nej kúsok a na tom mieste sa urobil hematóm.... Ale čo sa týka krvácania/špinenia, tak mi povedali, že ma pustia až keď nebudem min. 7 dní špiniť. Ale neviem, ako je to iba pri hematóme... u mňa bola závažnejšia tá placenta.

andreasmola
3. dec 2015

@anitu este nie mám ist 17tého 😊😊

meli8412
3. dec 2015

@piacere mala som ho medzi babatkom a zltym telieskom, hrozilo, ked sa bude hematom zvacsovat, tak sa odlupne od telieska a babatko zomrie, od vtedy sa mivytvorila placenta, ale neviem, kde je presne. Na miesto telieska je placenta? Ak ano, tak mam pri placente, a vidis, zajtra sa opytam.

micinka222
3. dec 2015

@meli8412 moc ti držím palce.viem že to čakanie je o drzku a na nervy no kvôli babu to zvládneš. Ja som mala prvé tehotenstvo presne také isté ako ty.vedľa plodu sa mi urobil hematom, najprv som spinila dostala duphaston na udržanie a za týždeň nato som o babo prišla ;( lebo mi ho vyplavilo von a neudrzalo sa...no verím že to tvoj prípad nieje a dopadnete určite dobre.moc na vás myslím a aj na ostatné ktoré majú podobný problém.. Držte sa, určite všetko dobré dopadne baby ... Hlavne treba pozitívne myslieť a veriť že všetko bude dobre...

micinka222
3. dec 2015

@andreasmola gratulujem k tehu ;)

meli8412
3. dec 2015

@micinka222 v kolkatom tyzdni si bola? Strasne ma to mrzi, ze si takto dopadla ☹ ☹ Ja dnes presne tyzden od krvacania. Dakujem za podporu.

micinka222
3. dec 2015

@meli8412 v 11tt ;( no umma to išlo rýchlo.spinila som na pohotovosťi mi povedali len ze si mam zvýšiť dávku duphastonu a že to je kvôli hematomu.že buď sa vstrebe alebo pomaličky sa takto vyplavi. Potom mi špinenie prešlo za dva dni.no za týždeň nato som sa zobudila okolo druhej ráno že idem na záchod na malú a vtom zomna vyšlo plno krvi. Hneď som išla do nemocnice no umma už bolo neskoro niečo zachraňovať. Ráno videli ešte akciu plodu dostala som infekcie na zastavenie krvácania no poobede už umrelo. Hneď som musela ísť na kyret. Preto viem co prežívas.no je super ze si v nemocnici si pod kontrolou a ja moc budem na teba myslieť nech je všetko OK
Pfuj Pfuj pre šťastie 🍀. Vlastne bude určite.len lež,nechoď veľa a zachvilu to určite prestane...

meli8412
3. dec 2015

@micinka222 ☹ ☹ Momentalne to ma drzi nad vodou, ze malinke rastie, z telieska sme presli do placenty. Dakujem velmi pekne! Potom dam vediet, ako som dopadla.