Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@meli8412 ozvi sa,budeme čakať
@juland
@micinka222 Baby, dakujem veeeelmi pekne, urcite dam. 🙂
Neviem od koho, ale dakujem za srdiecko!!! Aj miminečku krasne bije 🙂
Babulky nemate skusenost?Nic dobre som sa nedocitala o ustupujucich t.priznakoch.Pomaly xo dna na den ma bolelo podbrusko menej a vcera a dnes uz vobec.Ani tlak necitim mam normalne brucho.Doteraz aj ked som sa zohla som citila ze mam ine podbrusko.Ani bradavky ma nebolia.Jaj nech je uz utorok☹Dufam ze to je v poriadku..
@anitu netreba citat kazdu somarinu na nete 🙂))) Skus sa teraz vykaslat na net .... 🙂 najdi si nejaku zabavku do utorka... aby ti to co najskor preslo 🙂) Ver viac babatku 🙂
@meli8412 fuuuuuha .... co to citam ?? Drzim siiiiiiilno silno palce 🙂 Nech sa drobcek drziiiiiii 🙂 si trosku polez... pooddychuj .... vsetko bude v poriadku 🙂
@anitu verinikax ma pravdu, uzivaj si tehu, kazdu chvilu. Nestresuj, to nie je dobre pre babatko. Stale ta nemoze boliet brucho, bud rada, ze nemas bolesti. Ja som 14tt a nebolia ma prsia a nemam ich citlive. Hlavne klud! Nenahovaraj si tu najhorsiu scenu. Ja som v nemocnici s krvacanim a mozno, kvoli tomu je este babatko na zivu, lebo nestracam nadej a som podstate kludna.
@anitu nečítaj a netráp sa hlúposťami. A teš sa, že budeš zrejme patriť medzi malé percento šťastných žien, ktoré ani nevedia, že sú tehu, ak by im neskôr nerástlo pupendo 🙂
Ja som si odgrcala obe tehotenstvá, pri druhom som dokonca bola prvý trimester absolútne nepoužiteľná, zvracala som aj z čerstvého vzduchu, príliš jasného svetla alebo príliš hlasného zvuku... bez srandy.... Užívaj si to 🙂
Pobolievalo ma podbrusko ako na ms,potom silne pichanie,preslo to na popichavanie aj tlak som mala.Na bpkoch prs citim akoby svalovku.Na tento modry konik by som mala zabudnut o tu citam vselico🙂dam sa zatial vypisat.Nechcem dvihat tazke veci a zvarat v robote.A budem si citat len vas.A hlavne nestresovat🙂
@anitu pekny pristup :D vseeeetko bude dobre 🙂 a v poriadku 🙂 som si ista... ze niekedy myslienky ovela viac ovplyvnia priebeh niecoho 🙂 Teraz ked ma clovek soplik .... ide na internet pozriet.... co na to ... a zrazu zisti z citania na nete..... ze zo soplika ma vlastne rednuce kosti :DDDDDD Vsetko bude ok 🙂
Viem ze musim zacat mysliet pozitivne,ale cakala som na dve ciarky 30mesiacov.A ked uz nicitim priznaky sa zlaknem toho.Cakal ma podledny pokus s clostylom a ked sa nepodari,tak uz len Bratislava zostava.Tak preto veriiiim ze je vsetko v poriadku.Dakujem za podporu🙂
@anitu ahojj nestresuj moja ja som mala prvé trhu tiež bez príznakou cítila som sa uplne že fit! Drúhe bolo oveĺa horšie 😊😊 2 mesiace som grckala tiež 😊😊 potom tlaky a vseličo možného..no uvidíme toto tretie ako dopadneme s grckaním hihi zatial je vsetko ok ! Neboj sa bude všetko v poriatku ak si chces zakecat napís mi! 😊😊
Babenky s malou dusickou prikladam testik teraz robeny 12dpo 😒
@nikijur jasné, že to dáš 🙂 Ja som ležala od 20tt do 37tt... žiadnu kondičku som nemala, všetko ma bolelo, hlavne kĺby, lebo som ležala vždy len na boku.... Ale! Som dva roky po pôrode, som úplne fit, váha ako pred prvým pôrodom a hlavne... pobehuje tu okolo mňa vymodlené a odležané krásne kučeravé chlapča 😀 Držím palce 🙂

@meli8412 Meli, držím Ti palčeky a myslím na vás!!! Vydrž moja, a potom daj nám vedieť všetko nové.