icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

juland
3. dec 2015

@meli8412 Meli, držím Ti palčeky a myslím na vás!!! Vydrž moja, a potom daj nám vedieť všetko nové.

micinka222
3. dec 2015

@meli8412 ozvi sa,budeme čakať

meli8412
4. dec 2015

@juland
@micinka222 Baby, dakujem veeeelmi pekne, urcite dam. 🙂

meli8412
4. dec 2015

Neviem od koho, ale dakujem za srdiecko!!! Aj miminečku krasne bije 🙂

anitu
4. dec 2015

Babulky nemate skusenost?Nic dobre som sa nedocitala o ustupujucich t.priznakoch.Pomaly xo dna na den ma bolelo podbrusko menej a vcera a dnes uz vobec.Ani tlak necitim mam normalne brucho.Doteraz aj ked som sa zohla som citila ze mam ine podbrusko.Ani bradavky ma nebolia.Jaj nech je uz utorok☹Dufam ze to je v poriadku..

veronikax
4. dec 2015

@anitu netreba citat kazdu somarinu na nete 🙂))) Skus sa teraz vykaslat na net .... 🙂 najdi si nejaku zabavku do utorka... aby ti to co najskor preslo 🙂) Ver viac babatku 🙂
@meli8412 fuuuuuha .... co to citam ?? Drzim siiiiiiilno silno palce 🙂 Nech sa drobcek drziiiiiii 🙂 si trosku polez... pooddychuj .... vsetko bude v poriadku 🙂

meli8412
4. dec 2015

@veronikax dakujem. Lezim, lezim, lezim, az mi z toho hrabe. Stale som v nemocnici, ale babatko mi za to stoji. Zatial sa drzime, bude bojovnik alebo bojovnicka 🙂

meli8412
4. dec 2015

@anitu verinikax ma pravdu, uzivaj si tehu, kazdu chvilu. Nestresuj, to nie je dobre pre babatko. Stale ta nemoze boliet brucho, bud rada, ze nemas bolesti. Ja som 14tt a nebolia ma prsia a nemam ich citlive. Hlavne klud! Nenahovaraj si tu najhorsiu scenu. Ja som v nemocnici s krvacanim a mozno, kvoli tomu je este babatko na zivu, lebo nestracam nadej a som podstate kludna.

piacere
4. dec 2015

@anitu nečítaj a netráp sa hlúposťami. A teš sa, že budeš zrejme patriť medzi malé percento šťastných žien, ktoré ani nevedia, že sú tehu, ak by im neskôr nerástlo pupendo 🙂
Ja som si odgrcala obe tehotenstvá, pri druhom som dokonca bola prvý trimester absolútne nepoužiteľná, zvracala som aj z čerstvého vzduchu, príliš jasného svetla alebo príliš hlasného zvuku... bez srandy.... Užívaj si to 🙂

anitu
4. dec 2015

Pobolievalo ma podbrusko ako na ms,potom silne pichanie,preslo to na popichavanie aj tlak som mala.Na bpkoch prs citim akoby svalovku.Na tento modry konik by som mala zabudnut o tu citam vselico🙂dam sa zatial vypisat.Nechcem dvihat tazke veci a zvarat v robote.A budem si citat len vas.A hlavne nestresovat🙂

meli8412
4. dec 2015

@anitu kazde tehu je ine a ako kazda z nas inak reaguje na zmeny. Ver v tom najlepsom a bude vsetko dobre. Drz sa a krasne tehulkovanie

veronikax
4. dec 2015

@anitu pekny pristup :D vseeeetko bude dobre 🙂 a v poriadku 🙂 som si ista... ze niekedy myslienky ovela viac ovplyvnia priebeh niecoho 🙂 Teraz ked ma clovek soplik .... ide na internet pozriet.... co na to ... a zrazu zisti z citania na nete..... ze zo soplika ma vlastne rednuce kosti :DDDDDD Vsetko bude ok 🙂

veronikax
4. dec 2015

@meli8412 poslala som ti <3 kvietocky ... na rozveselenie 🙂 Dufam ze vas co najskor pustia domov.... a v uplnom poriadku 🙂

meli8412
4. dec 2015

@veronikax dakujem, si zlata. Mam dobry pocit, ze stojite pri mne a myslite na mna.

anitu
4. dec 2015

Viem ze musim zacat mysliet pozitivne,ale cakala som na dve ciarky 30mesiacov.A ked uz nicitim priznaky sa zlaknem toho.Cakal ma podledny pokus s clostylom a ked sa nepodari,tak uz len Bratislava zostava.Tak preto veriiiim ze je vsetko v poriadku.Dakujem za podporu🙂

andreasmola
4. dec 2015

@anitu ahojj nestresuj moja ja som mala prvé trhu tiež bez príznakou cítila som sa uplne že fit! Drúhe bolo oveĺa horšie 😊😊 2 mesiace som grckala tiež 😊😊 potom tlaky a vseličo možného..no uvidíme toto tretie ako dopadneme s grckaním hihi zatial je vsetko ok ! Neboj sa bude všetko v poriatku ak si chces zakecat napís mi! 😊😊

juland
4. dec 2015

@meli8412 tiez <3 lebo ti veeelmi drzim palce 😉

meli8412
4. dec 2015

@juland dakujem moja. A tvoje tehu, dobre?

juland
4. dec 2015

@meli8412 Ano, dakujem, vsetko je OK. 3.kontrola bude 17.dec. Minuly tyzden (6+3tt) sme videli bijuce srdiecko 🙂

meli8412
4. dec 2015

@juland juuuuj, tesim sa s tebou. Drzim palce!!

zuzannaaa
4. dec 2015

Babenky s malou dusickou prikladam testik teraz robeny 12dpo 😒

zuzannaaa
4. dec 2015

Kanakik ze ?

fuska
4. dec 2015

@anitu A v kolkom si tt? Ja mam bolesti v podbrusku, tiez tu svalovicu na prsiach, zeriem ako kyselina, test (zatial) prazdny.

fuska
4. dec 2015

@zuzannaaa Ja tam tu druhu vidim. 🙂

eliska811
4. dec 2015

@zuzannaaa ta druhá čiarka je ružová alebo sivá?? skús o dva dni a keď bude silnejšia tak sa možeš pomaličky začať tešiť 🙂

anitu
4. dec 2015

@fuska ahoj.vobec neviem.4tt+5 mozem byt.teraz uz citim obcas podbrusko.pichanie viac na pravej strane.niekedy ako pri ms.Ty si kolky dc?

fuska
4. dec 2015

@anitu Netusim, nemam ms, kojim.

nikijur
4. dec 2015

@meli8412
@piacere @nynyky som doma kludovy rezim. Lezat. Ale uz mam z lezania vytvorenu ukrutnu bolest chrbtice :'( to dam musim.

piacere
4. dec 2015

@nikijur jasné, že to dáš 🙂 Ja som ležala od 20tt do 37tt... žiadnu kondičku som nemala, všetko ma bolelo, hlavne kĺby, lebo som ležala vždy len na boku.... Ale! Som dva roky po pôrode, som úplne fit, váha ako pred prvým pôrodom a hlavne... pobehuje tu okolo mňa vymodlené a odležané krásne kučeravé chlapča 😀 Držím palce 🙂

nikijur
4. dec 2015

@piacere jeeej dufam reda ze sa este do roboty vratim a nepridem o tu uz teraz slabu kondicku...a vy sa snazite?