Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
zzuzu09 kuk tu?
@zuzannaaa noo nevyzera zle no už ti mešká ms?
@butterfly333 ci meska to neviem povedat lebo tento mesiac som brala utrogesstan na predlzenie LF uz 3 den neberem tabletky a ms nikde
@zuzannaaa mne to príde skôr ako kanalik... No držím palce,nech mrcha mešká a budeš tehu ;)
@zuzannaaa ahoj 🙂 prva foto kanalik 🙂 a druha foto moze byt kludne tak isto kanalik...len ti ho rozliate farbivo zafarbilo 🙂 Ruzovu cisrocku zatial este nevidno 🙂 Po utrosi trosku potrva pokial ti dojde ms 🙂 Nepride hned po vysadeni 🙂 Aspon takto to bolo u dievcat....co ho brali 🙂
@zuzannaaa no tak je to smutne že dorazilana radšej skor ako by zbytočne meškala.Aj mne tak meškala 5dní ani neviem prečo len nás natahuje.
@zdenkari vyzerá to dobre.
Babulky je to podla vas v pohode ze kazdy den citim menej podbrusko?Uz nemam ten tlak ani pobolievanie.Dnes ma este nebolelo a mam brucho ako vzdy.Iste ani to nie je dobre ked cely den vkuse,ale ze vobec..
@zdenkari je to nejake rozmazane na jasnu ciarku ... neviem ci je to kanalik...alebo ciarka.... skusis aj rano ?
@zuzannaaa hp ... hormonalny profil 🙂 robi to gynda 🙂 Ako dlho sa snazite ? ;)
@anitu ja to normalne ...ze priznaky odznievaju 🙂)) Niekto ich na zaciatku vobec nema...niekto ich ma...az do poroodu ....a niekto len par dni..a pokoj cele tehu 🙂 NESTRESUJ ;) Skus si utobit tehu testik ...mozno ak uvidis aka je ciarka silna...tak budes spokojnejsia 🙂
@veronikgax no prsia ma este bolia na bokoch pri dotyku.aaa niekolko krat ma uz pichlo v bruchu.viac na pravej strane.Aj pri maternici by som mala nieco citit?Nechcem aby sa to pokazilo.Mam pco a len posledny pokus s clostylom pred Bratislavou ak sa toto pokazi.No veriim.Test nemam do kelu doma 🙂
@anitu ak mas nejaku moznost... skus zajtra zbehnut niekde kupit 🙂 v pondelok ides uz k Dr. ? 🙂 Mne tehu priznaky zacali az od 3 mesiaca 🙂 Takze nemusis mat vsetky... a stale 🙂 Len sa pekne prihovaraj drobcekovy 🙂 Ako sa na neho tesis.... ze je zdravucky 🙂 Poznam zlatu zienku .. ktora ma pco ... a teraz caka tretie zdravucke babatko 🙂 Vsetko bude v poriadku 🙂 uvidis 🙂

Žienky co myslite