icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzannaaa
4. dec 2015

Žienky co myslite

meli8412
4. dec 2015

@nikijur drz sa, som rada, ze mozes byt konecne doma.

zuzannaaa
4. dec 2015

zzuzu09 kuk tu?

butterfly333
4. dec 2015

@zuzannaaa noo nevyzera zle no už ti mešká ms?

kakatulik
4. dec 2015

@zuzannaaa,mne to tiez pripada dost nadejne.

zuzannaaa
4. dec 2015

@butterfly333 ci meska to neviem povedat lebo tento mesiac som brala utrogesstan na predlzenie LF uz 3 den neberem tabletky a ms nikde

nynyky
4. dec 2015

@nikijur najlepsi je v tedy matrac s pamatovej peny a polohovaci rost. Mne to velmi pomohlo ked som musela lezat na zaciatku. Teraz nech sa o tebe pekne mm stara a masiruje chrbat 🙂

juland
4. dec 2015

@zuzannaaa Ahoj 🙂 Ozaj vyzera test nadejne. Nechcela by si vyskusat inú značku? Mojej priatelke a mne jednoznacne ukazoval Gravitest teho na 12.DPO. Viem, iné neznášajú tie testy, ale my máme dobré skúsenosti 🙂 (One Step u mna fungoval az na 16.dpo)

zuzannaaa
4. dec 2015

@juland ... tie testy su zle... kazdy ukazuje nico ineee ..... viec ich nekupim

juland
4. dec 2015

@zuzannaaa ake mas?

zuzannaaa
4. dec 2015

@juland one step

micinka222
5. dec 2015

@zuzannaaa mne to príde skôr ako kanalik... No držím palce,nech mrcha mešká a budeš tehu ;)

veronikax
5. dec 2015

@zuzannaaa ahoj 🙂 prva foto kanalik 🙂 a druha foto moze byt kludne tak isto kanalik...len ti ho rozliate farbivo zafarbilo 🙂 Ruzovu cisrocku zatial este nevidno 🙂 Po utrosi trosku potrva pokial ti dojde ms 🙂 Nepride hned po vysadeni 🙂 Aspon takto to bolo u dievcat....co ho brali 🙂

zuzannaaa
5. dec 2015

@veronikax Kanalik to bol dnes prisla ms ..

butterfly333
5. dec 2015

@zuzannaaa no tak je to smutne že dorazilana radšej skor ako by zbytočne meškala.Aj mne tak meškala 5dní ani neviem prečo len nás natahuje.

nikijur
5. dec 2015

@nynyky noc na mojej posteli na nezaplatenie 🙂 akurat som taka nejaka nesvoja no snad to prejde...uz by som sa chcela konecne citit ako clovek. Na sone v nenocnici malo mimi 41mm co zodpovedalo presne 11tt. Som zvedava ako podrastlo do utorka. Tesim sa velmi

meli8412
5. dec 2015

@nikijur zavidim, moj manzel nechcel priniest moju postel 😀 , ale aspon mam svoj vankus, ale ajtak ma boli cele telo, ramena, krk, krize... Nic moc. ☹

nynyky
5. dec 2015

@nikijur teraz bude rychlo rast 🙂 my ideme 17.12 na NT screaning tak som tiez velmi zvedava,len sa modlim nech je babatko zdrave.

veronikax
5. dec 2015

@zuzannaaa je mi luto ms .... ale som rada.... ze mavam dobry odhad testikov 🙂 na HP si uz bola ? 🙂

zdenkari
5. dec 2015

Co poviete??? Menzes mi meska 4-5 dni..

butterfly333
5. dec 2015

@zdenkari vyzerá to dobre.

zuzannaaa
5. dec 2015

@veronikax hi co je to

anitu
5. dec 2015

Babulky je to podla vas v pohode ze kazdy den citim menej podbrusko?Uz nemam ten tlak ani pobolievanie.Dnes ma este nebolelo a mam brucho ako vzdy.Iste ani to nie je dobre ked cely den vkuse,ale ze vobec..

meli8412
5. dec 2015

@anitu ano je, uz neries zbytocnosti. Po cele tehu nemozes mat priznaky. Cim dlhsie tym lepsie.

veronikax
5. dec 2015

@zdenkari je to nejake rozmazane na jasnu ciarku ... neviem ci je to kanalik...alebo ciarka.... skusis aj rano ?
@zuzannaaa hp ... hormonalny profil 🙂 robi to gynda 🙂 Ako dlho sa snazite ? ;)
@anitu ja to normalne ...ze priznaky odznievaju 🙂)) Niekto ich na zaciatku vobec nema...niekto ich ma...az do poroodu ....a niekto len par dni..a pokoj cele tehu 🙂 NESTRESUJ ;) Skus si utobit tehu testik ...mozno ak uvidis aka je ciarka silna...tak budes spokojnejsia 🙂

nikijur
5. dec 2015

@nynyky no ja ide teraz v utorok na ten screening budem presne 12tt tak som zvedava...citim sa fajn nekrvacam ale poctivo spim ...a lezim nuz ja by som rada este do prace isla ...uvidime... som zvedava kolko za tyzden podrastol moj tanecnik :DDD

zuzannaaa
5. dec 2015

@veronikax ano. Uz som bola ....

anitu
5. dec 2015

@veronikgax no prsia ma este bolia na bokoch pri dotyku.aaa niekolko krat ma uz pichlo v bruchu.viac na pravej strane.Aj pri maternici by som mala nieco citit?Nechcem aby sa to pokazilo.Mam pco a len posledny pokus s clostylom pred Bratislavou ak sa toto pokazi.No veriim.Test nemam do kelu doma 🙂

veronikax
5. dec 2015

@anitu ak mas nejaku moznost... skus zajtra zbehnut niekde kupit 🙂 v pondelok ides uz k Dr. ? 🙂 Mne tehu priznaky zacali az od 3 mesiaca 🙂 Takze nemusis mat vsetky... a stale 🙂 Len sa pekne prihovaraj drobcekovy 🙂 Ako sa na neho tesis.... ze je zdravucky 🙂 Poznam zlatu zienku .. ktora ma pco ... a teraz caka tretie zdravucke babatko 🙂 Vsetko bude v poriadku 🙂 uvidis 🙂

anitu
5. dec 2015

@veronikax V utorok pojdem.A teraz v utorok lekar povedal ze uz vidi vak.zatial prazdny.to bolo asi 4+3tt